פורום לפתח תקווה?? WTF??

bell boy

New member
פורום לפתח תקווה?? WTF??

מקומות בילוי אין אבל פורום יש?? אממ תגידו מה זה פתח תקווה בשבילכם ? אני מדבר על בני ה 22 ומעלה... אלה שזוכרים ימי עצמאות עליזים במרחוב פ"ת ... או למשל ללכת למדרחוב ולשבת לאכול טוסט או פרוזו יוגורט בפיצה ניו יורק ( יש לו תפרוזן הכי טוב המנ** הזה ) אממ אממ ומי זוכר את בית אדם המיתולוגי ? 3 קומות של משחקי וידאו ( אחח ימי היסודי) טוב נו בטח כבר טחנתם פה את עניין יופ כיפור וגן הנשיא ... גאדדד כמה שזה מעצבן הקטע הזה לראות את מי שאתה לא רוצה לראות! אם פעם זה היה לראות מי השתנה ומי לא היום זה לראות מי עשה ניתוח חזה\אף או משו כזה .... אבל בחיאת שאתם יושבים עם מישו לא מפת והוא אומר לכם " מה יש לכם בפ"ת"? מה תגידו לו ? בילינסון?,שניידר? מה יש לנו פה חוץ מבתי חולים ?
חח מצחיק לא? קיצר שרשרו תגובות תהיות שאלות

ניראה לי שהוא מדבר על חנות של

משחקי וידאו של 2 קומות שהיתה ברחוב קציר...(קצה המדרחוב) ליד חובבי ציון. פעם - טרום עידן האינטרנט..הרבה חבר'ה היו מבלים שם.

RoySanko

New member
מה זאת אומרת מה יש לנו?!?!!?

יש לנו גשר שרואים ממאדים ויש לנו אמממממ שוק ויש לנו אמממ תחנה מרכזית ויש לנו הרבה אוטובוסים שנוסעים לת"א בית אדם איזה נוסטאלגיה

אני לא מאמין שאני גר בפתח-תקווה

קודם כל, הפרוזן הכי טוב בעיר נמצא ברחוב ההסתדרות, ושמו בישראל "פרוזטי". זה היה תיקון עוול היסטורי. בית-אדם שימש בהחלט מפלט בימים שבהם לא היה מחשב ואינטרנט. אבל באיזשהו שלב קנו לי מגהסון, והביקורים שלי במקום פחתו. ואז הלכתי ל"חבובות" במדרחוב להחליף קלטות. ועל "גן הרוסי" אני כבר לא מדבר. אי אפשר ללכת לטייל ביום כיפור בלי לעבור דרכו ולפגוש שם את כל בנות כפר-גנים העליזות, שמתגנדרות ביום כיפור כאילו מדובר לפחות בחתונה של מישהו, עומדות להן ועורכות מסדרי נשיקות. יום כיפור? מפגש חברתי - יותר מתאים, אם כבר... וכשאני יושב עם אנשים לא מפתח-תקווה, הם לא מבינים מה אני מוצא בה. אבל זו אחלה עיר, למען האמת. עיר מצוינת לגדול בה. ובנימה זו, מכיוון שזו אחת ההודעות הראשונות שלי בפורום, אציג את עצמי: אני מר אדוני (את שמי האמיתי אפשר לקרוא בכרטיס, למי שמתחשק), מנהל פורום "מקצועות הרפואה בירושלים" וסטודנט לרפואת שיניים. וגם אני גר בפתח-תקווה.

bell boy

New member
התבגרתי ידידי עבר הרבה מאז ....

ד"א למה היינו צריכים את הגשר מעל בילינסון מישו יכול להסביר לי? מה קשה לטפח את העיר במקום ? או להשקיע במתחם בילוי שהקב סלומות לא יוכל לבוא וסגור בשבת?

מיכל שב

New member
מסכימה לחלוטין לגבי הגשר

אבל לגבי מקומות הבילוי - זה בעייתי. על אף העובדה שגם אני הייתי שמחה אם היו מקומות פתוחים בליל שישי, אני מתקשה לראות את זה קורה

מטרת הגשר

הגשר בבילינסון נועד לפאר את העיר בפני הנכנסים אליה מתוך תל-אביב (שהרי, לתל-אביב אין כזה). המחשבה שמי שנכנס לפתח-תקווה מכיוון תל-אביב, סביר שגר בעצמו בפתח-תקווה (ואחרת, למה לעזאזל שייכנס מעבר לאיזור התעשיה?), ככל הנראה לא עברה בראשם של פרנסי העיר, והם היו עסוקים באותה העת בהגיית שמו של האדריכל המפורסם סנטיאגו קלטראווה. ראוי לציין, שגם עיריית ירושלים, עיר מוזנחת ומלוכלכת הרבה יותר מפתח-תקווה, הזמינה את קלטראווה להקים גם לה גשר בצומת הכניסה לעיר, בתקווה שהגשר הלבן והאוורירי יחסום את הרוח הרעה המגיעה מתל-אביב דרך כביש 1, וגם יעצור את בריחת האוכלוסיה החילונית מן העיר. ובהקשר למתחם הבילוי - אני מאמין שצריך לסגור את הרב סלומון ולהציגו לראווה - וזה יהיה מתחם הבילוי האולטימטיבי, שכל תושבי פתח-תקווה יוכלו ליהנות ממנו באותה המידה.

מיכל שב

New member
לא אהבתי את המשפט האחרון שלך../images/Emo10.gif

בעיר יש ציבור דתי גדול. אפשר שלא להסכים עם פעילות הרב סלומון, אבל אי אפשר שלא להתפעל מכך שיש מי שדואג לציבור שלם. לנו, החילונים אף אחד לא דואג. לגבי הגשר - מאוד אהבתי את התיאור שלך
אי אפשר היה לכתוב את זה טוב יותר

אני לא יודע עד כמה הוא דואג

מה שבטוח, שלציבור הדתי יש גושפנקא של אותו ה"סטטוס-קוו" הידוע לשמצה, שמאפשר להם, דה-פקטו, לעשות בנו כרצונם. כל פעולה שכזו של החילונים כלפי הדתיים תגרום צעקות בנוסח: "שואה", "עוכרי ישראל", "אנטישמים" וכיו"ב. לכן אני מלכתחילה קצת edgy בכל הנוגע ליחסי דת-מדינה, ואם נשמעתי בוטה - אני מצטער. והגשר - טוב, זה הולך להיות ההתמחות שלי עוד כמה שנים. גשרים. וגם כתרים וסתימות...

ברוך הבא....../images/Emo24.gif

בחרת אחלה הודעה לרגל הצטרפותך לפורום...חחח מקווה שתהנה פה

עץ ועצה

New member
כבר אין פרוזטי בהסתדרות../images/Emo7.gif

אבל הוא בהחלט היה הכי טוב כשהוא היה...

למעלה