פורום מאגיה וכישוף

fading_mist

New member
פורום מאגיה וכישוף

להנהלת הפורומים - הייתי מעונינת להסב את תשומת ליבכם למנהלת הפורום נפטיס. הבחורה הצעירה מנהלת את הפורום ברשלנות שאינה ראויה לפורום נכבד זה. לצערי הייתי עדה וכן הקורבן לתקיפות אין ספור מצד מנהלת הפורום וכן משתתף הידוע בכינויו - ג´סטין אנג´ל. הנ"ל מלכלכך את פיו ומשתמש בביטויים שלא בדעתי לעלות כאן על הכתב. אבקשכם לבדוק את העניין לעומק, למרות הקושי שבדבר משום שהמנהלת נוטה למחוק הודעות שלא מציגות את הפורום באור חיובי. אינני חושבת שיש מקום לילדה בת 16 לנהל פורום כזה, לא משום שאין בידה ידע מספק, אך בעיקר משום שרמת בגרותה מתאימה לילדת תיכון (כפי שהיא באמת). לדוגמא: היא ענתה לאחד האנשים במילים הבאות אתה מתנקם בי משום שהתנהגתי אלייך בחוסר כבוד" או "...הוא בין ה"מקובלים" פה.. לא חשבתי שפורום כזה הוא בעצם הכיתה המדומה שבה לומדת המנהלת בה יש מקובלים ולא מקובלים. אנא טפלו בעניין.

nepthys

New member
תראי, אני לא מתכוונת לרדת כל כך

נמוך. אני אפילו פניתי אלייך בפרטי, כי כבר מאז יום חמישי את עסוקה בלמלא את הפורום בהודעות נאצה, ולא להשתתף בצורה פרודוקטיבית כלשהי. דיברתי עם הנהלת הפורומים כבר ביום שישי והפניתי אותה להודעות המחוקות, פשוט כי את מדאיגה אותי והמצב הזה ממש מביך מבחינתי. אני גאה בכל מה שאמרתי לך ואני יודעת שברגע שיקראו את ההודעות שכתבת ויראו שגם חוץ מהן לא כתבת שום דבר אחר, הם יבינו את העיקרון. יותר מזה, אני פשוט יכולה להצהיר שאני לא מבינה אותך. באמת שלא.

פורום מאגיה לבנה

כמו פורומים רבים אחרים כולל מספר גולשים קבועים, המורגלים בצורת שיחה מסויימת. מנהלת הפורום מכירה היטב את הנפשות הפועלות בפורום, וממלאת את תפקידה בשמירת הפורום וקידומו. מבדיקה של ההודעות שנמחקו עולה כי אף אחד מהצדדים לא טמן את ידו בצלחת, וכי הודעות פרובוקטיביות ופוגעות נכתבו משני הצדדים. נכון עשתה מנהלת הפורום כשהסירה את השרשור, שלא הוסיף כבוד לאיש.

sad/one

New member
לצערי..

אינכם יכולים לראות את התכתובת של מנהלת הפורום באיי סי קיו. המנהלת תקפה אותי שוב ושוב וניסתה, ממרומי גילה ה"מבוגר", להלביש עלי תאוריות פסיכולוגיות שונות ומשונות. שאלתי היא: מדוע אין מעירים ומאיימים (כפי שהתנהגה כלפי מנהלת הפורום) גם למשתתפים אחרים אשר בקביעות לועגים, מגנים ומבריחים משתתפים אחרים? אין בכוונתי לחזור ולהטריח חלילה את מנהלת הפורום בנאצות ובגידופים (כפי שהיא טענה שעשיתי), כמו כן יכולים אתם לראות את תגובתה הילדותית בפורום זה כתגובה לתלונתי. אבקש מכם לטפל בענין המשתתפים האחרים ולתקן את האפליה המרשעת שגרמה לה מנהלת הפורום שאותה מיניתם.

למעלה