פורום מגרש ביתי

TaMiRMo

New member
אני בעד

זה הפורום היחיד שהייתי פעיל בו בתפוז. לא חזרתי אליו בגלל שלא יכולתי להשתתף ממש בפורום בלי לראות ספויילרים של העונות החדשות שמשודרות בארה"ב וכולם רואים ואני אישית רואה בYES. זה תמיד היה מבאס אותי מחדש כי הייתי מגלה את הסוף ואת אמצע העונה. גם בטעות הייתי נכנס לספויילרים. בגלל זה אני אישית לא נכנסתי יותר אבל נורא אהבתי את להכנס ולהתעדכן ולדבר עם כולם בפגרות כשהיינו משתווים בהתקדמות הצפייה...

limor085

New member
דרך אגב

שמעתי שמגרש ביתי תשודר בהוט בערוץ חדש שישודר בקיץ שנקרא Hot summer מישהו יודע איזה עונה הם ישדרו?

LeRanch

New member
בטח את העונות הראשונות (1-3)

אני יודע שהם רכשו את 3 העונות הראשונות של האו.סי, אז בטח רכשו גם את העונות הראשונות של מגרש ביתי.

Aviad1987

New member
איזה כיף!!!

סדרות בשידורים חוזרים ששודרו ביס לפני 6 שנים וגם - סרטים בינוניים ששודרו ביס לפני חצי שנה. וח"ח על המקוריות גם כן. אני חושב שזה רק נותן לגיטמציה ליס להתחיל לרכוש עונות ראשונות של אבודים, האוס והמשרד... נגיד.

WatchMeWatchYou

New member
היי תמיר!

באמת מזמן לא ראיתי אותך... אני לגמרי יודעת על מה אתה מדבר. וחבל שלא יכולת לחזור לפורום בגלל שאנשים לא סימנו ספויילרים. זה היה הפורום העיקרי שכתבתי בו, וכמוך גם אני לא הייתי בו יותר מדי לאחרונה כי לא הייתי בארץ, ולא ראיתי את העונה השישית עדיין.. ואכן ספויילרים נכתבו בכל מקום ככה שלא היה סיכוי להתחמק מהם

למעלה