פורום מיכא"ל

SadClown

New member
אממ

עדיין לא מצאתי את ההבדל בין הקומונות לפורומים מישהו מוכל להסביר לי?

אני אסביר לך

הקומונה מיועדת לבוגרים ולאלה שעוברים את הפרוייקט כרגע. אין שם מנחים ואף אחד שקשור אליהם - רק הבוגרים שמעבירים ביניהם חוויות, מספרים על רגעים טובים ורעים, שואלים שאלה וגם מרכלים מידי פעם זה לא מזיק. אני אנסה לדאוג שמידי פעם יהיה מנחה אורח וגם אנשים אחרים במיכא"ל אבל לא בטוח. אם כן נעשה שרשור שאלות. מקווה תהנו. מייק.

שקשור אליהם = למיכא"ל

כמובן חוץ מהבוגרים. הכוונה היא לאנשים מלמעלה (נו אתם בטח מבינים אותי)

אין הבדל

את מוזמנת להיכנס באופן קבוע לקומונה תתקבלי בברכה

חח לא, ממש לא

כמובן שיוסי תמיד מתקבל בברכה ואני אציין והבהיר - הקומונה היא באה במקביל לפורום ולא במקומו.

ודרך אגב

כל עוד זה לא פוגע בפורום, לא במיכא"ל ולא בשום אדם אחר שקשור למיכא"ל (וגם שלא) אז לדעתי אין רע בפינה קטנה לבוגרים שבסה"כ מתים להחליף חוויות ולהגיד דברים שלא היו אומרים בנוכחות מנחה זה או אחר. ההחלטה היא אישית שלך אם לכתוב בקומונה או לא וכל החלטה תתקבל בברכה.

ההבדל בין קומונות לפורומים באופן

כללי , כמו הבנתי זה שבקומונות אין צנזורה או קשר עם תפוז ובפורומים המנהלים בקשר עם תפוז והפורום חייב להיות מאושר ע"י תפוז, לכן קומונות זה הרבה יותר שווה...(במיוחד שלי...)(:)

חלמית

New member
גברת פלפלת כנסי שניה...

מה זה קלאש, ומה הכתובת של הקומונה?

מחר אני אתן..אין לי כח עכשיו

קלאש זה להקת פאנק ואני רוצה לפתוח קומונת ג'ון פרושנטאי.. אבל בשם אחר ואני אעדכן.

חלמית

New member
לא משנה...

אחרי חיפושים ארוכים, מצאתי את הכתובת!
הנה היא למען האחרים: http://www.tapuz.co.il/Communa/addmsgCommuna.asp?Communaid=2003&msgid=98606

נצל"ש!! גם אני!

השתעממתי אז פתחתי גם אני קומונה חדשה, נקראת "פלספנים חסרי תקנה" אני יודעת שהרבה פה יכולים להתחבר לזה אתם מוזמנים להכנס, להשאיר הודעות תמונות וכו'... מקווה ומצפה לראותכם מותקים !! כתובת:

למעלה