גמאני.. נראה לי שבגלל זה שמתי אותה בא לי עוד אחת..
E EleVaTioN New member 25/5/05 #39 איזהחמודדדדדדדדדדד../images/Emo129.gif או זה מזכיר לי אני סבתא!!!! סבתא ל3 חתלתולים ג'ינגי'ם ואמא לאחת גדולה ותוקפנית
איזהחמודדדדדדדדדדד../images/Emo129.gif או זה מזכיר לי אני סבתא!!!! סבתא ל3 חתלתולים ג'ינגי'ם ואמא לאחת גדולה ותוקפנית
R Riot Boy New member 25/5/05 #34 לה לה לה../images/Emo168.gif שיר ג"ש השבועי: S. O. S. (היחיד שאני שומע שלהם) שיר לא ג"ש השבועי: hi-fi killer של american hi-fi
לה לה לה../images/Emo168.gif שיר ג"ש השבועי: S. O. S. (היחיד שאני שומע שלהם) שיר לא ג"ש השבועי: hi-fi killer של american hi-fi
Y yardenbm New member 25/5/05 #36 בלעט ושוב בלעט שיר ג"ש השבועי:we beleive שיר לא ג"ש השבועי: Simple Plan - Untitled תמונע: הייתי חייבת לטבים בלונדינים שקסונים שכמותם
בלעט ושוב בלעט שיר ג"ש השבועי:we beleive שיר לא ג"ש השבועי: Simple Plan - Untitled תמונע: הייתי חייבת לטבים בלונדינים שקסונים שכמותם
R riotgirl28 New member 25/5/05 #43 [:: שיר ג"ש השבועי: bloody v..... שיר לא ג"ש השבועי green day-wake me up whan septamber ends תמונע...
[:: שיר ג"ש השבועי: bloody v..... שיר לא ג"ש השבועי green day-wake me up whan septamber ends תמונע...
G G i N g N i T New member 25/5/05 #44 אוי. זה תמונע יפה שלו..../images/Emo110.gif למה אין לי אותה???? נמנמ.. עכשיו יש..