פורום מת, מ~פ~ג~ר~י~ם

נמאס12

New member
פורום מת, מ~פ~ג~ר~י~ם

הזמר הענק פוליקר, אין מילים, נחשפתי לזמר לפני כחודש ומאז אני לא גומר לשמוע אותו... זמר ענק... קול ענק.. אין מילים לבטות את ההרגשה בשעה שאני שומע את קולו הערב... למה אתם לא פעילים.. ספרו קצת על הבנאדם.. מה עשה? מה עושה? איפה מתגורר? האם נשוי?.. שדרו...

shay poli

New member
רק עכשיו נחשפת???

חבל,הפסדת הרבה מאוד. באשר לפורום-הוא ממש לא מת ולא נעלם,רק רחוק או נרדם...

ספי סול

New member
היי היי מי מפגר????? מה קורה פה??????????????

מי אתה ומה אתה רוצה??????????????

איתן 990

New member
לנמאס12 הכל בסדר?

לפורום של המלך אתה קורא מת?????? וכל הגולשים היקרים מפגרים??? אם רק לפני חודש נחשפת ואתה לא גומר לשמוע אותו מה זה אומר? שישנת נמאס12? לשדר לך? באיזה ערוץ? ובקשר למפגרים רק שתדע לך שאלה הם בני האדם הכי אמיתיים שיש כי הם טהורים. לא יפה נמאס 12. אני מאוד מקווה שהכוונה שלך לא היתה רעה. שיהיה לך רק טוב נמאס12

ספי סול

New member
הו ענתי..... ברוך שובך יקירתנו...............

איזה יופי לשמוע ממך, גם אם זה בסמיילי קטן................................ ספרי מה קורה ומה שלום אמא שלך.......... רק בשורות טובות.........

נמאס12

New member
אחי.. אל תיקח אישי

פשוט העסק כאן לא זז.. תתחילו להריץ ענינים, לוקח יומיים עד שעונים לי על כל שאלה.. נ מ א ס לי..

ספי סול

New member
לא יומיים אל תגזים אבל רובנו כאן אנשים

עסוקים אני למשל מנהל עסק ענק ומעט הזמן שנותר אני משתדל להתעדכן כאן..... מאיפה אתה בארץ?

נמאס12

New member
מירושלים.

אין לך מושג איך שנדלקתי על הזמר הזה.. כל הזמן אני שומע שירים שלו עכשיו מתגמן השיר יום ראשון דכאון.. יום שני עצבני.. ואני שומע את הצרחות של ההופעה בקיסריה.. אני פשוט גמור... הבנאדם לדעתי שר בצורה מדהימה שאין כזה בעולם. נקודה.

shay poli

New member
יפה יפה לך...

שתדע לך שאני קצת מקנא בך עכשיו... לא ממש יודע להסביר למה,אבל אני חושב שהשנים הראשונות של האהבה שלי ליהודה היו הכי יפות,גם בגלל שהוא היה הרבה יותר פעיל בעבר,וגם בהתחלה לא מכירים את כל השירים ואז יוצא שיש לך עוד איזה 100 שירים להכיר ויש לך עוד איזה 100 התרגשויות חדשות. וגם הרגשתי כמו ילד קטן שמאוהב,כן כן מאוהב.

למעלה