פורום צ`אט...

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
פורום צ`אט...

טוב N0 לא ממש בטוח אבל די נראה לו שמישהו מהמתכנתים של תפוז החליט להגביל את גודל ההודעה למספר אותיות בלבד. טוב אז עכשיו N0 יכתוב קצת שטויות ודברים חסר

N0

New member
אתם רואים !!!

אפילו את האבוקדו הם הורידו לו ! חברי הפורום התמרדו ! במקום שבו מקצצים הודעות מקצצים אנשים!

הרסו את הכל...

את כל האימפריה הגדולה שבנינו! בלי לשאול אותנו שחטו ללא רחמים את מה שהיה פעם שטחו של נעל! התעללות!!! כל השקט התעשייתי שהיה בזמן שלטונה של נעל הדיק

דרך הבטן:

בחלון כתיבת הודעה תרדו הכי למטה תראו שם משהו מוזר... ``אחלה פורטל לישראל`` אולי הם מתכוונים שתפוז הם אחלה? או שהם מתכוונים שיש כאן מיזוג בין הפו

kirk hammet

New member
בושה וחרפה !

למדינת ישראל !!! איפה חופש הביטוי !?!?! באמת היה נדמה לי ככה קודם , כתבתי הודעה ולא הראו את הכל ... בתחילה חשבתי שזה סתם ושכחתי לכתוב את ההמשך אבל

בלה בלה

New member
מה פה קורה פה?

באמת הכל התהפך, שיוחזר העיצוב הישן - ומיד! אומנם בעיצוב הזה יש גישה לארכיון (שמסרב להפתח) וסיכוי קטנטן שה``עמודים הנאבדים`` אכן הוחזרו, אבל עדיין - העיצוב הקודם עדיף בהרבה! בלה בלה :) נ.ב ואם כבר מחליפים ומשפרים, אולי יעדכנו סוף סוף גם את אוסף האייקונים (סמיילים וסימנים) המלווה אותנו זמן רב (רב מדיי) בבקשה!

kirk hammet

New member
הבה נארגן

עצומה !!!! 200000000 מיליון חתימות !!! להחזיר את הפורום לטבעיותו ! ישן זה טוב ! (בדיוק כמו ביין, ובחיפושיות!~~)

יש לי רעיון יותר טוב...

(וכל הזכויות שמורות לי,ולעוד כמה אנשים שעזרו בפיתוח הרעיון) עושים אוהל מחאה!! שביתה!! אף-אחד לא כותב עד שיוחזר העיצוב הישן-במקרה הטוב או שבמקרה הרע-ייסגרו לנו את הפורום.... מה אתם אומרים? לימור,שלומדת יותר מדי על זכויות האדם(למה מבחנים,למה?)

AirOHead

New member
לא לא לא

אמרו שזה יסתדר בקרוב אבל לא נראה לי כל כך

למעלה