שלום פורום מדהים - כמה טוב שישנם אנשים, אשר משמרים את העשור היפה ביותר במאה ה 20 אני לא יודע אם שאלתי מתאימה לפורום, אבל אשאל בכל זאת .... איפה ניתן לקנות ביגוד סטייל שנות השישים?? (באזור המרכז). אודה לכל העונים והעונות - בינתיים המשך ערב נפלא וחמים לכולם
באזור ת"א אינני מתמצאת, אבל אני משערת שביגוד אותנטי יש בחנויות יד-שניה... ביגוד עכשוי, אאל"ט אצל "ציפי" (תהרוג אותי אם אני יודעת מי היא ואיפה היא ממוקמת, אבל אני יודעת שזו תשובה שנתנו למישהו ששאל פעם... )
אם אתה אוהב 50'-60' צור איתי קשר במסר אם תרצה לבוא לראות הופעה חיה אמיתית! של התקופה עם מוסיקה של הצלליות, קליף, אלביס ועוד... ולגבי הביגוד יש 2 או 3 חנויות ברחוב קינג ג'ורג' בת"א. עכשיו יש הבדל משמעותי בעשור ה-60' : ההתחלה 1960-1965 היה יותר קלאסי ומעודן והכי יפה לטעמי ויש את הסגנון הפסיכדלי שהחל ב-1966 ונמשך חזק בשנים 1967-1969 עם מוסיקת ילדי הפרחים, וודסטוק וכו'... המוסיקה שאני עושה בהופעותי היא מ-1954-1964 ! ליאור
אני לא זוכר באיזה מספר בקינג ג'ורג' אבל הם ממש אחד ליד השניה באמצא הרחוב בין מספר 20-40 אם אינני טועה המבחר הגדול המעניין והאיכותי ביותר לא נמצא בארץ אלא בארה"ב! שם יש חנויות Vintage clothes עם מבחר אינסופי... אבל מקווה שתמצא משהו בשבילך בחנויות בת"א. לגבי ההופעות אני מופיע בכל הארץ החל ממסיבות ואורעים פרטיים ועד לחתונות , בתי קפה ותאטראות. ברעננה אני מופיע קבוע פעם בחודש וכך גם בפ"ת. ליאור
שווה כל רגע, לא הרגשתי איך הזמן עף,למה מה שיפה חולף מהר?,, זה משאיר טעם של עוד,היה נדמה לי שהם שמו פליי בק מהצלליות, אבל זה היה אמיתי, ליאור ולהקתו מנגנים אותו הדבר,כדאי,,,