פורום ללא מנהלים-

miromiro

New member
פורום ללא מנהלים-

אז ההודעה של מנהלת הפורומים ירדה למטה ללא תגובה ואנ י חושב שצריך להריץ מועמדים מתוכנו. נילי? בי-רו ? לילית ? ענבלוש ועוד.... שמישהוא יגיד שהוא רוצה ותמיכה שלנו תעזור לו לקבל את הג'וב הזה.

ה דרומי

New member
../images/Emo91.gif שלי זו ניל"י שיש לה המון

ידע והמון סבלנות אז הגידו
לניל"י

miromiro

New member
ניל"י- פתחי את הכרטיס של הניק

הכחול "הנהלת פורומים" ושילחי להם מסר שבו את כותבת שאת מעונינת לנהל את פורום כלבים.אני חושב שבגלל ריבוי הגישות והדעות כדאי שאת הפורום ינהלו שניים, אבל יש ראויים ממני לתפקיד.מתוקף היותם יותר מתמידים. אם אכן תשלחי מסר , הודיעי בפורום וכולנו נכנס לפורום "תפוז משוב" ונעשה שירשור תמיכה. או שנשלח מסרים עצמאיים להנהלה. אפשר לאחל בהצלחה?

ניל´´י

New member
מירו מירו שלחתי להם מייל...

אכן לדעתי צריכים 2, כי טנגו רוקדים ב 2....

be_roo

New member
תודה על המועמדות, אבל.....

אני בתור גולשת הייתי מעדיפה לראות בניהול מישהו עם יותר ידע מקצועי משלי. זה לא חובה אבל זה נותן אופי יותר מכובד.

miromiro

New member
בי-רו לא צריך להיות וטרינר כדי

לנהל את הפורום הזה. בריאותם וטיפוחם הוא חלק מהעניין , אמנם חלק גדול אבל לא הכל. יש לך ידע מעל הממוצע, סבלנות (חוץ מאיזה פעם שהתפלק לך אבל לא נזכיר) ואת אכן מתמידה ועונה לכל פונה. אז תציעי מועמדות משותפת עם ניל"י ויאללה נפתח שירשור תמיכה בהנהלת תפוז. ביי

be_roo

New member
../images/Emo9.gif תודה לשניכם על המחמאות

טוב לדעת שלא קניתי רק אויבים. תנו להתבשל על זה יום-יומיים. שיתוף יכול להיות רעיון טוב, כדי לכפות על החסרונות. נילי, מה דעתך? או אולי מישהו אחר?

ניל´´י

New member
בירו...

אשמח לשתף איתך פעולה, אפילו מאוד... זה יהיה אתגר נחמד , היות ועד כמה שאני זוכרת שתינו לא משדרות על אותו הגל...
כבר היו לנו כמה אי הסכמות בפורום.

be_roo

New member
אי הסכמות זה לא דבר רע ../images/Emo13.gif

ואין סיבה ששני מנהלים יסכימו בכל נושא. אפשר לתת לזה נסיון, נראה לי שיש סיכוי. לחיי האתגרים שבדרך. נראה מה תגיד ההנהלה.

ניל´´י

New member
אוקי דוקי.... ../images/Emo8.gif

נמתין שתינו... ונראה מה יוחלט בחלונות הגבוהים

למעלה