פורום מגניב...

פורום מגניב...

אני מאד מעריך את היכולת לספר סיפור, בעיקר בגלל שאני לא מסוגל לספר אפילו בדיחה. משעמם לי לספר את מה שכבר לא מצחיק אותי, או סיפור שאני כבר יודע את הפואנטה שלו. מה עושים?

כמו שאמר בס בבלון

מספרים בכל זאת - ומגלים את החווייה שמעבר למילים - יש שם מישהו שמקשיב לך, ובכל פעם זה מישהו אחר... ברוך-הבא

בבא אלי

New member
"תופעה מוכרת"

אחרי הכל אתה מכנה את עצמך "רועי החושב". ספר סיפורים עובד , בשלב ההופעה לפני קהל, גם [או בעיקר] עם הרגש. כאשר אתה תקוע בפואנטה, איך תוכל להתחבר ריגשית לתחילת הסיפור. אולי כדאי שתשתלם בנושא. לעינייננו, תלמד את ההבדל בין "המספר היודע" לבין "המספר התמים". דבר נוסף, אם תהיה עסוק במסר הריגשי שאתה רוצה להעביר, החלק "היודע" ירגע קצת ובוודאי לא יהיה במרכז. בהצלחה אלי

NAVVAN1

New member
טוב, כאן האפשרות לקחת שלא בגניבה

ממש חובה כי הכל מונח לראווה, סיפורים במאמרים עשו לך חיים קלים. אני חושב שני דברים יעזרו לך הראשון אהוב את עצמך, ואז העולם יצחיק אותך, ואז ספר לעולם כיצד הוא מצחיק אותך תגלה שלעולם לא משעמם לך. השני התרכז במה שאתה מספר, עכשיו התחלה של סיפור, אני מספר מי איפה ומה, עכשיו אמצע של סיפור מי עשה למה קרה איפה שזה לא או כן היה עכשיו סוף של סיפור? סוף של פואנטה? לעולם לא תגיע לסוף, כי סוף של אחד הוא תמיד תחילתו של השני , הסיפור, האדם מולו ואיתו אתה עושה. תעשה, ונשמע?. בבקשה כתוב כאן סיפור, ונמצא לו ביחד שלוש פואנטות שיובילו כל אחת לשלשה סיפורים שיובילו לתשעה שיובילו ל- אין סוף של, הבנת את הפואנטה?

למעלה