פורום לד זפלין שנה טובה ומתוקה מפורום קולדפליי.
K Kfiriboy New member 30/9/05 #4 ......... אח"כ אל תתפלא שהפורום שומם... צריך להפסיק לקטול ולתקוף אנשים...\:
J jimorrison New member 30/9/05 #5 שתוק כבר!! סתם...מה אתה נלחץ..כאילו שהיא עוד תכתוב כאן ואני לא מתפלא שהפורום שומם..וזאת ממש לא הסיבה...אני קוטל רק אותך
שתוק כבר!! סתם...מה אתה נלחץ..כאילו שהיא עוד תכתוב כאן ואני לא מתפלא שהפורום שומם..וזאת ממש לא הסיבה...אני קוטל רק אותך
K Kfiriboy New member 30/9/05 #6 אם זה רק אותי אז זה עוד יותר גרוע מנסיון אני יכול להגיד לך שיש מקרים שאנשים כאלה שכתבו הודעה של "חג שמח" החליטו להשאר (לאחר שענו להם תשובות נחמדות ביותר) אז אל תמהר להסיק מסקנות
אם זה רק אותי אז זה עוד יותר גרוע מנסיון אני יכול להגיד לך שיש מקרים שאנשים כאלה שכתבו הודעה של "חג שמח" החליטו להשאר (לאחר שענו להם תשובות נחמדות ביותר) אז אל תמהר להסיק מסקנות
J jimorrison New member 30/9/05 #8 חחחחח אז הם ממש עלובים אם הם בוריחים בגלל שמישהו העליב אותם באינטרנט ואיי דיספיר מצטער ששכחתי אותך ברשימה של האנשים שאני אוהב לקטול
חחחחח אז הם ממש עלובים אם הם בוריחים בגלל שמישהו העליב אותם באינטרנט ואיי דיספיר מצטער ששכחתי אותך ברשימה של האנשים שאני אוהב לקטול
K Kfiriboy New member 30/9/05 #13 הם לא היו בורחים בגלל שמישהו העליב אותם.. אבל יש מצב שהם כן היו נשארים אם היו ממש נחמדים אליהם
Z Zeppelin in veins New member 30/9/05 #10 קולדפליי.. הם נחמדים. אבל בעולם בו קליפ של צפרדע היפראקטיבית עוקפת קליפ שלהם, זה די אומר משהו לא?
C catch 2 2 New member 30/9/05 #11 אומר משהו על העולם ועל מדדי החברה השלו , לא אומר על הלהקה. *אין לי כלום בעד/נגד Coldply וודמיהן U2 REM ETC , הן נשמעות לי אותו דבר.
אומר משהו על העולם ועל מדדי החברה השלו , לא אומר על הלהקה. *אין לי כלום בעד/נגד Coldply וודמיהן U2 REM ETC , הן נשמעות לי אותו דבר.
Z Zeppelin in veins New member 30/9/05 #9 קולדפליי.. הם נחמדים. אבל בעולם בו קליפ של צפרדע היפראקטיבית עוקפת קליפ שלהם, זה די אומר משהו לא?