פורום עייף

Jagged chaos

New member
פורום עייף ../images/Emo199.gif

אז אני הולך להציף
יאללה תענו על השאלות- באופן כללי- כמה זמן שומע אלאניס? אלאניס בשבילי היא - (אימא רוחנית\התפרקות טובה\זמרת טובה לאוזן) איך הגעת לאלאניס מוריסט? זה או זה- אלאניס - חיובית או שלילית (י'עני עצובה או שמחה)? Jagged
או Junkie
? Under או Chaos? הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד? אלאניס בלייב או בסטודיו? you oughta know או wake up? so pure או head over feet או knees of my bees או everything? One או sorry to myself? Right through you או utopia? Hand in my pocket או Death of Cinderlla? אלאניס או פיונה?
אלאניס או טורי?
הכי...? האלבום שהכי אהבתם? והכי פחות? והשיר שאתם הכי אוהבים? והשיר הכי מעאפן? הכי מוציא ממכם קתרזיס? הכי עצוב? הכי מצמרר? הכי שמח? הכי משעמם? הקליפ הכי טוב? והכי פחות? הכי אופטימי? הכי פסימי? השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? והכי לא? התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש... שמח
- עצוב
- כעס
- רוצים לקום טוב בבוקר? הכי כיף לשמוע באוטובוס? ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש- שמות אחרים... עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? ואת ironic? או שyou oughta know?
הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? מי הכי לא? שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? ממי זה יהיה הכי מפתיע? בחובה שלכם לענות על כל השאלות

חקירת שב"כ ../images/Emo13.gif

כמה זמן שומע אלאניס?: 11 שנים (והיד עוד נטויה) אלאניס בשבילי היא: מושיעה רוחנית, נפשית ופיסית. איך הגעת לאלאניס מוריסט?: לבד. התאהבתי ב IRONIC והלכתי לקנות את JLP זה או זה- אלאניס - חיובית או שלילית: קשה לענות, יותר נוטה לעצבות. Jagged או Jagged :Junkie Under או Chaos?: Under הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד?: אנפלאגד! אלאניס בלייב או בסטודיו?: לייב איז דה בסט! you oughta know או you oughta know :wake up? so pure או head over feet או knees of my bees או head over feet :everything? One או One :sorry to myself? Right through you או Right through you :utopia? Hand in my pocket אלאניס או פיונה? אלאניס אלאניס או טורי? אוהב את שתיהן(לא יכול לבחור) האלבום שהכי אהבתם?jlp והכי פחות? אין - אוהב את כולם. והשיר שאתם הכי אוהבים? שאלה קשה שאני לא מסוגל לענות עליה. והשיר הכי מעאפן? כולם בודאי שמעו את דעתי על Simpathic character הכי מוציא ממכם קתרזיס? forgiven, perfect הכי עצוב? are you still mad הכי מצמרר? יש כל כך הרבה כאלה. הכי שמח? so pure הכי משעמם? SCC הקליפ הכי טוב? IRONIC והכי פחות? unsent הכי אופטימי? himp הכי פסימי? precious illusions השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? הרבה מאד.. שוב, קשה לענות. והכי לא? אולי... your congratulations התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) כל התקופות, כמובן שתמיד יש עליות וירידות. שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש... שמח - ironic עצוב - flinch כעס - oughta know רוצים לקום טוב בבוקר? כמעט כל שיר... הכי כיף לשמוע באוטובוס? thank you ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? all i realy want חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? king of pain שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש- you learn שמות אחרים... עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? דואט עם טורי איימוס. מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? אף אחד, שיישאר ייחודי לאלאניס. ואת ironic? כנ"ל (אני לא אוהב קאברים במיוחד). או שyou oughta know? כנ"ל. הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? בריטני ספירס (בצירוף נשיקה לוהטת?!! חחחחחח.....). עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) למה לריב, למה להסתכסך? במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? אני כמובן.
מי הכי לא? אני לא שדכן. שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? גלן באלארד? טורי איימוס. מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? יש הרבה... כן ירבו. ממי זה יהיה הכי מפתיע? אין לי שמץ. מצטער על כך שלא עניתי על הכל במדוייק. ותודה על השאלון!

