פורום יקר

sarah

New member
:] "[

תודה רבה :) כן אני אישה :) הגיע הזמן להשלים עם זה ^^ :] אההההההההה זהההההההההה כייףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפשר ללבוש ורוד, להתגנדר וללבוש נעלי עקב
תודה שהזכרת לי :] (אני רצינית) אה וגם להיות גרופית ופאנגרל כי כל המפורסמים השווים בנים (חוץ מוינונה ריידר) ((חיבוק)) שרה

Kouryuu

New member
כןןן~!

שרה, תהיי פאנגירל יחד איתי ושאר בנות הפורום, בעצם. ^_________^ הלאה ג'ק ג'ילנהאל ואנשים יפים מוואמפייר פריקס! *חיבוק* ^-^

ketty the sheep

New member
שרההההע!!1

הו שרה שרה, את כה נפלאה, ומחורפנת, ופשוט מקסימה, ולכן, הו שרה שרה, אקדיש שיר זה לך, לכבוד יום ארבע השנים, משהו משהו שלך! *אונסת את שרה*

sarah

New member
לכי תאנסי את המפלצת שלך יא פרה

^^ סליחה, מותר לי להשתחרר קצת לכבוד 4 השנים שלי, לא? תודה!!!
איזה יופי לקבל שיר
זה כל כך נחמד
שירים נראה לי זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לקבל. ולשמוע מחמאות כל כך נחמדות ממך, או מכל אחד
שווה לחוות אתה זה ללא ספק

WOW../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif4U|

מזל טוב על הארבע שנים
|נשיקה
אני כבר שלוש שנים בפורום, בערך
, ואת ילדה פצצה
את כזאת מתוקה, וחביבה ואחלה בחלה של בנאדם
בשארי איתנו עוד המווווווווווווווווווווון זמן
מת עלייך
צריכים להפגש
*עוד אחת לרשימה*

sarah

New member
איזה קישוטים יפים../images/Emo151.gif../images/Emo67.gif

המחמאות נשמעות כאילו הן באות מן הלב ^^ (אני רוצה להרגיש ככה לפחות) אז הן באמת מרגשות אותי איזה כייף, פתחתי שרשור "מחמאות לשרה"
אולי אני אעשה את זה יותר ישיר בפעם הבאה. ניפגש ^^ מתישהו :] כן!!! (אם אני אטרח להבין שכדי לבוא למפגש צריך לברר איזה מפגש באים אליו) ושקד, אתה גבר!!!!!!

ברכות, יקירתי ../images/Emo13.gif

לקחת חלק חשוב בעיצוב רוח הפורום המטורפת וזה כבוד שאת פה כבר 4 שנים!
לעוד שנים רבות
הממ וההודעה הזאת היתה נוחה לקריאה מן הרגיל
(
)

sarah

New member
המ

אם באמת לקחתי בו חלק בעיצוב הרוח המטורפת אני דבר ראשון זה מעניין לדעת איך דברים קיימים ולא שמים לב אליהם, כי חוששנני ש...אר...לא יודעת. זה מוזר. כן, נראה לי שהסגנון שלי משתנה כי אני נהיית בן אדם מבוגר ומסודר כזה
אבל אר...אמממ... בעעעעעעעעע כעעעעעעעע הלכתי, האה, לא, למשנה, סיגל אה תודה לך והכל כי את ממש נחמדה וזה ותודה שהגבת אבל בעצם בקשר למה שמיקודם אז את יכולה ללכת להזדיין אה ברט אנדרסון

../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo55.gif

אני זוכרת שחגגת שנתיים וזה נראה לי מלאאאאא זמן.
מקווה שתישארי בפורום עוד המון, או שלפחות תשמרי קשר אם אלו שחשובים לך מכאן...
המון המון מזל טוב!

sarah

New member
תודה

איזה ברכה נחמדה
אני אשאר גם שנתיים זה המון זמן
גם שנה
4 שנים זה...מפחיד :-|
שרה

GalBatz

New member
מזל טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

ארבע שנים. זה המון.
המ, עוד הרבה ארבע-שנימים בפורום. או משהו. *לא מקורית*

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifשרה!

אז בסוף החלטתי כן לכתוב לך מזלטוב, באיחור אופנתי והכל. שרה, מזל טוב!

sarah

New member
תודה

איחור אופנתי בכיתבת מזל טוב זה אחד מכללי הלהיות מקובל פורומיסטי ש|אני עצמי| כתבתי בזמנו. כך שהכל בסדר, אני מאשרת את מקובלותך העילאית ^^ כי אני מלכת העולם
^^ אמ התכוונתי להגיד, תודה
((חיבוק)) באמת
שרה

PopPy

New member
וואו, זו באמת הייתה הודעה

שפויה מהרגיל
אל תהפכי לשפויה, שרה!
אם היית שפויה, לא היית שרה וזה לא טוב.
אהם, לענייננו. 4 שנים זה מלאאאא זמן ואני חושבת שבאמת השפעת על הפורום לא מעט, ואת גם אחלה בנאדם בלי קשר, אז טוב שאת איתנו בכל מקרה ^^ אני מניחה שמה שאני מנסה לומר (תוך זיון שכל מקסימלי) זה הרבה מזלטוב, וטוב שאת כאן

sarah

New member
../images/Emo13.gif הברכה התקבלה!

תודה על הברכות!!!!!!:]
זה עושה אותי מאושרת ^^ שפויה? ובכן אני חוששת שיכולתי להיות לא שפויה באופן קיצוני נובעת מיכולתי לאזן את זה בשפיות קיצונית. שאני לא טורחת להביא לשימוש בפורום יותר מדיי

למעלה