פורום נוסף

roais

New member
פורום נוסף

לכל אוהבי בלינק 182 אני מזמין אותכם להיכנס לפורום על מוזיקה שעוסק בקצת יותר מלהקה (טובה) אחת... אז...קודם כל, אני יודע שזה כנראה יעצבן את המנהל של הפורום אז אני מתנצל מראש אז ככה.... אתם מוזמנים להיכנס לפורום "רוק&אלטרנטיב-ולא רק מוזיקה" ולדבר על עוד הרבה מאד להקות בכל הסגנונות: Pixies, Smiths, Nirvana, Rival schools, megadeth, opeth, blur, pink floyd,queen, iron maiden, שי נובלמן, אורפנד-לנד, Oasis, The doors, משינה, Leonerd Cohen, U2, מנייק סטרייט פריצ´רס, royal hunt, The white stripes, The strokes, the hives הנדריקס, Led zeppelin, פראנק זאפא ועוד ועוד.... אשמח לראות אותכם שם- ואם עיצבנתי מישו אז אני שוב מצטער רק בקשה אחת קטנה-לא למחוק....

manic_subsidal

New member
איזה בולשיט בן אדם אתה לא משהוא חכם

אנשים כאן לא כי הם רוצים לדבר על מוזיקה אלה כי הם רוצים לדבר על מיצמוץ182 ועל מארק טום וטרוויס and all that crap אם היה מעניין אותם להקות אחרות הם לא היו כאן ואין סיבה לעבור לפורום כללי כשיש פורום שמדבר על מה שהם רוצים למנהל הפורום: אל תשכח ללכת להודיע בפורום שלו שיש כאן פורום שמתמקד בבלינק ואוהבי בלינק בטח יעדיפו לבוא לפה... איזה dumbass מי שרשם את ההודאה הזאת... יש אנשים שאני פשוט ממש לא מבין אותם

roais

New member
טובבבבבב

עזוב, אינ גם לא יגיב לא רוצה להיכנס? אל תיכנס וד"א, זה די ברור מאליו שמי שנכנס לפורום רוצה לדבר על בלינק, מה אתה מבקש מהמנהלת שתרשום את זה? הרי למועדון קוראים בלינק u fucking retard! אבל עזוב לא משנה... תאמין לי שאני לא הטיפש מבנינו....זה בדוק.באמת.לא משקר. אל תאמין...

manic_subsidal

New member
חשבתי שאמרת שאתה לא מגיב

u fuckin pussy ומה זה החנפנות " להקה טוב אחת" אידיוט..

roais

New member
למה חנפנות?

אם זאת חנפנות אז אתה בעצם אומר שבלינק לא להקה טובה.... יו איזה חכם.... מפגר...

manic_subsidal

New member
בקצת יותר מלהקה (טובה) אחת

זאת חנפנות כשאתה מדבר על הלהקה של הפורום כשאתה מוסיף משהוא שלא קשור להודאה שלך... ואני במאת אומר שבלינק לא להקה טובה ברגע זה לפני אנמה לאומת זאת...

roais

New member
אני חושב

שלבלינק יש הרבה מאד שירים נחמדים דווקא. All the small things Stay toghther for the kids adam´s song the rock show first date fuck the dog או משו כזה... What´s my age? doing away for college או משו כדה....
בקיצור...יש להם שירים כיפים, נחמדים... אני לא מכיר חומר ישן שלהם לכן אני לא יכול לדעת אם הם היום יותר טובים או יותר גרועים...אבל אני מניח שכמו רהבה מאד להקות בשנים האחרונות- גם הם היו פעם יותר טובים...

למעלה