פורום מצויין ב www.asp.org.il !!

itayab1

New member
פורום מצויין ב www.asp.org.il !!

כדאי לכולנו לעבור לשם !!

IgalR

New member
כשתמצא פורום שמציג את ההודעות

כמו שצריך ספר לי . ובכלל מי אמר שפורום טכני צריך להיות בצורת עץ ?!?!? למה בפורום אי אפשר לדרג את איכות התשובות ולפחות לגרום למשוב בין השואל לעונה ?

itai_asp

New member
לדעתי הפורום שם עוד יותר גרוע...

מהפורום הזה..... והפורום הזה על הפנים, אם מדברים מבחינת העיצוב לא מבין למה כולם שונאים את וואלה......

IgalR

New member
פורומים בצורת עץ ממש לא מתאימים

לנושאים טכניים וזו עובדה במיוחד כשיש מספר רב של תגובות .

adamli

New member
לא יעזור - ישראלים אוהבים עצים

זה בדוק! זה הכי ויזואלי שיש...

IgalR

New member
ישראלים אהבו גם עיברית ויזואלית

ותראה איפה זה עכשיו . עץ מתאים לפורום פילוסופיה כנראה שישראלים אוהבים להתפלסף ....

Moo

New member
יש פורום אחד שאף פורום בעולם

לא יגיע לרמה שלו: YABB האפשרויות שם הם אין סופיות אבל הוא לא כתוב ב ASP. תנו לי פורום שעובר אותו באפשרויות. ראיתי כבר כמה אתרים שתרגמו אותו לעברית

טל טל טל

New member
לא רע בכלל, אבל הצבעים!!! מה..

קרה? כולם אוהדי ביתר ירושלים פתאום? מה זה הצהוב שחור המזעזעים בכל מקום תחת הווב ? העיניים שלי כואבות! די! הלאה הצהוב-חרדל (=חראדל = חרא דל) הכי בריא לעיניים זה גוני ורוד, תכלת ואפור בהירים. צבעים פסטלים אבל בהירים בהירים. זה לא עניין של העדפה וטעם אישי, זה פשוט עניין של מה שזה גורם לעין, מחוץ לאהדת הצבע כשלעצמה... מישהו הבין אותי? ואם כן - מוכנים להסביר לי מה התכוונתי לאמר?

טל טל טל

New member
LOL אני המומה ומודאגת קצת..

לפני שעתיים הודעת כאן שאתה הולך. לפיכך הבנתי שיש לי מקום וזמן מיוחדים להגות אימרי שפר מלוא הסל ולשפוך אור איפה יש חושך ו.. כמובן, חושך - איפה יש אור. ועוד לא היה סיפק בידי לדףדף אנה ואנה, והנה אתה חוזר. מה זה? אכלת צהריים? נחת? התקלחת? התגלחת? התלבשת? מה זה לחזור כל כך מהר? ואם כך,אז אני אעבור כעת לאמברוזיה.. (שמה לא תפריע לי! שמה אין לך גישה בכלל!) LOL אוהבת אותך ים טל

theguest

New member
שתי תגובות

דבר ראשון, לדעתי זה חרא של פורום (כל העניין עם הודעה ראשית thread הוא מעצבן) דבר שני, יש לי אותו בasp

זהר פלד

New member
כבר דיברנו על זה יותר מדי...

ונראה לי שהסכמנו שבינתיים אנחנו כאן... למה לטחון מים?

rmarko

New member
זה כיף להגיד את השם שלך! :cool:

אני יכול לרוץ ככה איזה 20 פעמים על המילה טל מבלי לעצור וזה יהיה כיף באותה מידה! טלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטלטל...... 8-( הגיעה גם שעתי ללכת...אפרד במספריים! H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-( H-) H-(

למעלה