פורום נהדר יש לכם

פורום נהדר יש לכם

אני קוראת כאן לעתים קרובות, לא בכל יום יש לי זמן, כשילדיי משחררים קצת את המחשב אני מצליחה לגלוש לפורום שלכם. אני נהנית לראות את התמיכה שאתן נותנות אחת לשניה כולם פה באותה סירה אפילו שחלק כבר קרובים יותר לסיום החתירה וחלק רק בהתחלה. מאז שגליתי את הפורום אני ממליצה להרבה זוגות שמגיעים אלינו לטיפולים לקרוא כאן, תדעו שיש המון שקוראים ולא כותבים בינתיים. מאחלת לכם בהצלחה בתהליכים וכל הכבוד לכל אחת ואחת מכם. מוניק

מירבי*

New member
תודה רבה מוניק../images/Emo140.gif

אני שמחה שבאת לבקר..שמעתי על זה שיש גיל שבו מתחילים לריב עם הילדים על המחשב...נראה לי באמת בעייתי

בגיל שלי כבר צריך מחשב אישי

אני חושבת שכבר בגיל צעיר יותר צריך שלכל אחד יהיה מחשב אישי שלו. מוניק

mondani5

New member
אחות ראשית!!

אני גם מצטרפת לדעתך שבנות הפורום מדהימות בתמיכה באהבה,בכנות,קחי אותי לדוגמא שאני אחרי ההליך,וחובקת תאומות מקסימות,אך ממשיכה להיות בקשר הדוק עם הבנות ,כי דווקא אנחנו שסיימנו את החתירה יכולות לעמוד מהצד לתמוך, לעודד,להסביר,להאיר עיניים וכד' תודה יקירה על הפרגון. אירית

ואוטוטו איריתוש גם אני אהיה מהצד...

השני של המטרס אחרי הלידה... אמנם לא אם מיועדת אבל פונדי שהשיגה את המטרה, ובכייף תמיד אשמח לשוחח לעודד לתמוך ולחבוק כל פונדי שתצטרך את עזרתי.. מה שלומך אירתוש??? שבוע הבא נפגשייייייייים

mondani5

New member
ליידי בל היקרה!!!

יקירתי!!! חסר לך להעלם מהמסך,הפורום בלעדייך זה כמו אדם ללא חמצן,קשה למצוא פונדקאית כמוך,וחשוב מאד שתמשיכי להשמיע את קולך ותוכיחי לעמיתייך שהשד לא נורא ואפשר לעבור זאת בכיף ובשלום. עוד 4 ימים ואת אחרי זה את זוכרת שספרני אצלי את הימים והשעות ,לאיזה שעה קבעו לך את הקסרי? האם את מתאשפזת במוצאי שבת ,או בבוקר של יום א'. בכל מצב בהצלחה יקירה!!! השריף הבטיח לי לבוא אלייך עם הבנות. אוהבת אירית. את יודעת אני חושבת עכשיו גם על ההורים המיועדים,איזו התרגשות עצומה עוברת עליהם,ואיזה התרגשות שהרופא ימסור להם את הילד שניה אחרי הלידה. הייתי רוצה לחוות זאת שוב. אני ואיילת פרצנו בבכי זה היה מדהים ,

מחר אדע בדיוק באיזה שעה...

הניתוח, מחר אני והאם נפגשות בבית חולים לתידרוך והכנה לפני הלידה, אני לא מתאשפזת בשבת כי מחר אני מקבלת את כל האינפורמציה וכ'.. מחר אחרי שאקבל את התידרוך מבטיחה לעדכן... ואכן ההורים ממש נרגשים הם מתרוצצים הכנות אחרונות, האמא ממש בהי גבוה היא ממש מתרגשת כל יום זה נשמע יותר ויותר קרוב... אוהבת אותך איריתוש מחכה בכליון עיניים לשבוע הבא

mondani5

New member
ליידי בל יקירה

אתקשר אליך בצהרים לשמוע איך עבר עליך "התדרוך". את יודעת הפונדי שלי לא בכתה בכל מהלך ההכרות בננו ,הוועדה או ההריון,אבל דקה לפני שנכנסה לניתוח הקסרי, היא בכתה ואני נקרעתי ,תשאלי את מירב היא היתה שם,זה היה מאד מרגש שתינו בכינו. אח"כ שאלתי אותה ,איך קרה שכך בכתה,אמרה לי שהיא התרגשה מאד מהמעמד. בלידה החזקתי לה את היד ,האמת אני לא יודעת מי החזיק יותר חזק אני או היא. אני בכל מהלך בניתוח בכיתי ורעדתי בכל הגוף ואחות אחת תפסה אותי ואמרה לי שאני חייבת להיות חזקה,הייתי ממש על סף עילפון,ואיילת המתוקה הרגיעה אותי. ששמעתי את הבכי של שיר ודור הראה לי אותה ואמר:"את רצית לתרום את העוברים למדע הינה הבנות שלך!!!!",זה היה לפני שנתיים כאשר שכנע אותי ללכת על פונדקאות ואני אמרתי לו שיתרום את חמשת המוקפאים שלי למדע.אז כבר הסתחררתי ואיזה רופא שם תמך בי. אחרי דקה שדור הוציא את רון ,כבר חזרתי קצת לעצמי. לאחר ששמנו את שיר ורון בילודים,מיד רצנו להתאוששות והיינו עם איילת עד שעברה למחלקה. כל מי שבא לבקר אות דאגתי שיילך לאיילת ויבקר גם אותה . עכשיו את מעוררת בי את החוויות הנפלאות שאת וההורים המיועדים תעברו ביום ראשון בעזרת השם. גיבורה קטנה שלי,כל חייך דעי לך שעשית צוות אלוהים,כל חייך יודו לך ההורים המיועדים על הנתינה הזו. יש כבר שם? אוהבת אירית.

למעלה