פורום נהדר!

פורום נהדר! ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שקיים, אבל עכשיו איעזר בו. אני רוצה להוסיף ידיות לארונות המטבח שלי, מה לדעתכם העלויות? (ידיות פשוטות שרק יקלו על הפתיחה). בנוסף, האם למישהו כאן יש רשימת קניות לפעם הראשונה, כל מה שצריך להיות בבית? (מעבר דירה). ואחרון...אם למישהו יש המלצה על אחת מספקיות האינטרנט אני אשמח לקבל. תודה רבה!!

ידיות? יש בשפע: פלסטיק, מתכת

והמחירים שונים. הינסי לחנות העוסקת בכך ותראי. אלה מפלסטיק, שכנראה יספקו אותך, עולים פרוטות.

אם הנל יכולה לקדוח חורים במקדחה

לא הייתי מייעץ לך לעשות זאת לבד, כי הנך עלולה לקלקל את הדלתות.

לא הצלחתי להבין מדבריך

אם אתה ממליץ על איש מקצוע או לא ואיך לבצע זאת. תודה.

זו דירה שלכם או שכורה?

מוזר שאין ידיות במטבח. איזה מטבח זה? או אולי היו ידיות ונעלמו? אם יש חורים, אין בעיה והידיות רק צריכות להיות תואמות. אם אין חורים - וטרם שמעתי על מטבח ללא ידיות - נראה לי שיש להעזר בנגר ואלה יחסנים ולא ממהרים לבוא. לבד לא הייתי עושה חורים, שיכולים גם לגרום נזק וגם לא להתאים.

אין ידיות

אבל יש שקעים כאלה בדלתות שמאפשרים את פתיחתן פשוט הם לא הכי נוחים ויכולים בקלות להחליק ואז הדלת נטרקת. עקב כך, אין חורים בדלתות. תודה על ההמלצה.

goanin

New member
איש מקצוע בשביל ידיות???

זה ידיות. תבריגי אותן, או אם אין חור - תקדחי.

לקדוח?

בשבילך זו פעולה פשוטה. אדם אחר אולי אין לו כלל מקדחה ואם יש לו ואינו מנוסה, הוא עלול - בקלי קלות - לקדוח שלא במקום הנכון או שלא בכיוון הנכון או לקלקל את הציפוי של הדלת מצד זה או אחר...בסרט הזה כבר היינו.

בשה1

New member
ספקית אינטרנט

אני מאוד מרוצה מברק 013. תמיכה טכנית מעולה ברמות מבחינת מקצועיות סבלנות ומענה מהיר

Bananit84

New member
זה של נטויז'ן. והם מעולים!

אני מאוד מרוצה. לגבי מסלולים ומחירים, אם תתעקשי עוד ועוד, תוכלי להוריד אותם כמעט לחצי מהצעת המחיר הראשונה שתקבלי. אם הנך חד הורית, תוכלי להשתמש בזה לטובתך. בי הם התחשבו ונתנו לי מחיר יופי+ שלל הטבות ומתנות.

למעלה