פורום יקר...

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
פורום יקר...

הייתי צריכה ללכת לישון לפני חמישים ואחת דקות בדיוק. שאני אתבייש לי. ובכל זאת. מחר אני מתחילה קורס קיץ במחול. קורס של שבועיים מהבוקר עד ארבע אחהצ (מגיעה בחמש הבייתה). אחרי הקורס אני עובדת\ מתעסקת עם הפרוייקט שלי. מכך משתמע- אני באמת אהיה פה מעט מאוד.... מה שכן אני מצפה לתמיכתכם כי אולי יהיה לי קצת קשה בנפש בקורס אז הרבה איחולי הצלחה בבקשה. שתדעו שאפשר לומר שאתם די עוגן בשבילי כך שאני אשתדל להיות פה כמה שיותר. הייתי רוצה להמשיך לכתוב פה אבל אז אני לא אצליח להשתלט מחר על הקורס (כחלק ממזימתי המרושעת להשתלט עם צבי על העולם ולהפוך את מייקל לשפחת המין שלי-שיט גיליתי לכם הכל...) זאת בשל עייפות קלה. טוב יש לי המון מה לכתוב אבל נו טיימ.... love u this
much (אייקון שהוצא מהקשרו). מבקשת שוב שני שירשורים:
תמונות.
אייסיקיו תעדכנו אותי...0-ף....

ZVI Z

New member
לא ידעתי שגם מייקל בתכנון

אני מתכנן בגדול להשתלט על העולם ואת מתייחסת אל אישים מסויימים? בהצחלה המון בהצחלה!!!(הטעות במקור(אבל לא בכוונה)) אממ גמאני די במצב שלך מבחינת היותי פה..כי אחרי סופשבוע שהייתי הרבה אני חושב שיהיו כמה ימים שאנלא יהיה,אולי שבוע אולי יותר,השאלה מתי רק. באמת שיהיה לך בהצחלה ואני מסכים איתך בקשר חעוגן..איזה יופי זה!

Ez sLeeP

New member
חופית יקרה..

שובי אלינו ממעמסות החיים, מחודשת ורעננה. אנחנו עוגן [לא מהפן הטיפשי
] יציב, והישעני ככל שנפשך רוצה. כתבי כמה שתוכלי!! Kisses, נדב.

לירן מם

New member
בבבבהההההההההצצלללללחחחחחחחחחהההההה

שתהיה לך המון המון בהצלחה!!!!! תהני מהכל למרות הלחץ!!!!!

וואי! איך כיף לך!!!

שמעתי על קורסים במחול..אבל זה נורא קשה..גם אני רוקדת...שיהיה לך המון בהצלחה!יהיה בסדר! תהנייייייי

למעלה