אולי תואיל ותאמר לי אדוני הנכבד ...
אם כבודו כל כך בקי בעיניני הג'אז בארץ (ובטוחני שגם בנכר כי הלא ידידי מרשה לעצמו למתוח ביקורות אנונימיות על מצבם של אילו המשתתפים בפורום) מדוע שלא יצוץ כבודו וביד קשה וזרוע נטויה יגאל את עמנו מן הביצה של הבורות ויושיענו מיד מייסרינו וישלחנו אל הארץ המובטחת שבה מובטח לכל בכורינו (ןבכורותינו -חלילה לי מלהזניח את המין היפה ) שפע של עצי ג'אז ונהרות של מקצבים ב -3 רבעים ומכל שיח רענן יצוץ לו קונטרבסיסט בכדי להנעים את מנוחתנו תחת עץ הידע המוסיקאלי הבלתי נדלה ? קום ! עשה מעשה ! הרם את רמתנו השפלה , האר את עיניינו העלוטות! אני אשמח לשבת עם כבודו ולשמוע מפיו המפיק מרגליות על אודות הג'אז והבלוז , ועל אחת כמה וכמה אני מסוקרן לשמוע אילו פתרונות יש לכבודו לשיפור ,שדרוג ,ועיצוב החברה הג'אזיסטית בארץ (אני בטוח שאתה מלא כרימון -אבל זה כבר לא באווירת החג הממשמש ובא עלינו לטובה , כי אם עלינו לאכול מרור אז שלפחות תהיה לי הנחמה שאתה הוא זה שתמתיק לי אותו) על ארבעה בנים דיברה תורתי: הקשקשן,המתחכם, החכם, וזה שאינו יודע דבר הקשקשן מה הוא אומר : "אם זו קהילת הג'אז בארץ ,המצב חמור. משיטוט בפורום אני מגלה חוסר ידע ,חובבנות ,חוסר התלהבות ועוד. אני מקוה שאוהדי הג'אז האמיתיים פשוט לא מכירים את המקום הזה! ולמנהל הפורום ,תתעורר!!" המתחכם מה הוא אומר: "אם זו קהילת הג'אז בארץ ,המצב חמור. משיטוט בפורום אני מגלה חוסר ידע ,חובבנות ,חוסר התלהבות ועוד. אני מקוה שאוהדי הג'אז האמיתיים פשוט לא מכירים את המקום הזה! ולמנהל הפורום ,תתעורר!!" זה שאינו יודע דבר ,מה הוא אומר: "אם זו קהילת הג'אז בארץ ,המצב חמור. משיטוט בפורום אני מגלה חוסר ידע ,חובבנות ,חוסר התלהבות ועוד. אני מקוה שאוהדי הג'אז האמיתיים פשוט לא מכירים את המקום הזה! ולמנהל הפורום ,תתעורר!!" והחכם מה הוא אומר : SEAFOX אם תחליט לקחת בעצתו של המשמיץ ולהרים את רמת הפורום , דבר ראשון שיהיה עלייך לעשות הוא לבעוט חזרה למצריים את כותבי הודעות הנאצה (עיין ערך-קשקשן A.K.A -"ליאם" -הודעה 2 פסוק 1) ואולי לאחר זה תעלה רמת הג'אז בארץ ואיתה רמת האנשים. אבל עברנו את פרעה ,נעבור גם את זה FABER חג שמח