פורום יקר 
עם פתיחת השבוע אני נושאת עמי בשורות.
לאחר נדמה לי כמעט 6 שנים בניהול הפורום, הגיע גם הזמן שלי להשאיר את הבית היקר הזה בניהול מישהו אחר..
הסיבה לכך היא נעמי רבקה המהממת שהגיחה לעולם בשלישי האחרון ב4:30 בבוקר.
עוד לפני כן כבר ראיתם שאני ממעיטה להיכנס.. זו אחת הסיבות
בכל מקרה מי שיחליף אותי בתפקיד הוא באופן די ברור וטבעי - מריוס זכריה שלנו
ואני רוצה קודם כל לאחל לו בהצלחה ותודה
כמו כן אני רוצה להגיד לכם פורום אהוב תודה גם, שהייתם לי בית לא רק ב- 6 שנים האחרונות, אלא עוד מלפני - מהזוגיות במשבר ההיא שכל כך לא רלוונטית לחיי (כבר מזמן) נראה שיש מערכות יחסים שנועדו להביא אנשים לפורום וכנראה זו הייתה מטרתה אז אי שם ב 2006.
אני לא נוטשת גם, פה ושם כמובן אמשיך לכתוב, בטח לקרוא, רק שהניק שלי יהיה שחור (או אדום אם מריוס יחליט)
בכל מקרה, תודה לכם שליוויתם אותי בכל התקופות האלה, גם של החזרה בתשובה (תודה שנתתם לזה להיות בלי הרבה התנגדות - בתגובות שלי הכוונה...)
זהו אין לי מה להוסיף, אוהבת כולכם מאוד מאוד.
שיהיה לנו חודש טוב, ובעקבותיו שנה מדהימה.
חן
עם פתיחת השבוע אני נושאת עמי בשורות.
לאחר נדמה לי כמעט 6 שנים בניהול הפורום, הגיע גם הזמן שלי להשאיר את הבית היקר הזה בניהול מישהו אחר..
הסיבה לכך היא נעמי רבקה המהממת שהגיחה לעולם בשלישי האחרון ב4:30 בבוקר.
עוד לפני כן כבר ראיתם שאני ממעיטה להיכנס.. זו אחת הסיבות
בכל מקרה מי שיחליף אותי בתפקיד הוא באופן די ברור וטבעי - מריוס זכריה שלנו
ואני רוצה קודם כל לאחל לו בהצלחה ותודה
כמו כן אני רוצה להגיד לכם פורום אהוב תודה גם, שהייתם לי בית לא רק ב- 6 שנים האחרונות, אלא עוד מלפני - מהזוגיות במשבר ההיא שכל כך לא רלוונטית לחיי (כבר מזמן) נראה שיש מערכות יחסים שנועדו להביא אנשים לפורום וכנראה זו הייתה מטרתה אז אי שם ב 2006.
אני לא נוטשת גם, פה ושם כמובן אמשיך לכתוב, בטח לקרוא, רק שהניק שלי יהיה שחור (או אדום אם מריוס יחליט)
בכל מקרה, תודה לכם שליוויתם אותי בכל התקופות האלה, גם של החזרה בתשובה (תודה שנתתם לזה להיות בלי הרבה התנגדות - בתגובות שלי הכוונה...)
זהו אין לי מה להוסיף, אוהבת כולכם מאוד מאוד.
שיהיה לנו חודש טוב, ובעקבותיו שנה מדהימה.
חן