Jagged chaos

New member
מעניינות הבחירות... ../images/Emo13.gif

are you still mad מביא לך קונוטציות של עצב?
זה שיר לעג על האקס או מקסימום הבנה עצמית של "מה, אני עד כדי כך מניאקית?".. ככה אני רואה את זה
precious illusions מוציא ממך פסימיות, שוב - מחשבה קיצונית שלי
ומכל השירים, דווקא הביצוע הווקאלי ל-your congratulations הרשים אותך הכי פחות

אנ יודע שאני קצת שונה קצת לגבי הטעם

שלי בשירים של אלאניס. אבל זה אני...
לגבי are you still mad, אני מתחבר יותר לקצב ולמלודיה שלו. יש בו משהו שמצליח לחבר אותי רגשית לכאב. והביצוע הווקאלי של YC , טוב, לא חשבתי על זה מספיק כנראה. אבל אני בדרך כלל מעביר את השיר הזה בדיסק. אולי יום אחד אני אשנה את דעתי, מי יודע.

AliceW

New member
../images/Emo163.gif

באופן כללי- כמה זמן שומע אלאניס? כבר לא שומעת בכלל למען האמת. עכשיו זה בעיקר איגי וקסמן ורונה קינן
אלאניס בשבילי היא - (אימא רוחנית\התפרקות טובה\זמרת טובה לאוזן) התפרקות טובה, אמא רוחנית. איך הגעת לאלאניס מוריסט? כשהייתי ילדת ניינטיז קטנה ועצבנית נקלעתי לאחד מהקליפים שלה בVH1. וכך התפתח לו הרומן. זה או זה- אלאניס - חיובית או שלילית (י'עני עצובה או שמחה)? יש לה מוד סווינגז!
Jagged או Junkie? ברור שג'אגד
Under או Chaos? אנדר, אנדר
הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד? סטודיו. אלאניס בלייב או בסטודיו? לייב
you oughta know או wake up? מה זו ההשוואה הזו? YOK
so pure או head over feet או knees of my bees או everything? כל כך טהורה. One או sorry to myself? סליחה לעצמי. Right through you או utopia? ברור שRTY (הערה: ההערות המפגרות שאני תוקעת לפני שאני בוחרת שיר הן רק בגלל העובדה שאם אני אכתוב ישר את שם השיר באנגלית - זה יתבלגן. עמכם הסליחה
) Hand in my pocket או Death of Cinderlla? יד בכיס'שלי אלאניס או פיונה? פיונה! הנה! אמרתי! אלאניס או טורי? וואי, נו, באמת...אני אוהבת את שתיהן. הכי...? האלבום שהכי אהבתם? JLP והכי פחות? SCC והשיר שאתם הכי אוהבים? YOK והשיר הכי מעאפן? YOMNIR הכי מוציא ממכם קתרזיס? YOK, דה
הכי עצוב? Offer. אבל אני לא מקשיבה למילים, אז זה פשוט הלחן. הכי מצמרר? Perfect Acoustic. זה הקריינג
וגם מרי ג'יין
הכי שמח? 8ES. נו, יש לי טעם מחורבן
הכי משעמם? NTD המקורי
הקליפ הכי טוב? 8ES בעיקר כי הוא תמצות של הכל. והכי פחות? OIT... הכי אופטימי? אני לא מקשיבה למילים. אז זה כנראה HOF. הכי פסימי? JY..? הוא נשמע פסימי. תניחו לי. השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? HIMP והכי לא? OIT. פיכס
התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) JLP שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש... שמח - HIMP עצוב - MJ כעס - YOKYOKYOK רוצים לקום טוב בבוקר? AIRW
הכי כיף לשמוע באוטובוס? הו...TY
ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? אההההה דיייי!!
חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? אם יהיה לי הנגאובר אני סתם אזרק על המיטה, מי ישים שיר, נו באמת. שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש- AIRW. ושלא יקשיב למילים הזועמות. שמות אחרים... עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? אני כבר פוחדת לבקש
מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? שלא יחדשו אותו בבקשה. ואת ironic? לא. או שyou oughta know? לא לא לא! הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? אין מפתיע אצל אלאניס בתכלס. עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) עם איגי וקסמן!
ואז גם אני אהיה מרוצה. במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? לא מתאים לה אף אחד. מי הכי לא? סבא שלי. שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? ניקול קידמן, סתם כי היא כל הזמן מחלקת את הפרסים. מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? לא אכפת לי. ממי זה יהיה הכי מפתיע? לא יודעת אהההההההההההההה

