פורום כפיר אונגר?

Shaaachar

New member
ועכשיו ברצינות -../images/Emo101.gif

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הפורום הזה וברצינות
ממתי לעזאזל תפוז אנשים פותחים פורום לאחת הדמויות
ומה הקטע הזה עם השחקנים
השחקנים באמת כותבים
זה פורום זמני
מישהו מוכן להגיד לי מה נסגר

טוב חלאס תפוז../images/Emo4.gif

קלטנו שהכל בצחוק.. פתאום כל השחקנים נכנסים ממש.. כולם כותבים באותה דקה.. בסדר.. מעניין שעד היום לא היה להם זמן להיכנס.. פתאום יש להם זמן.. קיצר הבנו שזה אתם וכמו תמיד רוצים למכור לנו לוקשים חלאס
*אני מתחילה לחשוב שזה גם הם שכותבים בשמות של השחקנים בפורום הרגיל
* ד"א ה"בת דודה" שרושמת בפורום הרגיל זה אותם אנשים שעכשיו כותבים בניקים של ניצה, כפיר וכל אלה..שימו לב!

R E N I

New member
קצת סדר בדברים!!!!!!!!!!

אוקיי אז ככה: א) מי אלה האנשים שכותבים הודעות בשמות של דמויות מטב"מ, האם אלה באמת השחקנים או אורלי שנדבקה בפיצול אישיות מנפתלי? ב) ראו א' ג) ראו ב'

Cm 2004

New member
../images/Emo117.gif למי שעדיין לא הבין (חשוב) ../images/Emo117.gif

זה פורום על הדמויות של טלנובלה בע"מ בלבד! ככל הנראה לשחקנים יש שם משתמש של הדמות אותה הן משחקים והם מדברים בשם של הדמות שלהם! הם "משחקים" כאן את הדמויות שהם מגלמים! כאן: עפר שכטר הוא: כפיר אונגר טלי שרון היא: רננה לוסטיג רותם אבוהב היא: שרית חבייה וכו'... אז אם תדברו איתם בתור השחקנים עצמם הם לא יענו ולכן הם אומרים מי זה עפר? וכו'... אז שתפו פעולה! זה בשביל הפאן! בשביל הצחוקים! כאן זה פורום לדמויות הסדרה בלבד! מקווה שעכשיו אתם מבינים!

תשובה

זה לא באמת שום שחקנים, שום דמויות זה הכל בלוף אחד גדול.. והם סתם עושים את זה כנראה קיצר זו אורלי.. וגם מי שהכינוי "הבת דודה של המפיק" קשור אליו.. כל אלה אנשי הפקה כולל אורלי וזה כולם הם!! כלום לא אמיתי מה שאמיתי יכול להיות זה השחקנים האמיתיים שרושמים בפורום הרגיל.. אבל כבר התחלתי לחשוב שזה לא הם וזה ההפקה
חוץ מאורי ועפר שזה באמת הם!! אבל כאילו כל השאר.. רושמים הודעה והולכים אז יכול להיות סתם אנשי הפקה שרושמים פשוט הודעה בשמם וזהו

R E N I

New member
../images/Emo11.gifומי אדוני אם מותר לי לשאול???../images/Emo2.gif

Cm 2004

New member
"אדוני רוצה להיות ראש הממשלה"..

...אדוני יודע לספק אישה, אם אדוני חושב שהוא יותר חכם אדוני לובש מדים וקדימה לצבא"...
אני סתם אחד שכותב כאן בפורום כמו כולם!

R E N I

New member
גם אני חשבתי על זה...

ואם חושבים על זה, זה דיי הגיוני, את לא יודעת באמת מי כותב שם, זה יכול להיות כל אחד..

mary17

New member
אתם יכולים להגיד לי אז מה אם זה לא

הם????? אתם יכולים להגיד שאתם לא נהנים? אז זה לא הם ביג דיל העיקר שכיף כאן זאת המטרה

Shaaachar

New member
את זה כבר הבנתי.../images/Emo101.gif

אבל למה הם עושים את זה?! זה כל כך מטופש
לא מתאים לתפוז

ירדן8

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ממש כל השחקנים בסידרה ייכנסו באותה שנייה לפורום,כאילו אין להם מה לעשות בחיים,שהם ימשיכו לשחק את התפקיד שלהם גם בפורום
רוצים לדעת את האמת
נכון תפוז כותבים הכל
וחוץ מזה-גם אני מתחילה לחשוב שהם כותבים בשמם בפורום הרגיל

למעלה