פורום ללא הנהלה ?

פורום ללא הנהלה ?

בשעה 13:00 שחררתי הודעה לכל אחד מצוות ההנהלה, על המציפן בפורום הגוסס. ואין קול ואין עונה ואין קשב.

טרף טרף

New member
תציע את עצמך להנהלת הפורום

גם אם אתה עובד ואין לך זמן כל יום להתמודד עם הפסיכופטים כאן, כי המנהלים הנוכחיים בנבצרות ארוכה עד מאוד, או שפנאטים מונעים מהם לנהל....

חסר לי מה לעשות ?

מלבד שאני גולש דרך הפלפון, ולרוב תוך כדי עבודה. ולפלא בעיני שהנהלת הפורומים לא המציאה תוכנת מעקב על ניק היורה בצרורות. ואילו היה זמני בידי, הייתי גורם להצפה בפורום חרדים כפעולת תגמול.

טרף טרף

New member
להנהלת הפורומים לא אכפת מזה

בפורום משוב אנשים תמימים ו/או משועממים מתלוננים להנהלת הפורומים בהנחה שלמישהו אכפת ממה שמקשקשים בפורומים, ההנהלה שמה מנהל על כל פורום, אם מישהו מציף אז המנהל אמור לחסום אותו ולמחוק, אם יתחילו לעקוב אחרי כל אחד שמציף ומפריע תהיה להם כ"כ הרבה עבודה שהם יאלצו לסגור את תפוז ולהפסיד את הכסף מהפרסומות המרובות שיש כאן, והם בחיים לא יוותרו על כסף קל בכמויות כאלו
רק בגלל שמפריע לנו שאין מנהל בפורום חופש, כנראה כלכלית לא שווה להם כ"כ להשקיע בפורום מסוים

ידידי טרף,הכל זה בגלל אחי המשיח.

מאז שהוא חזר בתשובה באופן רשמי בפורום אתאיזם ואלוהים אמר לו שהוא משיח בן דוד קורים דברים מוזרים. החמור הלבן הקטן שהוא מגדל גודל בקצב מהיר ואחי אפילו מבין את החמור ומדבר בשפתו... אלוהים גם אמר לה שפורום אתאיזם יהרס ע"י הטרול האימתני -מושון,ושמנהלי פורום חופש יעלמו כאילו בלעה אותם האדמה.

טעית בכתובת !

ציפיתי שתג`עג`ע כפעולת נגד את הפורום החרדים. וכפי שהבנתי, שכבודו מסוגל לשגע פילים.

טרף טרף

New member
אני יודע, כי ההכרזה הרשמית

נתנה לו גושפנקא, האם את השידוך שלו לחמור הלבן? הרי החמור צריך אתון כדי שלא ישתגע, ובמיוחד שהוא חמור של משיח אמיתי..

ניסיתי להציף בפורום חרדים

אולם ההודעה מעוכבת עד לאישור ההנהלה. כך נוהגים אף בפורום יוצאים בשאלה, בניקים בלתי מוכרים.

ומדוע פורום חופש

פרוץ בפני כל צרוע וכל זב וכל טמא לנפש ? בכמה פורומים מקובל, שהודעות משתמש חדש תתקבלנה, אחר אישרור ההנהלה.

למעלה