פורום צאטTV

פורום צאטTV

שלום לכולם, לאחרונה הפורום חזר לפעילות ענפה. בעתיד יעלו על גבי הפורום מגוון נושאים לדיון. אתם מוזמנים להעלות כל דבר שתרצו בכפוף לתקנון כמובן. אנא הקפידו לשמור על כבוד האדם ועל כללי ההתנהגות. שמרו על שפה הולמת והמנעו ממריבות וסכסוכים על מנת שכולם יוכלו להנות מהפורום. שתהיה לכולם גלישה מהנה הנהלת הצאט
 

GAme OvRr

New member
ועכשיו גם הזדמנות לברך את מכשושה.. ואותי...

על קבלת ניהול הפורום ... חמשירים יתקבלו בברכה . כמו כן - בכל בעיה , תיבת המסרים עומדת לרשותכם .
 
גיימ אובר ומכשושה היקרים

אני מאחלת לכם שיהיה לכם בהצלחה בפורום! ב ה צ ל ח ה אוהבת תמיד מכורה-רונע-רוני-רונע-אמנדה ללללללללללללל מואה
 
איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףף

אוחחחחחח אם הייתם יודעים מכשושה וגיימ אובר כמה שאני אוהבת, מעריכה את שניכם! שתצליחו!
 
תודה למברכים, ../images/Emo24.gif

במקביל, ולאור מה שראיתי בימים האחרונים בפורם, הייתי רוצה להזכיר לגולשים/ות שהפורם איננו כלי ניגוח בגולש ו/או גולשת. לא נרשה בשום צורה ואופן להשתמש בפורם כבמה אישית להתנצחות או/ו סגירת חשבונות. אני מבקשת להזכיר שהלבנת פני גולש הינה אסורה! הפורם הינו כלי, היכול לעזור לנו כגולשים בצאט TV לתקשר לאורך זמן זו עם זה. אני ו- GAme OvRr מונינו מטעם תפוז, לנהל את הפורם, לבצע בו שינויים, נשמח לקבל מכם/ן עזרה, עיצות וכיוצב. בברכה, וצפיה לשיתוף פעולה פורה, מ כ ש ו ש ה.
 
אוף!!!!

לא פיייייררר!!! רציתי שיהיו פה אבל סגירת חשבונות!!! :p איזה דיכוי... נו לא פייירר!!! עכשיו אני לא יכולה לסגור איתך חשבון מכשושה... :) אולי אפשר רק לפתוח? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אש אש מדורהההההההההההההההההההההההההההההההההה תחתונים של המורההההההההההההההה (נכון שאני נדפקתי? אני נדפקתי! נדפקתיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!) סתם כפרות עליך שיהיה לך בהצלחה! הנאה אושר ושמחה בפורום.... :) להת'!
 
אני צמאה ורעבה יש משהו לאכול פו?

יחיייייי מכשושה יחייי גיימממממממממממממממ אוחחחחחחחחחחחחח אין אין עליכם מואהההההה לללללללל יש לפחות קפה? ובא לי גם עוגה
 
חמשיר לגיים ומכשושה../images/Emo140.gif

הקיץ בפתח ופורום TV במתח מנהלים חדשים עם מדים כתומים נאחל להם המון בהצלחה נשיקה ,פרחים,וגם מתנה שיהיה פורום מדהים ויכנסו המון אנשים עלו והצליחו שני מקסימים
 

נטי

New member
אוף

אבל לא הספקתי לקרוא את כל השרשור ההוא :\ מזל טוב מכשושה וגיים :)
 

אשת חיל5

New member
../images/Emo25.gifנטי איזה שירשור? :D חחחחחחחחח

נט' חלמתי עליך לפני איזה שלושה ימים...לפרטיי החלום אנא הגיעי לפורום!:)) כנראה מרוב געגועים :(( אוהבת אותך מואה:)) ומזל טוב לשני הפורמרים החדשים..
 

אשת חיל5

New member
כנסו...

ואגב אני שמחה מאוד שמחקתם את כל ההודעות המטומטמות שהיו פה.. (שמו לב לפחות שמישהי התייאשה מעצמה ומהבעיות שהיא עושה לי..ועל זה אני מודה לה שהתעוררה והחליטה להירגע!
 

מ ר ס ד ס

New member
אמרו לי לבוא.

