פורום יקר ../images/Emo39.gif
אני מרגישה שכמעט וזנחתי אתכם.... אמנם דורון כאן וממלא יפה את המקום של שנינו ובכל זאת. אז לכל מי שתמונותיהן הופיעו בפורום - אין מילים מדהים: שיר - השמלה מדהימה, האווירה משגעת - הכל!!!! אתי@ - כשסיפרת שהשמלה בזהב, לא התלהבתי, כשראיתי - נפעמתי !!! את נראית כמו נסיכה והשמלה מדהימה. אני ממתינה בקוצר רוח לתמונות מקצועיות (סליחה אתי אלבכרי....
) יעל- סיפור החתונה נשמע מדהים, נשמע שהיה בדיוק מה שרצית. ועכשיו.... תמונות!!!!. מזאלונה - ירח דבש באיטליה, אין צורך להכביר במילים, מדהים מהמם, שווה כל רגע. בדיוק אתמול עשיתי סדר ומצאתי את האלבום שלנו מאיטליה, איזה כיף זה להזכר.... מיה - מזל טוב ענקי. איזה יופי
ועוד דבר אחד: לאחרונה, נוספו לנו חברים חדשים ואני קצת מרגישה שצריך שוב שרשור של פרטים.... מה דעתכם? שלכם ב
ומתוך התמכרות בלתי נתנת לריסון לימור
אני מרגישה שכמעט וזנחתי אתכם.... אמנם דורון כאן וממלא יפה את המקום של שנינו ובכל זאת. אז לכל מי שתמונותיהן הופיעו בפורום - אין מילים מדהים: שיר - השמלה מדהימה, האווירה משגעת - הכל!!!! אתי@ - כשסיפרת שהשמלה בזהב, לא התלהבתי, כשראיתי - נפעמתי !!! את נראית כמו נסיכה והשמלה מדהימה. אני ממתינה בקוצר רוח לתמונות מקצועיות (סליחה אתי אלבכרי....