פורום נכבד

סלשה שי

New member
פורום נכבד

א. פתחתי הודעה חדשה אני מקווה שזה בסדר.
פשוט נורא קינאתי כבר בהודעות המפגש.

ב. אמנם באפריל עדיין לא התפקדתי באופן רשמי אך דעו לכן שפעילותי הדמדומית נמשכת במרץ!
ולהלן:
1) הבעל ששב מחו"ל הביא עימו עותק של T באנגלית, ואמתכם הנאמנה חרקה שיניים ושפשפה עיניים וכבר הגיעה עד מגרש הבייסבול באנגלית! (הרבה יותר יפה באנגלית אני מודה, אבל אני קוראת במקביל בעברית כדי לבחון את התרגום השונה).

2) נ"ב אותו בעל יקר הביא עימו מחו"ל גם לוח שנה של רוברט פטינסון שאותו אימצה בתי היקרה ומאז המון אדוארדים מקיפים אותה (האמת שהוא הביא לי את הלוח אבל בכל זאת עם כל הכבוד אני לא הייתי תולה אותו שיסתכל עלינו בחדר השינה.טוב שיש מי שיכול להנות עדיין /אייקון פולני סובל בחושך/

3) היום רכשתי בסטימצקי לרגל המבצע (פעם ראשונה שאני מצליחה לקנות משהו שאני באמת רוצה במבצעים שלהם) את NM ואת BD באנגלית. E לא היה, וממילא אין לי כוח אליו באנגלית, ואולי גם לא ממש בעברית.
וגם את עורבני חקיין במבצע! יש!
4) במסגרת חודש פעילות הדמדומים המוגברת והאנגליתית המשופרת, החלטתי גם לקרוא סוף סוף את MS, אבל לא הצלחתי להדפיס את העותק שיש לי
. אם יש מי מכן שיכולה לעזור לי אודה לה מאד מאד!

sivanwe

New member
סלשה- מפגש הבא- בואייי

כל הכבוד על האנגלית!!! בהתחלה זה יכול להיות קצת קשה, אחר כך זה רץץץץץץץץ

ולוח שנה של רוב
לבת שלך יש תוספת מאוד מאוד מאודדד חיונית לחדר שלה עכשיו

ותתחדשי על כל הספרים
שווה ב-ה-ח-ל-ט!!

סלשה שי

New member
יס איט איז! טנק יו!

זה מצחיק כי רצים לי בראש כל מיני משפטים כאלו באנגלית, ומילים. כל הזמן הם MUTTERING שם, שמת לב?
בהחלט מקווה לבוא לפעם הבאה. בעיקר שזה יסתדר טכנית..

sivanwe

New member
מלמולים-בהחלט צד חזק בT

ברגע שמתחילים לרוץ לך משפטים בחצי עברית חצי אנגלית בראש- זה אומר שאכן, התחלת להתרגל ללקריאה באנגלית... ברגע שהמשפטים יגיעו ר-ק באנגלית- תדעי שכבר לגמרייי התרגלת! וברגע שתתחילי לחפש איך אומרים משהו בעברית, תדעי שאת כבר עד כדי כך ספצית בזה, שכבר לא תזכרי מה זה תרגום בכלל

יהההה!! מתנות!!!!

אני חושבת שלקרן יש את הגרסא להדפסה.... אם אינני טועה. היא שלחה אותה גם לי פעם אבל זה על המחשב בעבודה, ואני לשמחתי- לא בעבודה

תתחדשי על כל הרכישות והכיף!! מאוד מרגש ומשמח
מקווה שתהני מעורבני חקיין.... חוץ מהסוף. את לא תהני מהסוף כל הנראה

סלשה שי

New member
תודה! אני מרגישה שיש לי המון צידה לדרך

רק חבל שחופש פסח נגמר עוד שניה...

aviv32

New member
א. קנאית
פעם הבאה פשוט- בואי!!

ב. שמחה מאוד לשמוע שאת עדיין "איתנו"

1. איזה חמוד הוא וכל הכבוד לך! אני פשוט לא מצליחה להמשיך את T באנגלית, לא זוכרת אפילו לאן הגעתי, והחג זה ממש לא תירוץ- התחלתי אותו הרבה לפני...
לא יודעת, אחרי שקראתי את MS זה פשוט נראה (נקרא) לי..... משעמם! אני רוצה את נקודת המבט של אדוארד!! אז אולי באמת עדיף לך לסיים את הספרים באנגלית ואז להתחיל MS.............
2. איזה חמוד הוא 2X...... ובאמת את צודקת- זה לא לטובתו של בעלך שתציצי על ה"עיגולים" של רוב בזמן האקט חחחחחח
3. E =

4. בטח כבר אחת הבנות שלחה לך, תיכף אסתכל בתגובות ואם לא- אשמח לשלוח לך.....

Mor L

New member
תוכלי לשלוח גם לי?

חח מסתבר שגם את שלי אי אפשר להדפיס או להעתיק XD

סלשה שי

New member
א. טוב!!

1. הוא באמת חמוד.
2. אני לוקחת ברצינות את ההצעה שלך לשמור את MS לסוף. נראה לי שאת צודקת לגמרי, במילא אדוארד הכי מעניין אותי מכולם...
3. ראיתי ששלחת לי מסר, נכון? אני תיכף בודקת. תודה!

למעלה