פורום מדהים שלי.

פורום מדהים שלי.../images/Emo23.gif

נתקפתי אהבה ורגישות, ולמרות כל הריק שיש בתוכי עכשיו הרגשתי שאני חייבת להגיד לכם כמה דברים, לכולם פה ולא לכל אחד אישי במסן. אני כל-כך שמחה על הרגע הזה שהתחלתי לשמוע את המוזיקה של כפיר, שגיליתי על הפורום שלו ועל האנשים המדהימים שיש בו. ואני הכי שמחה שהתחברתי אליכם וחלקכם יודעים עלי דברים שאפילו החברים מהיומיום בחיים לא ידעו עלי. מבחינתי אתם חברים לכל דבר, ואני מרגישה שאיתכם אני בחיים לא אפול, כי אתם פשוט לא נותנים לי. רק רציתי להגיד לכם שאני באמת אוהבת אותכם, המוןמון, גם את אלה שעדיין לא יצא לי להכיר כמו שצריך (ובאמת שאני אשמח להכיר!) ושיהיה לנו שבוע טוב, האחרון לחופש
אוהבת את כולכם ומקווה להיות ב-29.

inbarIL

New member
אין גבול לכמה שאני אוהבת אותך..

אני רק מסתכלת על החתימה שלך ונהיה לי כ"כ טוב בלב.
את כ"כ טהורה ומדהימה ונשמה..ושתינו יודעות שזה לא סתם, ושהחברות הזו זה לא מובן מאליו.. אני כבר מחכה לראות אותך, את לא מבינה כמה. תודה על זה שאת קיימת, פשוט ככה. אוהבת הכי הכי שאפשר, ריגשת אותי בטירוף עכשיו
. ענבר.

תפסיקי ../images/Emo10.gif

את כל הזמן גורמת לי לבכות מאושר. תודה שהזכרת לי לשנות אותה
ברור שזה לא מובן מאליו, משהו הזיז אותי להגיע למצב שלנו ואנחנו עוד נפגש ונתחבק מלאמלא.נכון? תודה על זה שאת מי שאת. את הכי מדהימה בעולם. מחוהבת בך כלכךכלכךכלכךךךךךךךךךךך..

Miss Nat

New member
איזו חמודה :)

כייף לדעת שאת מרגישה ככה :) בואייי להופעה ב-29 אני אשמח מאודד לפגוש אותך דרך אגב אם את מעוניינת לשמור על קשר אז הנה המסן שלי: [email protected] תנצלו את השבוע האחרון של החופפפשששש :)

../images/Emo126.gifיפתי.

כלכך ריגשת אותי. אני כלכך אוהבת אותך ושמחה שנכנסת לי לחיים. והלוואי שאני אראה אותך ב29 ואתן לך את החיבוק הכי גדול בהסטוריה.

זה לא הגיוני שעוד לא ראיתי אותך../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif

וזה עוד לא יותר לא הגיוני שאנחנו כמעט ולא מדברות!
אני אוהבת אותך כל כך מדהימה אחת
אני מרגישה כל כך כמוך... אני לא יודעת מה יש בשבוע הזה שכולם נהיו רגשי אבל זה עושה לי טוב.. ובא לי בטיימינג ממש מושלם
אז באמת ריגשת אותי. חבל שאני לא אגיע ל-29, אבל צריך להיפגש מתישהו! אוהבת אותך מלאמלאמלאמלא

זה באמת לא הגיוני!

בעיקר זה שאנחנו בקושי מדברות! עאע, טובטוב נדבר יותר.נכון?D: כן זה באמת בא בטיימינג מושלם כל הרגשי הזה אנחנו נפגש,ביום שאמא תתרכך טיפה\: אוהבת אותך המווווווווווווןהמוןהמוןהמוווווווון

למעלה