O r a c l e

New member
משום מה אני תמיד נהנה מהדברים האלה

באופן כללי- כמה זמן שומע אלאניס? און ואוף 7 שנים. שומע רציני ואובססיבי- 4 שנים בערך. אלאניס בשבילי היא - (אימא רוחנית\התפרקות טובה\זמרת טובה לאוזן) זמרת מצויינת לאוזן. לעיתים גם התפרקות טובה- הגעתי למסקנה שאין משהו שמעודד כמו המוסיקה שלה כצריך. איך הגעת לאלאניס מוריסט? בת הדודה שלי בעלת הטעם המוזיקלי המשובח. זה או זה- אלאניס - חיובית או שלילית (י'עני עצובה או שמחה)? כמובן שעצובה- זה פשוט יותר כיף ככה... Jagged או Junkie? די לשאול שאלות קשות... לא יכול לבחור. Under או Chaos? כאוס הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד? אני אוהב את אנפלאגד- אבל תכלס מעדיף אולפן (חוץ מ-TIWBG.. כל השאר אני אוהב את שני הביצועים). אלאניס בלייב או בסטודיו? סטודיו you oughta know או wake up? וויק אפ כמובן- שיר שולט! so pure או head over feet או knees of my bees או everything? רכשתי הערכה מחודשת לאחרונה ל- so pure. One או sorry to myself? אךךךך.... אני ממש אוהב את שניהם. אני אלך עם sorry to myself כי הוא יותר מרגש. Right through you או utopia? איפה ההשוואה פה בכלל??? RTY. Hand in my pocket או Death of Cinderlla? הנד אין מיי פוקט. אלאניס או פיונה? אלאניס ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלאניס או טורי? ראה תשובה קודמת. הכי...? האלבום שהכי אהבתם? אני מניח שזה מתייחס לאלאניס... אז נראה לי שדווקא FOS- כי הוא בא בתקופה מאוד לא אופיינית לו, והוא התקווה שלי שאלאניס תחזור לטיבה. והכי פחות? URS והשיר שאתם הכי אוהבים? purgatorying ו-uninvited. אי אפשר לבחור. והשיר הכי מעאפן? OIT, This Grudge ו-surrendering. סורי... הכי מוציא ממכם קתרזיס? Pollyana Flower- שיר זעם מצויין! הכי עצוב? King of Pain, sorry to myself, That particular time הכי מצמרר? purgatorying כמובן- השאלה הזאת נוצרה בשבילוץ האמת שגם uninvited. במקרה שניהם האהובים עליי.. לכו תדעו.. הכי שמח? all I really want! הכי משעמם? this grudge הקליפ הכי טוב? EES והכי פחות? OIT הכי אופטימי? SP הכי פסימי? כשחושבים על זה- איירוניק. דיברו על זה פה לא מזמן. השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? Your congatualtions והכי לא? ב-JLPA בקול שלה ממש לא משהו. התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) ג'אנקי ברור! שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש... שמח - כל שיר- AIRW מתאים. עצוב - KOP, uninvited, perfect כעס - Pollyana Flower רוצים לקום טוב בבוקר? Ironic; You learn הכי כיף לשמוע באוטובוס? כל שיר של אלאניס כיף לשמוע באוטובוסים ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? בשבת לקום? ועוד כדי לשמוע מוסיקה? תשכחו מזה... חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? האנגאובר? מעולם לא קרה... אני הולך לישון כשאני מגיע הביתה. שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש- אם אני רק אנסה ינדו אותי... שמות אחרים... עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? עם גלן באלארד שוב יהיה נחמד... מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? בת' אורטון ואת ironic? אף אחד בעולם! או שyou oughta know? הדונאס הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? היא ביצעה עם אווריל לאוין.. יותר גרוע מזה לא יכול להיות. עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) אווריל לאוין? במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? אווריל לאוין מי הכי לא? אחיה של אווריל לאוין? שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? אווריל לאוין! ואז נשיקה לסבית ארוכה וטובה... מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? אני אנסה להיות מקורי- מלכת אנגליה יכול להיות נחמד... ממי זה יהיה הכי מפתיע? אני חושב שמלכת אנגליה זה מפתיע מספיק. בחובה שלכם לענות על כל השאלות! yes sir!!!

