פורום ניהול בית

indenegev

New member
פורום ניהול בית

ברצוני להתלונן על דברים רבים בפורום הנ"ל שמתרחשים לאורך זמן.
מנהלת הפורום, בתיה דורון, במשך זמן רב סותמת פיות,מוחקת שרשורים שלמים רק כי "שמעזים" להעביר ביקורת שלא תואמת את האג'נדה שלה היא ישר מוחקת. מה שלא נשמע או נקרא טוב לאוזניה, מוחקת וחוסמת באופן שרירותי, יתרה מזאת היא בן אדם הכי עקשן שנתקלתי בו, כמות המסרים שנשלחו אליה ובקשות אינסוף שתשחרר את החסימה,אין עם מי לדבר!!! והחסימות האלה לא היו מוצדקות. נעשו אך ורק ע"י אינטרס אישי מרצון להרחיק גולשים שאינם ראויים בעיניה לגלוש אצלה בפורום. מישהו צריך להזכיר שהפורום אינו הבית הפרטי שלה. רק שאתם שם למעלה בהנהלה מגבים אותה ואת השתוללות חסרת הרסן שלה ע"ג הפורום.
דבר שני - התגלה לאחרונה שבתיה וחלק מסוים מהגולשות הנן חברות בחיים. זה דבר טוב, אבל שזה נכנס לפורום ורואים שם איך קליקות נוצרות, בדיחות אישיות בין גולשות, שיחות אישיות שצריכות להישאר מחוץ לפורום וגולשות אחרות שלא מכירות את החבורה המדוברת נותרות מחוץ לתמונה. ידוע לי שאני לא היחידה ויש לא מעט שמרגישות עם כך לא בנוח! רק שלאף אחת אין את האומץ להתלונן. הן בעצמן הודו וגם המנהלות, בזמנו DUBIT123 שניהלה יחד עם בתיה את הפורום, שדברים נעשים מאחורי קלעים!! דברים שאינם משותפים עם חברי הפורום האחרים ובטח שלא בצורה ראויה. מן הסתם מנהלות הפורום צריכות להימנע מעשיה שכזאת ושתהיה שקיפות. הן למעשה מונעות זאת וכתוצאה מכך נוצרת התחושה שישנו אפה ואפה בפורום וישנה העדפה ברורה לגולשים מסוימים וגולשים אחרים שלא נמצאים בלב העניינים מודרים. נשלחו לכם בעבר מס' רב של אימיילים בנושא אך כמו תמיד אתם בוחרים להתעלם, יותר מזה נותנים גיבוי מלא למנהלת שהיא כושלת, מנהלת שמזמן היו צריכים להפריש אותה מהפורום ולתת למישהו אחר נטול אינטרסים ופחות משוחד לנהל אותו.
בבקשה אל תרשמו לי לשלוח לכם עוד מיילים, כי אתם ממילא לא טורחים לענות. תכנסו לפורום ותראו מה מתרחש שם ותבינו למה אני כותבת את מה שאני כותבת. תעשו את מה שאתם צריכים לעשות.
 
שלום רב, איננו דנים בפעילות של מנהלים על גבי

פורום משוב.
את מוזמנת לשלוח אלינו מסר לכינוי 'הנהלת הפורומים' עם הפרטים ועם קישורים להודעות רלוונטיות כדי שנוכל לבחון את המקרה.
 
מציפנית לטיפולכם


http://www.tapuz.co.il/olamot/UserProfile.aspx?profileID=3610739
 
למעלה