פורום עברי לידר

Mייקל

New member
פורום עברי לידר

אני מרגיש כאן ממש אורח זר... מה שלום כ-ו-ל-ם? התגעגעתי...

Mייקל

New member
בכל אופן...

בקרוב יהיו פה כמה שינויים ואני מבטיח לקחת אחריות על מעשיי. אני ככל הנראה יעזוב את הניהול (אחרי קדנציה קצרה במיוחד) - כבר מחר אני יודיע על פרישתי להנהלת הפורמים (רציתי שתדעו ראשונים). אחרי שאעזוב את ההנהלה, אכתוב כאן הודעה ארוכה במיוחד על מה שקרה איתי ומה שיקרה איתי... לפחות אם זה מעניין מישהו כבר. אני באמת אהבתי את המקום הזה. מייקל

מיקל!!!!! מייקי אתה חיי!!

הו סוף סוף!! באמת מעניין מה קרה איתך..ולמה לך לעזוב?! תישאר איתנו. בכל אופן-מקווה שהכל טוב איתך....נורא התגעגעתי!!!!!!! היז אלייב! היז אלייב!!!

אהבת?! בלשון עבר?!

לא לא מייקי! אתה נשאר איתנו!!! אפצע את ידי עד ישותקו...לא יתקשבו אל גופך המוכר האהוב (כל עוד אני בסביבה...) מייקי אני לא מוכנה לזה!!! מרד!

blue devil

New member
מייקל!

dont go! אם כבר חזרת אז תחזור בשביל להישאר (מקווה שאני לא מקשקשת שטויות כי אולי יש מעבר לסתם לא בא לי אז לא נכנסתי) קיצר בטח שזה מעניין! סתיו

מייקל../images/Emo140.gif

אתה לעולם לא תהיה זר כאן, שמך יהיה קשור בפורום הזה לעד גם כשלא היית פה היית חלק מאיתנו ובהחלט התגעגענו אליך... היית חסר לנו... צר לי על כך שכבר אתה מתשמש בלשון עבר בדיבוריך עלינו אני מקווה שאתה לא מתכוון לעזוב אותנו ואני מצפה לקרוא את ההוגעה הארוכה שהבטחת (כן , יש עדיין אנשים שאכפת להם!)

מה נותר לומר.

מה נותר לומר? הרי אתה כבר יודע מה הרגשתי, מה הרגשתי אחרי כן. אני לא אומרת מה אני מרגישה כי עכשיו זה כבר לא מתאים. אבל אתה יודע מה עשית, כן אני בכל זאת מצפה לשמוע מה יש לך לומר. חבל שככה זה נגמר. ואולי ככה זה לא נגמר. הכל תלוי במה תכתוב.

../images/Emo7.gif ים של דמעות בשתי עיניי

ליבי זועקקקקקק שובה אליייייי נו אז מה אם אני מושפעת מכוכב נולד
בכל אופן מייקלון!!! דונט גו
ואם כבר אתה פורש מהנהלת הפורום אני מוכרחה לציין שתרמת כל כך הרבה לפורום הזה החל ממילון עברי לידר היישר אל ראש בראש ועוד ועוד... הרמת המון את הפורום!!! לפחות תבוא מידי פעם לבקר...או בעצם תיהיה פה כמו כל אחד כי הפורום הזה שווה משהו גם בזכותך!!! ואתה עוד מוותיקי הפורום ולא אתן לך ללכת!!! תישאר!!! מחכה להסבר ועדין זוכרת אותך

מיטקין

New member
מייקל.. פרסמתי הודעה... ../images/Emo13.gif

איפה היית????..??? ולמה אתה פורש???? טוב לא משנה טוב שחזרת...

לירן מם

New member
מממממממההה???../images/Emo12.gif

עד שחזרת אתה עוזב?? למה? אתה באמת עשית מלא בתקופה ניהולך הקצרה.... לא חבל?? אני מקווה שההודעה הארוכה תגיעה בקרוב...באמת היית חסר... אל תעזוב...נאי מקווה שתשנה את דעתך....

מייקלון,

אני לא אדבר בשם הפורום כולו, אני אדבר בשם עצמי. ואני רוצה לחשוב על משהו מאוד חכם להגיד, ושום דבר לא יוצא. אבל הרגשתי כן צורך להגיב, ו-"אתה, יודע למה". אז מה שאני כן יגיד, זה שאתה חסר. ואני לא מדבר על הניהול, לא על "ראש בראש", לא על "הסיכום השבועי", לא על המילון, לא על כל הדברים האילו. מייקל הוא זה שחסר. אז קדימה, הזרקור עליך, כהרגלו, "פזר את מסך הערפל"... איש יקר

מייקל

קודם כל טוב לדעת שאתה חי!!!ונחמד מאוד לראות אותך כאן.. צר לי שאתה מרגיש כאן כמו אורח .. כי מייקל אתה לא אורח או לפחות לא היית אורח .. צר לי גם שאתה מדבר על הפורום בלשון עבר , אוקי אז אתה פורש מהניהול אבל זה לא אומר שאתה צריך לפרוש מהפורום .. כמה שזה יראה מוזר אני כן מחכה לשמוע מה יש לך לומר, כי זה באמת מעניין אותי!!! אז עכשיו הכדור מועבר עלייך... ורק תזכור שלמרות הכל מייקל(בלי הגדרות) עדיין חלק מהפורום שלנו..

Ez sLeeP

New member
חייל פדחתי מסוקס שלי...!

אני מנסה לחשוב על מה לכתוב כאן, ולא יוצא שום דבר. אני רק אומר שהתגעגעתי - אכן, דאגתי - בוודאי, והרגשתי בחסרונך - אין על מה לדבר. מצפה בקוצר רוח לשמוע את דבריך, ומקווה שתחליט את ההחלטות הנכונות. אם משהו מונע ממך להישאר פה - אני רוצה לדעת במה מדובר, ולא רק אני, אני מניח שכולם. אבל אלו הם חייך יקירי - פרח ושגשג לך. נשיקות, נדבו'ש.

למעלה