Jagged chaos

New member
יאללה תורי

באופן כללי- כמה זמן שומע אלאניס? ממתי שיצא Junkie.. אלאניס בשבילי היא - (אימא רוחנית\התפרקות טובה\זמרת טובה לאוזן) ת'כלס עם כל הדרמה - אימא רוחנית, השפיעה עליי המון מבחינה קוגנטיבית.. מוזיקה ונגינה תופסים חלק גדול ביומיום שלי, ושניהם הגיעו מאלאניס.. (קניתי גיטרה ומפוחית בגללה
) איך הגעת לאלאניס מוריסט? שיצא thank u, חבר של בתדודה שלי סיפר לי שזאת "שזה הקליפ עם ה-4 בנות באוטו עם זאת שיוצאת מהחלון, וזאת אחת ד"א.." זה או זה- אלאניס - חיובית או שלילית (י'עני עצובה או שמחה)? שלילית Jagged או Junkie? Junkie Under או Chaos? Chaos כי ההפקה שלו יותר טובה משל under, אבל feast יותר טוב משניהם. הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד? סטודיו אלאניס בלייב או בסטודיו? תלוי באיזה שיר, HC יוצא חרא בלייב. you oughta know או wake up? wake up so pure או head over feet או knees of my bees או everything? So pure One או sorry to myself?
sorry to myself, השאלה הכי קשה בשאלון הזה
Right through you או utopia? יוטופיה Hand in my pocket או Death of Cinderlla? מותה של סינדרלה אלאניס או פיונה?
אין לי מושג להגדיר מי יותר מוכשרת
ווקאלית - אלאניס יותר עושה לי את זה. מילולית - שתיהן עמוקות בצורה אינטלגנטית מבריקה..גם פיונה מאכזבת עם האחרון שלה. בכל מקרה, ה-15 דקות מוזיקה רצופה שמתבססות על that i would be good, the couch, can't not הן ענקיות
אלאניס או טורי? אלאניס הכי...? האלבום שהכי אהבתם? סופזד והכי פחות? chaos והשיר שאתם הכי אוהבים? unsent, symptoms, the couch
יש עוד כמה.. והשיר הכי מעאפן? not all me, דורשת כאפה הכי מוציא ממכם קתרזיס? unsent, that i would, no pressure הכי עצוב? one הכי מצמרר? your congratulations, uninvited, no pressure, the couch, that i would הכי שמח? , hands clean, ironic, so pure
הכי משעמם? this grudge, flinch הקליפ הכי טוב? ironic
והכי פחות?8es, ל-OIT אין כזה קליפ גרוע, העלילה שלו נחמדה
אל הנערה שמתה לראות את אלאניס ולא מצליחה
הכי אופטימי? so pure הכי פסימי? that i would be good אחרי הכל - מוציא נטיות התאבדות קשות השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? ברכותייך והכי לא? כנאמר - JLPA, גם הקול ב-purgatoying נשמע אדיש בסטודיו, בלייב הוא אחד הטובים התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) Jagged שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש... שמח - ironic, hands clean עצוב - the couch, unsent כעס - sympathetic character, pollyanna flower רוצים לקום טוב בבוקר? still הכי כיף לשמוע באוטובוס? כנראה- TY ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? Offer חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? unsent שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש- הד אובר פיט שמות אחרים... עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? מוריסי (חייב לצאת מעניין) מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? שיינד אוקונור ואת ironic? דה קורס או שyou oughta know? פרל ג'ם, ייצא משעשע
הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? גוון סטאפני עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) מיסי אליוט
במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? תום יורק (רדיוהד) מי הכי לא? זה ששיחק באמריקאן פאי
שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? ג'ים קארי..
מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? ג'ק ניקולסון ממי זה יהיה הכי מפתיע? פי.ג'יי הארבי

a 90s Noah

New member
מישהו קורא?

