פורום מיותם....

RamiSun

New member
פורום מיותם....

אני טס מחר לחו"ל
ואשוב יום חמישי בצהריים. עקב כך אתם תישארו ללא מנהל פורום... נא לא לנצל זאת להפיכת חצר.

Osirus

New member
הפיכה בחצר מלך הארגמן(;

אני בעד,דרך אגב,להופעה של מי נוסע?ותהנה

מורנא007

New member
כרגע חזרתי מחנות תקליטים

Octavarium נרכש. חוות דעה תנתן בקרוב. כרגע אומר שהשיר הראשון מאוד מטאלי, לא פרוג.

מורנא007

New member
ברור שלא. הניתוח מתחיל

למען האמת אין לי מה להוסיף על מה שאורי כתב. הקטע האחרון מעולה. הקטע השני טוב וגם הקטע השביעי. הקטע הרביעי פופי, והיתר מטאל מצמרר שמי שלא רגיל לשמוע מטאל, פשוט יכבה את המערכת/נגן (או שישמע בווליום חלש כמוני), אבל גם בקטעים המצמררים, יש כמה מהלכים מוזקאלים מעניינים. מה שאני כותב הוא אחרי שמיעה אחת. שלא כמו אורי, לא מצאתי דמיון רב ליצירות קודמות. בקטעים הפחות מטאליים (השני ושמיני) יש מהלכים טובים. האם שווה קניה? אם אתה בא מרקע של מטאל או פרוג מטאל - בהחלט כן. אם אה בא מרקע שונה כמו קשישי הפורום
- כן ולא. אורי הסביר את הדילמה הזאת טוב ממני.

הממממ

חוץ מהשיר הראשון, אף אחד מהקטעים הוא לא *ממש* מטאל. אחרי כמה שמיעות מקבלים תמונה יותר ברורה, אבל באופן עקרוני, האלבום הזה דווקא לא דומה כמעט בכלל לדברים שדרים עשו בעבר.

Rudess

New member
יש באלבום הרבה דמיון

ל- SDOIT וגם לדברים אחרים שדרים עשו בעבר.

אני תוהה

איך בדיוק האלבום הזה דומה לSix Degrees לדעתך, ואם אתה מתכוון לדיסק הראשון או השני.

Rudess

New member
יש קטעים מסוימים

בשירים באלבום הזה, בייחוד בעבודה של הגיטרה עם הקלידים, שמאד מזכירים דברים מ-SDOIT.

מורנא007

New member
קבל ביטול שאלה

כתוב בחוברת : Katherine Fong, Ann Lehmann, Katherine Livolsi-Stem, Laura McGinniss, Catherine Ro, Ricky Sortomme and Yuri Vodovoz

למעלה