פורום לא רציני

moshit

New member
פורום לא רציני

הפורום הזה לא רציני בכוונותיו ואף לא בגילאים הנכונים ממש לא להאמין איך אוסף של שטויות מכיל את הדפים של הפורום בחיי לא מצאתי משהו אחד שאפשר לפתח עימו שיחה נורמלית שתזרום שלא לדבר על הגילאים המתאימים ממתי ילדים בגילאי 14 ועד 18 מחפשים להתבגר כל כך מהר ולמה? אלוהים אדירים פשוט אין עם מי לדבר כאן פשוט אין?!?!?!?

Adammmm

New member
מושית , האם זה כולל אותי ? :)

מושית יקירתי ... אחרי פגרה כה ארוכה אני חוזר לפורום , חוזר וליבי נפעם בסיפורים וריגושים שלא היכרת מקודם. אדמממם שתמיד היה לך נחמד להחזיר לו תגובות להודעות שלו חזר , חזר לרגש את ליבך כמו תמיד בקסמי מקלדתו , וניחוחי פרחי פרי מחשבתו , אז חכי ``להצפות`` להודעות שרק את מבינה מה כוונת המשורר :) שלך אדמממם

moshit

New member
תגובה

תראה אדמממממממ אין לי מושג מי אתה אולי היית עונה לכל הודעותיי אך כפי שכבר ציינתי בהודעתי המקורית אני לא רואה כאן אף אחד רציני איתו אפשר לשוחח ולפתח שיחה מעניינת קאפיש דלרינג

hobbit

New member
למושית

אין לי מושג מי את או בת כמה אבל סתם לעשות הכללות זה לא בדיוק נחמד. אבל אם את מחפשת שיחה אמיתי תנסי מי יודע אולי נזרום למקום מעניין! בתקווה שתעני לי the hobbit!

moshit

New member
תגובה

הוביט יקר אין לי שום בעיהף למרות מה שכתבתי עוד לא אבדה תיקוותי מה לעשות האופטימיות היא השם האמצעי שלי, לנהל שיחה עימך אך לפני כן כמובן שאני צריכה לדעת קצת פרטים עם מי אני משוחחת כמו למשל גיל? מקום מגורים? ותחום עיסוק? בכדי שנדע לאן לזרום עם השיחה. לא כך?

moshit

New member
תגובה

תקווה אני לא מאבדת עם כי לפעמים במקרים מסויימים אני כן אבל גם אני מקווה שתחזור בשעה יותר נורמלית לפורום ושיפסיקו לזרוק אותך מהמיטות בשעות שעדיין חושך בחוץ וחוץ משפכטל שום דבר לא יגרד אותי מהמיטה בשעות כאלו אפילו לא המחשב שלי.

SkyEye

New member
הבלתי רציניים

הפורום לא יכול להיות רציני כי אין לו שכל משלו. את הפורום מרכיבים אנשים בשר ודם שגם את חלק מהם, וכך כשאת טוענת שאינו רציני את מתכוונת למעשה לעצמך!! ברצינות תהומית, עין השמיים

moshit

New member

התכוונתי גם אלייך עם בירידות על אחרים עסקינן אז מי מת ושם אותך לעין השמיים הא מי? וכשאני אומרת לא רציניים הרי דוגמא חיה חמה מהתנור שכולם עוסקים בשטויות יש כאלה בלרדת על אחרים כמוך למשל. אם היית רציני היית מנסה לפתח שיחה ולא לצאת בהצהרות סרקסטיות וילדותיות רק בשביל להחזיר לי מנה אחת אפיים

למעלה