פורום משעמם לא יכל לצאת לי יותר טוב מזה... יאלה שימו סירטונים אחרונים שלכם משהו...
A AVIEL44 New member 29/1/07 #1 פורום משעמם לא יכל לצאת לי יותר טוב מזה... יאלה שימו סירטונים אחרונים שלכם משהו...
A AVIEL44 New member 29/1/07 #5 חחחחח למה סוויץ? אני לא אוהב לתת אותו נינגה...ויש שיפשוף,גובה רק הנחיתה לא יצא כזה....
L lololoh New member 29/1/07 #6 יש משהו סוויץ כזה במכיוון של הפנים- בכל מקרה, אתה נוסע יפה אחושרמוטה והפליפ שלך באמת אחד היפים שראיתי
יש משהו סוויץ כזה במכיוון של הפנים- בכל מקרה, אתה נוסע יפה אחושרמוטה והפליפ שלך באמת אחד היפים שראיתי
P P Rod New member 29/1/07 #7 העמידה שלך היא עם הגוף לצד במקום עם הגוף קדימה.. אבל עשית במדרגות האלה הארדפליפ וזה..אז למה אתה מעלה פליפ שלא נחתת?
העמידה שלך היא עם הגוף לצד במקום עם הגוף קדימה.. אבל עשית במדרגות האלה הארדפליפ וזה..אז למה אתה מעלה פליפ שלא נחתת?
A AVIEL44 New member 29/1/07 #8 סתם כי הפורום הזה יבש... רציתי קצת להחיות אותו ושיעלו דברים...זה לא שאני מתאמץ על המדרגות האלה סתם נוסעים אליהם מידי פעם הם צרות ומציקות...
סתם כי הפורום הזה יבש... רציתי קצת להחיות אותו ושיעלו דברים...זה לא שאני מתאמץ על המדרגות האלה סתם נוסעים אליהם מידי פעם הם צרות ומציקות...
P P Rod New member 29/1/07 #9 כה צריך לעשות איזה שרשור סרטונים הקטע זה שאני שומר את הדברים הטובים לקטע והדברים הגרועים גרועים
T The candle New member 30/1/07 #11 תיודע יופי של פליפ והכל אבל זה ארבע מדרגות תשמע לך תעשה על יותר יש לך פליפ סבבה
A AVIEL44 New member 30/1/07 #18 תביא לי יותר אני יעשה על יותר... לפחות את זה יש וגם הם מסריחות הפלאט למעלה חלק וכבר מחורר
T tal2009 New member 30/1/07 #13 אוסי ושביט מ3 קרבים במקיף איכות מסריחה לא מבינים כלום אז גם ככה אין לי מה לעשות עם זה אני הראשון...
S shiker New member 30/1/07 #19 עזרו לי.. כל פעם שאני מעלה משהו ליו טיוב אז אני נכנס לקישור וזה רושם לי את זה .. תמונה יענו !! -------------------------------------------------------------------------------))))
עזרו לי.. כל פעם שאני מעלה משהו ליו טיוב אז אני נכנס לקישור וזה רושם לי את זה .. תמונה יענו !! -------------------------------------------------------------------------------))))