פורום ליניארי שלום לכולם, האם קיים פרוייקט קוד הפתוח שהוא פורום בסגנון של תפוז? לתשובתכם אודה.
V vsnet2003 New member 31/1/04 #1 פורום ליניארי שלום לכולם, האם קיים פרוייקט קוד הפתוח שהוא פורום בסגנון של תפוז? לתשובתכם אודה.
ע עידו123456 New member 31/1/04 #2 ../images/Emo26.gif פורום בנושאי קוד פתוח? אם כן אז הפנה את הדפדפן שלך לכתובת www.whatsup.co.il
א אלדד28 New member 31/1/04 #4 חפש ב-SourceForge, מחיפוש המילה forum עלו לי עשרות תוצאות. אני בטוח שתמצא משהו קרוב לתפוז.
V vsnet2003 New member 31/1/04 #5 זאת בדיוק הבעייה אני מנסה לצמצם את החיפוש לסוג מערכות מסויים. האם יש מילת מפתח מסויימת שתצמצם לי את החיפוש למערכות מהסוג של תפוז?
זאת בדיוק הבעייה אני מנסה לצמצם את החיפוש לסוג מערכות מסויים. האם יש מילת מפתח מסויימת שתצמצם לי את החיפוש למערכות מהסוג של תפוז?
I ilankt New member 31/1/04 #7 מה עם הפורום של kingyes? אני יודע שאתה והוא לא חברים טובים (בלשון המעטה) אבל הפורום שלו נחמד, אם משפרים אותו קצת...
מה עם הפורום של kingyes? אני יודע שאתה והוא לא חברים טובים (בלשון המעטה) אבל הפורום שלו נחמד, אם משפרים אותו קצת...