פורום מגניב...

inbarush19

New member
פורום מגניב...

יפה שמשתפים פה בפאזלים ונותנים תמיכה ועידוד אחד לשני... לפעצים פאזל באמת יכול לייאש ,כשלא ממש הולך. זוכרת שכשהייתי יותר קטנה היו פעמים שהייתי מרכיבה פאזל על השולחן,עוזבת באמצע והולכת לישון.. קמה בבוקר ורואה את הפאזל שלם!! אבא חזר מהעבודה בלילה והחליט לעזור
אגב, אני משתתפת בתחרות בתפוז על מה הייתם עושים עם 8 שעות פנויות, אשמח שתיכנסו, ואם תאהבו ניתן להצביע ולהשפיע :) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=157346633 יום מעולה!! ושאלות קטנות- כמה בד"כ עולה פאזל 1000 חלקים? ובבפאזלים יש דבר כזה מותג? זאת אומרת, פורמט מסויים שעולה זול ופורמט מסויים שעולה יקר? או שלא באמת משנה איזה סוג קונים? אשמח לתשובות ויום נעים!!

inbarush19

New member
אשמח לתשובות..

אה, לפעצים=לפעמים כמובן.. המהירות עושה את שלה

jocie1

New member
ביג דיל הרשת לקניית פאזלים

במחירים סבירים: +_ 40 ש"ח לפאזלים 1000 חלקים בדכ פאזלים מארהב...לרשימת הסניפים תבדקי בלוחות של הפורום

ivory

New member
היום הייתי במקס סטוק

בראשל"צ, היו שם פוטומוזאיק 550 חלקים של הסימפסונים ב- 10 ש"ח ועוד כמה פאזלים של 1000 חלקים ב- 10 ש"ח.

סקרמנטה

New member
איפה יש מקס סטוק בראשל"צ?

הייתי בטוחה שיש להם סניפים רק בצפון... קנית את הפאזלים האלה? שבוע טוב וחודש טוב ומבורך :)

ivory

New member
לישנסקי 18

זה ממש מאחורי אבולעפיה. לא קניתי, כי אני לא קונה פאזלים של פחות מ-3000 חלקים אבל זה בהחלט מחיר שווה.

פ א ז ל

New member
ברוכה הבאה

אכן בפאזלים יש מותגים ויש הבדלי מחירים בין היצרנים והחנויות, המחירים משתנים בין היצרנים השונים ולפי איכות הפאזל יש את אתר הפאזלים הישראלי שמייצג את המחירים הרשמיים של הפאזלים ויש אתרים מעט יותר זולים כמו עולם הפאזלים יש את רשת חנויות ביג דיל שבהם אפשר למצוא פאזלים איכותיים במחירים מצחיקים אבל צריך להזהר כי יש שם גם הרבה פאזלים באיכות נמוכה

סקרמנטה

New member
שבוע טוב וחודש טוב ומבורך

כפי שכתבו לך קודם, המחיר של פאזל 1000 חלקים משתנה מחנות לחנות, ממותג למותג, ובתוך מותג בין סוגי הפאזלים והסדרות שמתומחרים באופן שונה. המחיר בארץ יכול להגיע אפילו ל-180 ש"ח, אבל אפשר בהחלט למצוא מותגים איכותיים במחיר נמוך בהרבה מאוד. יש את אתר (וחנויות) פאזלנד: מבחר מאוד גדול של מותגים מוכרים, אבל המחירים שלהם לדעתי כבר מזמן חצו את קו השמים והתיישבו בחלל החיצון. יש את אתר (וחנות) עולם הפאזלים: המבחר לא גדול, גם כן של מותגים מוכרים ובד"כ איכותיים. המחירים סבירים יותר, במיוחד כשיש מבצעים. יש אתר (וחנות) אריה: מבחר קטן של פאזלים, אאל"ט רק של המותג פיאטניק. המחיר סביר עוד יותר (83 ש"ח ל-1000 חלקים). יש את רשת חנויות ביג-דיל: המבחר קטן, והמחירים מאוד נמוכים (על אחת כמה וכמה כשיש מבצע). 1000 חלקים בד"כ עד 40 ש"ח, 1500 חלקים ב-49 ש"ח. בד"כ לא מחזיקים יותר מ-1500 חלקים. האיכות משתנה אבל בד"כ סבירה ומעלה, כשמחיר נמוך יותר לא בהכרח מעיד על איכות נמוכה ולהיפך. מונחים שם מותגים בעלי מוניטין לצד מותגים סיניים לא ידועים. לדעתי, המחיר מול האיכות שהם מציעים - בהחלט מספק :) ועכשיו, שתפי אותנו בפאזל 2000 החלקים שהזכרת בתחרות. לצערי הגעתי מאוחר מדי לקישור מכדי להצביע לך... תוכלי להעלות תמונה שלו? או אולי לתת קישור לתמונה שלו באינטרנט?

inbarush19

New member
שבוע נפלא!!

היי לך! חודש טוב! לגבי התחרות, אסביר.. המשימה בתחרות היתה לכתוב מה היית עושה אם היו לך 8 שעות פנויות, כלומר לא מדובר במשהו שקרה, אלא בסוג של פנטזיה.. ואני לקחתי את הפנטזיה הזו לכיוון של הפאזלים... :) התחרות אכן הסתיימה,אך עדיין לא הוכרזו הזוכים. תודה בכל אופן על הרצון הטוב לעזור! ענבר :)

למעלה