פורום לילדי ADHD

חגית35

New member
פורום לילדי ADHD

מה דעתכם? מישהי שאלה בפורום ADHD הסמוך, האם יהיה מענה לפורום כזה ושהיא מוכנה להקימו בעבור ילדים שיוכלו לתקשר ביניהם... אני אומרת שקהל יעד מסיבי לפורום כזה יהיו גם ילדינו שברובם גם לוקים ב-ADHD בנוסף לטוראט. מה אתם חושבים ילדי והורי הפורום? אולי תענו לה אם תהיו מעוניינים? כי זה ייתן לה מוטיבציה לפתוח פורום כזה.

חגית ../images/Emo26.gif

היום או ביום ראשון תיקי ואני פותחים פורום שיקרא "נערי טוראט" הכוונה לפתוח פורום עבור הילדים של הפורום שלנו שיהיה להם לדבר בינהם, לצחוק לשחק ובקיצור לעשות מה שהם רוצים .. כבר קיבלנו את האישורים מההנהלה ותיקי ואני ננהל ביחד את הפורום כאמור הפורום יפתח היום בערב או מחר ומיד כשהוא יפתח נפרסם

עוד הערה אחת ..

הפוורם שיפתח אמור להיות משלים לפורום הנוכחי וכמובן לא במקומו אנחנו כאן נשאר בפורום היקרי והפורום החדש יהיה כמעיין פורום חברתי לילדים ..

פורום לילדים

גיל שלום, ראשית כל אני רוצה לברך על היוזמה של פתיחת פורום לילדים. השאלה אם הם ישתמשו בו.אני רואה מלביא שהוא מעט מאוד נכנס . ניסיתי לעודד אותו להיכנס אזמ אשתי אמרה לי לתת לו לזרום לבד.מצד אחד היא צודקת בטענה שנושא הטוראט לא צריך להיות כל הזמן בבית. מצד שני אם לא יוקבלו תמיכה ודחיפה לא יכנסו! נסינו להפגיש בן הילדים מחוץ לשעות הרשמיות של העמותה. למשל אצל הטריסקרים היה מפגש מוצלח לכל הדעות. אצל הלנה נערוך מפגש דומה. ניסיתי גם אצל הורים אחרים אבל לא מעודדים פגישה על בסיס טוראט. הפגישות תלויות הרבה במה שההורים משדרים בבית וגם איך הילד/ה מרגיש(ה) שיהיה לכולנו שבוע טוב!

היי משה ../images/Emo26.gif

שאלת שאלה טובה
אני גם שאלתי את עצמי את אותה שאלה בדיוק, מה שאני צופה שיהיה זה שבהתחלה יהיו קצת חבלי לידה, הילדים יהססו להכנס ולכתוב אבל לאא לאט הם יפתחו ויתחילו לכתוב .. ואל תשכח דבר אחד חשוב, פה בפורום שלנו יש אולי 6 או 7 ילדים שפחות או יותר פעילים ומפעם לפעם כותבים הודעות למרות שתסכים איתי שבמציאות כמות הילדים היא הרבה יותר גדולה .. אולי חלק מאותם ילדים נכנסים לכאן אבל מהססים לכתוב בגלל כל המבוגרים
אני בטוח שבפורום החדש "נוער טוראט" יתחילו לכתוב ילדים חדשים שבכלל לא כתבו כאן ואנחנו לא מכירים אותם ... והכי הכי הכי גרוע, אם נראה בעוד חודשיים שלושה שהפורום שומם ואין בו פעילות תמיד נוכל לסגור אותו .. תסכים איתי ששווה לנסות ..
שבוע טוב

אני בעד זה אבל אני מנסה להיות ריאלי. דרך אגב אני הייתי היוזם של מפגש בין ההורעים ודבר שני העליתי הרעיון של עריכת מנגל ביום העצמאות. ההורים בהתחלה התלהבו אבל מהר מאוד ירדו מהפרק! שיהיה לכולנו שבוע טוב

הלנה

New member
לתת לדברים לזרום - זו מילת המפתח

מבחינתי. כל אחד יגיע למה שיגיע ,אם וכאשר בקצב שלו.... אני הגעתי למפגש השנתי של האגודה בחודש יוני או יולי בשנה שעברה, כמה ימים אחרי שאמרו לי שלילד שלי יש כנראה טוראט. התקשרתי לבת שבע והיא הזמינה אותי. באותה תקופה היתי עדיין בשלב ההלם וההכחשה, פגשתי שם אנשים והרגשתי ממש לא שייכת. לקח לי חצי שנה נוספת וההיכרות עם הפורום הנפלא הזה להגיע למפגש הבא (בינואר) ומאז ההסטוריה כבר ידועה..... משה, אני מבינה שאצלכם במשפחה יש שתי קצוות ולכן זה כל כך קשה, אבל אני סומכת עליכם שתמצאו את דרך המלך, העיקר לעשות הכל לטוב הילד המקסים שלכם. אין לי ספק שלביא יכנס לפורום הצעיר (הוא דוקא מהילדים הפעילים יחסית). צריך רק לידע את הילדים, היתר כבר יקרה לבד... לגבי מפגשים בין הילדים, אני מסכימה שזה לא צריך להיות רק על בסיס טוראט, כשאלונה ודני היו אצלנו עם הילדים מצאנו הרבה מאד נושאים משותפים (למשל אלונה לימדה אותנו איך מנקים את מה שהכלבה עושה - תודה אלונה, ליאור מה זה מבסוט). בקיצור משה, כל אחד ואמונתו יחיה (מקווה שככה אומרים). הלנה

רעיון מצוין לילדים כאן.

אבל גם לטוראט וגם כן עם ADHD גם וגם לשלב את שני הבעיות ו שני העולמות יחד לא עדיף?? בהצלחה.

רעיון מצוין לדעתי. בהצלחה

אפשר גם לשלב גם פורום של ADHD וגם של טוראט ביחד. לילדים ונוער . זה יכול להיות מעולה השילוב של שני העולמות. בהצלחה.

למעלה