פורום "סופרמן"

LoLo16

New member
פורום "סופרמן"

אני יודעת שיש פה מתנגדים לפתיחות פורומים מרובים, אבל לדעתי שינוי השם של הפורום הזה היה רעיון ממש גרוע. סופרמן זה נושא כללי מדי. חוצמיזה, זה שקוראים לפורום- "סמולוויל וסופרמן" בכלל מעיד על כך שמתכוונים לדבר פה יותר על סמולוויל מאשר כל סופרמן אחר. בקרוב שיחזור סמולוויל לשידורים חוזרים ולויס וקלארק תשודר בערוץ 10 יהיה פה ה-מ-ו-ן בלגאן. למה לא לפתוח עוד פורום וזהו?? או אם כבר לקרוא לפורום "סמולוויל ולויס וקלארק" או משהו כזה. ת´כלס הפורום הוא תחת הנושא טלוויזיה, וגם אז להוסיף את אביה לעוד מנהלת כי זה חובה שיהיה מנהל שמבין את הנושא של הפורום, אחרת למה הוא מנהל?? (ולא, 3 מנהלים זה לא יותר מדי.)

mishmesh

New member
../images/Emo26.gif

לפורום קוראים סמולוויל וסופרמן, בגלל שבהתחלה קראו לו רק סמולוויל, והוא עסק רק בסמולוויל. אם יפתחו פורום נפרד ללויס וקלארק, לא יהיה מקום שבו נוכל להשוות בין הסדרות. ככה אנחנו כן יכולים לדון על השינויים ועל הדברים הדומים שבין שתי הסדרות. אם יקראו לפורום סמולוויל ולויס וקלארק זה יהיה מוזר כזה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר, ואז לא יוכלו לדבר על הסרטים של סופרמן ולדבר על הקשר שבין הקומיקס לסדרות הטלויזיה. ומי זאת אביה? אני וצחי אולי לא המומחים הכי גדולים לגבי כל מה שקשור בסופרמן, אבל אנחנו בהחלט מבינים טוב בסופרמן (וגם לויס וקלארק) וטוב מאוד בסמולוויל.

ברודי

New member
הרעיון מעולה (לדעתי)

כי סה"כ סמולוויל מתקשר באוטומטי עם סופרמן ובאמת משווים ובינהם ויותר נוח ככה. מה שגם למה צריך עוד מנהל שיהיה מומחה בעניינים האלה? הרי המנהלים הם לא האנשים היחידים בפורום ובכל שאלה קשה בנוגע לקומיקס או כל דבר אחר תמיד יהיו פה המון שירצו לענות אז מה הקטע להוסיף עוד מנהל? זה טיפשי...

effigy

New member
אני ותומר היועצים לעינייני קומיקס

אולי יברדו אותנו?

LoLo16

New member
איפה משווים??

איפה הישוו פה פעם בין לויס וקלארק וסמולוויל? פעם באלף שנה מזכירים כאן בכלל את לויס. היום היה פרק של לויס וקלארק, מישהו דיבר עליו כאן? אז עזבו להוסיף מנהל, אבל הנושא "סופרמן" הוא יותר מדי כללי. זה רעיון מטופש להוסיף את המילה הזאת לכותרת כי מדברים פה רק על סמולוויל, חוץ משתי שירשורים על "ליגת הצדק" והסרט. יש לכם מושג בכלל כמה גרסאות יש לסופרמן?? כמה סדרות וסרטים, ובכלל, גם הקומיקס, מה, נדבר פה על כו-לם? למה תפוז מתקמצנים על הפורומים? מי שאוהב לויס וקלארק ולא אוהב סמולוויל לא יכנס לפורום הזה, וחבל. צריך לחשוב גם על אלה שלא כל כך אוהבים סמולוויל או לויס וקלארק ואוהבים רק אחד מהם ולא כל כך מעוניינים בלהשוות אלא רק לדבר על הסדרה שהם אוהבים. סמולוויל ולויס וקלארק אלה שני דברים שונים לחלוטין! הדברים היחידים שדומים הם השמות- לקס לות´ור וקלארק, מרת´ה וג´ונתן קנט. לכן אני חושבת שצריך להיות פורום נפרד לשתי הסדרות.

אתם הגולשים....!

אתם אמורים לדבר על זה! אם למשהו יש מאמר, רעיון לסקר, קישורים, תשלחו לנו! פורום הוא לא אנציקלופדיה, פורום זה מקום לדיון. בו כולם משתתפים ותורמים, אז כך שאם אין מספיק על הנושא סופרמן לדעתך - תשני את זה
את מוזמנת לפתוח טופיק על כל נושא (שקשור לסופרמן כמובן, הא?) שבא לך...

וגם...

מזתומרת לא אוהב סמולוויל? סופרמן זה נושא ענקי! מי שלא אוהב את סמולוויל, שלא ידבר על סמולוויל! זה כמו מישהו שלא אוהב את הסרט, אף אחד לא מחייב אותו לדבר עליו!

LoLo16

New member
נרגעתי... ( :

חשבתי הרבה על הנושא ואתם כולכם באמת צודקים. לא צריך מליון פורומים, אני רק לא רוצה להרגיז אף אחד אם אני רוצה לשים תמונות של לויס וקלארק או להתחיל שרשור חידות או משהו... זה לא יפריע למישהו, נכון?

aviatiko

New member
מה עם...

הוספת קישורים לאתרי מעריצים של הקומיקס/סרטים/סדרות אחרות בקישורים של הפורום?

למעלה