פורום מגניב ....

מיקמיק23

New member
פורום מגניב ....

אני חדש פה , אבל מגניב ! אני מוכן להגיד שעשיתי סיאנס לפני.... 10 שנים בערך... פקפקתי בזה , אבל התחושה הייתה מדהימה !!!!!! כוס פלסטיק , זזה מצד לצד , ענתה לשאלות של אהבה חחח של ילדים בני 12 11 אבל זה עבד ! הרגישו את האנרגיות באוויר, והרגשתי גם בבטן פרפרים מיוחדים כאלה . שאלנו מי המדיום, וזה יצא עלי.. ! לא יצא לי כל השנים האלה להתעניין בזה ממש בכל הקשור בסיאנס, אני אשמח אם תשתפו אותי בכל הקשור בסיאנס, איך הכל התחיל .? ומזה מדיום ההגדרה הנכונה של זה? אומרים שדרכי הנשמות היו מתקשרות... וזה הרגיש לי מוזר כזה..... גם למה להעלות רוחות ? בשביל לשאול אותן שאלות של אהבה וממון? אני מניח שזה מאוד מעצבן אותן.... הן לא מגדת עתידות , או שהן אוהבות שמתקשרים איתן. ממש כל הנושא הזה מעניין אותי וסוחף במיוחד מה שהצביעו עליי... האומנם יש בך רוח ששומרת עלי בתוכי? שאני מיוחד בשבלן... אשמח לקבל תשובות, חג שמח לכולם !

מדיום=מתקשר

ברוך הבא
לא כולם שואלים את הרוחות שאלות אהבה וממון לש ילדים בני 11-12 לרוב ישנה התייעצות שלמה עם רוחות בדרך של תקשור וישנה האופציה של העלתם בסיאנס זה גוזל המון אנרגיות מהאדם על מנת לתת כח לרוחות שמתקשרות ורוחות כמו בני אדם נהנות לשוחח אבל לא נהנות מזלזול וחוסר כבוד,

מיקמיק23

New member
אבל עדיין לא הבנתי..

מדיום , כל אחד יכול להיות מדיום? אני מניח שלא. ולמה אני כן נבחרתי להיות מדיום , ככה על פי הרוחות הן אמרו שאני מדיום. מדוע אני נבחרתי , אם בכלל זה לא עקרון של בחירה אלה סוג של כוחות תקשור? האם מומלץ לעשות סיאנס?? שמעתי שזה מאוד מאוד מסוכן.... ואיזה נושאים כן רצוי לדבר איתם , ומה לא... ? אני ממש מגלה עניין בנושא ואני ישמח להיות כאן קצת יותר פעיל , אך בשביל זה אני צריך לדעת ולא להיות טירון בעניין הזה חחח אז תודה ואני אשמח לקבל תגובות, שבוע טוב לכולם.!

שלום לך

בשל גילך הצעיר אתה טירון ואין מה לעשות בקשר לכך... לוקח שנים רבות מאוד לממש בהצלחה יכולות תקשור, ולעבור דרך ארוכה מאוד. אינני רוצה לפקפק, אך בד"כ כשילדים עושים סיאנס הם נוטים להתלהב ולהיסחף, וכשכולם אוחזים בכוס לפעמים באמת הילדים הם במזיזים את הכוס, אפילו אם הם בטוחים שהכוס זזה לבד. בנוסף- גם ונשער שאכן הצליח הסיאנס, בד"כ מגיעות אליו נשמות לא כשרות לתקשר, שכן סיאנס הוא אינו פעולת תקשור טבעית, ולכן יש לקחת את כל תשובותיהן בערבון מוגבל מאוד. הדרך הנכונה של מדיום בשל לתקשר עבור אדם אחר שזקוק לעזרה, הוא לאחר מדיטציה ארוכה, ובקשת עזרה והגנה מהמדריכים, שהם הנשמות העליונות שמגנות עלינו ומכוונות אותנו בדרכנו. הן גם מעורבות באופן מלא בתקשור, ובמידה ונשמת נפטר מעוניינת לתקשר, הם חייבים לאשר זאת. לאחר תהליך זה התקשור מתחיל. כל מדיום מתאר זאת אחרת, אך מה שהכי הרשים אותי היה מדיום שנשמתו יוצאת מגופו תוך כדי תקשור ושוכנת יחד עם המדריכים, בעוד אחד מהם או נשמת נפטר נכנסת לגופו של המדיום ומדברת עם האדם שביקש תקשור, לאחר שהתקשור נגמר המדיום אינו יודע מה קרה בזמן התקשור ואינו זוכר דבר. המדיום הוא צינור- להעברת המסרים כדי לעזור לאדם אחר. ולשאלתך- הרבה מאוד אנשים ניחנים ביכולות לתקשר, נולדים עם פוטנציאל. למעשה רבים ממה שנדמה לך. אך רק מעטים מהם הופכים באמת למדיומים, וזאת בד"כ בגילאים מאוחרים כאשר הם בשלים ומוכנים, וגם אז רק לאחר תהליך ארוך מאוד של קבלת הדרכה מהמדריכים ולעיתים קרובות ממדיום אחר. בכל מקרה, אם אתה באמת מאמין כי ניחנת ביכולת, כל שתוכל לעשות הוא להמתין בסבלנות, ולהמשיך בחייך. אם נועדת להפוך למתקשר זה יקרה בכל מקרה. אגב- לשאלות מסוג זה הייתי ממליצה לך לפנות לפורום "תקשור והתפתחות רוחנית", הם יוכלו לעזור לך יותר.

מיקמיק23

New member
תודה רבה על האינפורמציה

אבל באמת שהכוס לא זזה סתם , אף אחד לא דחף את הכוס כי היא הייתה נופלת הצידה, זאת הייתה כוס חד פעמית... אז עם הרוח הצביעה עלי בתור מדיום........ סימן שאוהבים אותי למעלה אה חחח

תראי

אני באה לכאן להציץ מדיי פעם ולחוות את דעתי, מכיוון שאני בעיצומה של דרך בכל הנוגע לענייני תקשור. גם אני פעם הייתי צעירה וסקרנית ועם מליון שאלות, ולדעתי זה חשוב מאוד לספק את האינפורמציה הדרושה, כדי שאנשים וצעירים בעיקר לא יימשכו לאופציות מאוד לא מומלצות כמו סיאנס או הצטרפות לכתות שונות כמו כת הוויקה, או נסיונות התעסקות במאגיה וכשפים. את מוזמנת בחום גם לבקר אצלנו בפורום חלומות, אני מפרשת שם.

למעלה