פורום משצים-מה רץ?

פורום משצים-מה רץ?

אז כל היפים והיפות רעיי הי"ב, מה רץ עם פורום משצים 2?? אני אשמח לבוא לעזור עם אתם צריכים אך אנא בואו נזיז את זה שנוכל גם לעשות משהוא השנה!!!!

kedeman

New member
היו פה כמה שיכלו לעזור לך

לאן נעלמו שרונה, ריינר ושות´?

אממ מורן היה אומר....

טוב... מורן אמר לי שהוא לא יכול להתחבר הרבה כי אין לו כל כך מאיפה.. אז הוא נתן לי יפוי כוח.... ושבכל פעם שאני רואה משהו שהוא היה מגיב או משהו אז להגיב בשמו.... אז ככה: מורם היה אומר שגם הוא יכול לעזור ברצון... ושתעדכנו אותו במה שקורה... וזהו... ביי

kedeman

New member
חחחח איש מוזר

גם ממני ברנס ביקש להגיב על כמה דברים שנכתבו פה אבל שכחתי מה לכתוב על מה אז לא הגבתי בסוף מצטער :)

מאיושית

New member
מעיין???../images/Emo12.gif

האם זוהי מעיין שהכרתי כל כך טוב בסמינר י"ב??? (אני מעיין מגזר...
) תעני לי על המסר....

עם לא אני לי מי לי??

ודאי שזו אני מעין שלי החמודה!!! והרי לא אשכח את שכנת מורתי היקרה חנה!!! מה שלומך ילדה? את מגיע למתעניינים? ותפסיקי לשמוע שלמה ארצי! קצת תרבות-רק הגיבטרון!

לאאאאא!! ../images/Emo132.gif

אני אחות של אורן ליבוביץ, הוא גרעינר בעמק חפר!! והוא ג´ינג´י וכווווווווווווולם יודעים שאני אחותו!! אז אתה עכשיו גם יודע...
אז ביי בינתיים... ומי אתה
אם אפשר לדעת...
ביי ביי לכולם, ושבת שלום!

מה יש לג´ינג´ים בתנועה????

וואי אני רואה יש מלא ג´ינג´ים בתנועה! שמעתי שגם שי ג´ינג´י.... אבל לא ראיתי אותו... רק בחושך..
אני מקווה לראות את כולכם בטיול...

רואים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה קורה פההההההה
חחחח סתם
אמממ זה לטובה...
חולה עליכם....
מור´וש

kedeman

New member
מה זה????

לשי היה כבר שיער ארוך (יחסית לשי) ועכשיו לשי יש קצר אבל מה הקשר לג´ינג´י?? (ומהאכפת לקיפוד?)

kedeman

New member
אהה זה בגלל שאני שחור!!!

בגלל שהשיער שלי יותר שחור משלך אתה מפלה אותי לרעה! הבנתי את זה! חוצפה!!! הסוף לאפליה!!!

למעלה