אז באתי. זו שביקשה שאבוא הפצירה בי להתנהג יפה. ולי. גסה שכמותי זה כלכך קשה. רגע לפני העבודה. וקצת אחרי מה שהיא ביקשה. התחשק לי לכתוב תוגה. כתגובה לבקשה שלה. (אם יש מילה שאינכם מבינים, אל תחששו, יש את גוגל, וגם את מכשושה שישמחו לעזור). אני רוצה לכתוב תוגה על הבקשה הזו שלך מכשושל'ה, שלא אהיה גסה. על הדרך אנסה לעלות על הגל ולכתוב על סקס וסטיות, קינקיות וביזאר. שוחחתי עם ידיד בעיניין, שהקשיב לי בקוצר רוח הולך וגובר. הידיד הזה סובל מקוצר רוח פיזית, כלומר קוצר נשימה, מה שגרם לו אתמול לא להיות מיטבו במיטה (לא, לא איתי, אנחנו לא ידידים "כאלה".) והביצועים שלו לא היו מזהירים, וודאי לא קינקים מיוחדים. למרות זאת הוא התחיל לספר לי סיפור על מישהו מיפו שלמד הנדסה בשנות השלושים של המאה שעברה ולא מצא בת זוג בין כל המועמדות המיוחשות מבנות יפו. בין כה וכה הוא גלש בסיפור מעבר למאה חמישים מילה, גם שילב בו שיר בערבית ותרגום שלא הבנתי מהם דבר כמעט. בקיצור, לא היה בסיפור כלום ממה שביקשתי, לא זיין לא כוס לא מציצות לא מקלחות זהובות אפילו לא התחלה של סשן , איזה סיפור פלצני. עצבים אמיתיים, ומה שאוסיף את העצבים עכשיו לסיפור, שאני חייבת לעוף למקלחת, ומיד אחרי לעבודה. אז מכשושל'ה יקרה. תרשי לי להיות פשוט אני. כי ככה זה היא מחמיא לי. ויותר מכל, תרשי לאחרים ללמוד דברים אחרים וחדשים. ב ה צ ל ח ה בתפקיד החדש. מי יתן ותגשימי את עצמך בעזרתו. :) בקשר לתוגה. אנסה אולי אחרת. הרבה יותר טובה.
 

pikit

New member
מזל טובבבבב לשניכם :)

ולמנהלים בצ'אט עצמו. שינוי מרענן. בהצלחה :]
 

GAme OvRr

New member
ואווו....

באמת תודה רבה על הברכות על התמיכה . אנחנו נשמח לכמה שיותר תמיכה. בפרסום הפורום לכל מצוטט חדש שנכנס .להכניס בדיחות יומיות.. להכניס סקרים.. אני אשמח לכל רעיון - תיבת המסרים שלי נועדה בשבילכם ולמענכם כמו כן של מכשושה השותפה שלי פה. באמת תודה על התמיכה. אוהב גיים.
 
מכשושה מזל טוב יא מכשפה....

קודם כל אני מאחל לך בהצלחה... אני מאחל את זה..בידיעה ש...זו בדיחה...אבל אני מאחל.. אני מקווה שתצליחי להפיח פה חיים...כי...אמממ....זה נו... בטח יכתבו לך פה המון אנשים....סיירוס טלוש...אולי בוחבוט...יהיה לך כייף... תשמעי אני מחזיק מתפוז...אין להם לימיט...(NO LIMIT BDSM) לקחו אותך וזה.... שמעי אני מקווה להתעורר מהר ולגלות שהסיוט הזה היה חלום..ואת לא מנהלת את סתם גולשת פסיכית עם עבר פלילי... סיירוס...על מה חשבת???!!!!! על מה????!!!!!! אממ... בקיצר...זה לא שאני מקנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא אקנא!!!!! אבל ביקשתי התחננתי לניהול!!!! ביקשתיייייייייייייייי גמני רוצה!!!!! אותכם לווינוגרד יא פאשיסטים!!! עובדי אלילים!!!! גיזענים!!!!!! מכשושה תמליצי עלי..נו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני רוצה להיות חשוב!!!!!! אינקטעת ריקבטאק בולה!!!!! ולסיום... אני בטוח ומשוכנע שאת תתמידי ותהפחי פה לסיפור הצלחה... אין לי ספק שהממונים עליך יהיו מרוצים...ואכן בחרו בך סימן שיש בהם תובנה מעמיקה... אריאל LOV E YOU ואני משוכנע שעוד תגררי אותי כומו תמיד ציקה.... המון המון כייף ואני מחזיק ממך!! פשוט מחזיק ממך.... נ..ב.. סירוס??? המשך גלישה נעימה... נא לשמור על שפה נאותה.... בוקר טוב חדר.... רואה?? אינקטעת ריקבטאק!! אני יודע לדבר יפה!!! תעשה ממני מנהל!!!! אוחחחח
 
למעלה