ארן תעיד
Y YaLdoNet 4 EveR New member 20/10/03 #79 *קוטעת את זה ~עכשיו~* כן, מה לעשות, יש לי חובות כמנהלת. *באסה*
Y YaLdoNet 4 EveR New member 22/10/03 #172 ../images/Emo11.gif ../images/Emo13.gif פג תוקף ההודעה, מה?
N NiKi†a New member 20/10/03 #87 טוב ת'אמת, אין לו על מה להעיד. הוא רק הראה לי מי זה ואני צחקתי...זהו
O Oi va av Oi New member 21/10/03 #147 אוי שיט את יודעת מי אני... ואת רבה איתי כי את מחפשת את זה חתיכת כלבה טיפשה ומלוכלכת..(ואני חוסך במילים..) בעצם את לא רבה רק איתי, את רבה עם כולם זה העולם דפוק, את בסדר...
אוי שיט את יודעת מי אני... ואת רבה איתי כי את מחפשת את זה חתיכת כלבה טיפשה ומלוכלכת..(ואני חוסך במילים..) בעצם את לא רבה רק איתי, את רבה עם כולם זה העולם דפוק, את בסדר...
N NiKi†a New member 21/10/03 #150 חחחח..אני רק חושבת על זה שאני יודעת מי אתה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח..אני רק חושבת על זה שאני יודעת מי אתה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M Mooa-Numi New member 18/10/03 #35 כלכך כלכך לא. את לא יכולה להשוות בנאדם שלא יודע איפה צריך לנשום לתום יורק. פשוט לא.
N NiKi†a New member 19/10/03 #36 תרגעי. זה שאת אובססית לרדיוהד לא אומר שמיוז גרועים. אני אובססית למיוז ואני לא אומרת שרדיוהד גרועים, כי לא ניסיתי, אני לא רוצה לנסות. לפי דעתי אין מה להשוות אפילו את מיוז לרדיוהד, אני לא רואה שום דמיון.
תרגעי. זה שאת אובססית לרדיוהד לא אומר שמיוז גרועים. אני אובססית למיוז ואני לא אומרת שרדיוהד גרועים, כי לא ניסיתי, אני לא רוצה לנסות. לפי דעתי אין מה להשוות אפילו את מיוז לרדיוהד, אני לא רואה שום דמיון.
O ofrikit New member 19/10/03 #38 האמת שהם עצמם מודים שהם מושפעים מהם ולפי מה שהבנתי, ועוד לא הקשבתי האמת, האלבום הראשון שלהם ממש מושפע מ ok computer.. בעצם, איזה אלבום רוק בריטי הצליח שלא להיות מושפע מהאלבום הזה?
האמת שהם עצמם מודים שהם מושפעים מהם ולפי מה שהבנתי, ועוד לא הקשבתי האמת, האלבום הראשון שלהם ממש מושפע מ ok computer.. בעצם, איזה אלבום רוק בריטי הצליח שלא להיות מושפע מהאלבום הזה?