בארור...תראו אפילו השקעתי עם אייקונים מגניבים
|אלאניס|כמה זמן שומע אלאניס? בערך 4 שנים
|אלאניס|אלאניס בשבילי היא - (אימא רוחנית\התפרקות טובה\זמרת טובה לאוזן) גאונות בהתגלמותה
|אלאניס|איך הגעת לאלאניס מוריסט? אחות שלי..
|אלאניס|
|אלאניס|זה או זה-
|אלאניס|אלאניס - חיובית או שלילית (י'עני עצובה או שמחה)? שלילית
|אלאניס|Jagged או Junkie? ג'אגד
|אלאניס|Under או Chaos? אנדר ברור!!!
|אלאניס|הביצועים של הסטודיו או של האנפלאגד? אם הכוונה לאנפלגד MTV אז כן.
|אלאניס|אלאניס בלייב או בסטודיו? סטודיו.
|אלאניס|you oughta know או wake up? YOK
|אלאניס|so pure או head over feet או knees of my bees או everything? HOF
|אלאניס|One או sorry to myself? ONE
|אלאניס|Right through you או utopia? RT
|אלאניס|Hand in my pocket או Death of Cinderlla? HIMP
|אלאניס|אלאניס או פיונה? אלאניס!!!
|אלאניס|אלאניס או טורי? כנ"ל
|אלאניס|
|אלאניס|הכי...?
|אלאניס|האלבום שהכי אהבתם? ג'אגד ו האנפלגד
|אלאניס|והכי פחות? SCC
|אלאניס|והשיר שאתם הכי אוהבים? NO PRUSSURE ו UNINVITED
|אלאניס|והשיר הכי מעאפן? NOT ALL ME
|אלאניס|הכי מוציא ממכם קתרזיס?
|אלאניס|הכי עצוב? SORRY TO MY SELF
|אלאניס|הכי מצמרר? YOUR CONGRADULATION סורי אין לי מושג איך כותבים
|אלאניס|הכי שמח? KNEES ON MY BEEZ
ממש לא אוהב אותו.
|אלאניס|הכי משעמם? you owe me nothing in return (סליחה אדם
)
|אלאניס|הקליפ הכי טוב? so pure
|אלאניס|והכי פחות? אמ...
|אלאניס|הכי אופטימי? מממ
|אלאניס|הכי פסימי? ממ אנחנו מדברים עדין על קליפ?
|אלאניס|השיר שהקול שלה הכי עושה לכם את זה? that i would be good ו-SURROUNDING ו-MERCY
|אלאניס|והכי לא? SISTER BLISTER
|אלאניס|התקופה הכי טובה? (JLP, SFIJ, UNDER, SCC, 2005) SFIJ
|אלאניס|
|אלאניס|שיר של אלאניס לשמוע בזמן ש...
|אלאניס|שמח - Sorrounding
|אלאניס|עצוב - מ...
|אלאניס|כעס - right through you
|אלאניס|רוצים לקום טוב בבוקר? thank you
|אלאניס|הכי כיף לשמוע באוטובוס? ironic
|אלאניס|ביום שבת רגועה ושקטה בבוקר אחרי 6 ימים ארוכים ומתישים רצח? joining you אנפלגד
|אלאניס|חזרתם מיציאה ויש הנגאובר מטורף ובא לכם להרדם עם איזה שיר? זה לא יהיה שיר של אלאניס..אגב ההאנג אובר בא יום אח"כ בד"כ..
|אלאניס|שמישהו מבקש ממך לעודד אותו עם איזה שיר, ואלאניס עולה לראש-..
|אלאניס|
|אלאניס|שמות אחרים...
|אלאניס|עם מי הייתם רוצים שלאניס תשתף פעולה? ליאן ריימס (כי היא חמודה)
|אלאניס|מי הייתם רוצים שיחדש את that i would be good? מאריה קארי. לא בעצם אף אחד..
|אלאניס|ואת ironic? גם. אסור לגעת.
|אלאניס|או שyou oughta know? כנ"ל.
|אלאניס|הכי יהיה מפתיע עם אלאניס תבצע דואט עם...? בריטני ספירס.
|אלאניס|עם מי הייתם רוצים לראות את אלאניס יוצאת במאבק תקשורתי? (כמו שהיה לה עם קורתני לאב ב-1995 וכמו שהיה לאמינם עם מובי..) מדונה. סתם כי היא מעצבנת
|אלאניס|במצב תאורטי שראיין ואלאניס נפרדים - מי הגבר הכי מתאים לה? אני
|אלאניס|מי הכי לא? אלטון ג'ון
|אלאניס|שוב מצב תאורטי - נגיד שאלאניס הולכת לזכות באיזה גראמי, מי הייתם רוצים שיגיש לה ת'פרס? מישהו שממש אוהב אותה..הייתי מתנדב
|אלאניס|מאיזה מפורסם הייתם רוצים לשמוע קומפלימנטים על אלאניס? מאריה קארי.
|אלאניס|ממי זה יהיה הכי מפתיע? כריסטינה אגילרה

Jagged chaos

New member
אני קראתי ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

בקשר להאנגאובר...מלא אמרו לי כמוך... לי תמיד היה האנגאובר תוך כדי ההתפכחות...יום למחרת סתם הייתי מיובש...

Rוית

New member
אני קראתי את של כולם!

פשוט אם אני אתחיל לענות על זה אני סתם אתחיל לחפור כמו בפעם הקודמת

למעלה