פורום נפלא...אני ..

אלקסיסס

New member
פורום נפלא...אני ..

אני מחפשת שמדבר על הרצון של האנשים לדעת על עתידם ,מאמר או כתבה או סיפור קצר נחמד. אשמח אם תפנו אותי.. בעיקרון אני מקימה בית קפה דמיוני כחלק מלימודי העיצוב שלי,בית קפה שכולל בתוכו את עניין המיסטיקה לכול תחומיו . אני מעצבת לבית הקפה תדמית שלמה . אשמח אם יש לכם רעיונות,לעיצוב בית הקפה והתדמית שלו הכוללת ניירת אריזות,פוסטרים,לוח שנה,פרוספקט וכו..או איך אתם הייתם רוצים שמקום כזה יעוצב כי הרי אתם קהל היעד שלי אשמח לתשובה אלקסיססססס

Tal_Ya_Tal

New member
היי אלקסיס../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gifאמנם

אנחנו פורום 'רוחני' אין קשר ל'מיסטיקה'(לא סובלת
את המילה הזאת
ברררררררר המושג מיסטיקה נגזר מהמילה היוונית `מיסטיקוס`. כלומר, סודי. מיסטיקה משמעה מסתורין, תורת הסוד והנסתר. הקבלה, יש בה מיסודות המיסטיקה. היא נקראת `מיסטיקה יהודית`. מפני שבמשך דורות רבים היא הייתה `תורת הסוד` והוגבלה רק לתלמידי חכמים שעברו את גיל הארבעים. אסטרולוגיה בעיני איננה מיסטיקה. היא מדע. ומבחינתי אסטרולוגיה אינה 'הגדת עתידות' אז ???????? 'מסיטי'= OUT 'רוחני'(שוא נע
)=IN אז איזה
את מגישה ב
ה
שלך? L&L TALYA

אלקסיסס

New member
בית הקפה הוא כרגע בגדר דמיוני..

אני רק מעצבת את התדמית שלו כחלק מלימודי העיצוב שלי ובחרתי את הרעיון של לשלב בין כל מה שקשור למיסטיקה"רוחניות במילותייך,אסטרולוגיה קריאה בכף היד נורמולוגיה טארוט וכמובן קריאה בקפה כרגע אני מחפשת מאמר על רצון של אנשים לדעת על העתיד שלהם ועל עצמן יותר אשמח אם תעזרו לי ברעיונות לבית הקפה שין שין אלקסססססססס

רשף כשף

New member
היי אלקסיס

באינפיניטי תוכלי למצוא מאמרים רבים בנושאי המיסטיקה והרוח

למעלה