פורום נשואים נשואות

sigar28

New member
פורום נשואים נשואות

שלום. פורום נשואים נשואות - הוא פורום של תרפייה , רגש , וכנות. האמת או שמתחברים או שלא. כדאי להתחבר לפורום בלווין אני מציע לעשות ערוץ פורום בטלוויזיה שליאתוש המגישה, לי 28 זמרת אלת האהבה - לשעת לילה מאוחרת.... נשית - תוכנית בוקר דידון- פריים טיים ליאור 30 - ספורט אשת הרעם - ערוץ צלילה c גל - פינת בישול (מניסיון מהמרק) טופז- חינוך לילדים חגית36 - לשעת רגש סיגר : עורך הפורום בלווין - מי שרוצה להצטרף שיכתוב באהבה סיגררררר

ליאור 30

New member
סיגר 28

איך אני יכול להגיש ספורט אם אני מסתורי??????? חחחחחחחחחחחחחחח

sigar28

New member
הסתר שבספורט

ככהזה תגיש בשביל הספורט.... ב. לא צריך לראות אותך רק לשמוע את קולך ותן להן לשחק לפניך... חחחחחחחחח

חגית...36

New member
לסיגר 28

אתה נשמה טובה מאחלת לך ערב מהנה ולילה טוב שלך חגית...36

מה איתי?

אני רוצה תוכנית על קבלה . וגם על עולמות הפנטזיה שלי . כנראה סיגר לא מכיר אותי כל כך . האמת היא שאף אחד לא מכיר אותי כל כך כמו עצמי . וגם אני לא כל כך . וזה נוגע לכל אחד מאיתנו .

סיגר?

אני לשעת לילה מאוחרת..נו,מתאים לי, אבל האם זוהי תוכנית לסהרורים? אולי הכרויות? אולי סגנון ``יוסי סאייס``? האמת,יותר יתאים לי תוכנית לחולים...כבר אמרו שאני חולה,אז אצלי בתוכנית אל השפיות הם כבר לא יחזרו... אגב סיגר,באחלה משבצת שמת אותי! אהבתי! מתי מתחילים לרוץ? יאללה ,הולכת לחפש את המשקיעים... ;-)

Cגל

New member
אני פינת בישול???

פינה??? זה מה שאתה מקצה לי??? אני צריכה יותר זמן מסך! טוב, מתי מצלמים את ה- ``פרומואים``?

תצטרף אליי לתוכנית הלילה...

אתה יכול להיות הצלם.. רואה רחוק-רואה שקוף-רואה בפוקוס...

סיגרררררר ;-)

אם אתה העורך ואני המגישה הרי שאני מסכימה כי רק כך כנראה אזכה ממך לעוד פגישה חחחחחחחחחחחחח שלך בתודה ואהבה גדולה ליאתוש

למעלה