פורום יקר

Bastat

New member
פורום יקר ../images/Emo34.gif

אני שותפה פעילה בפורום זה מזה מספר חודשים... הגעתי לפני יומיים בדרך לא דרך לקומונה מסויימת בתפוז, שמחתי לראות את התמיכה ואת קירוב הלבבות בקומונה זו. ולכן הגעתי להחלטה...שיתוף - אני רוצה לשתף אתכם בשבועיים האחרונים + - של חיי.... כפי שרובכם יודעים לקחתי על עצמי בלב שלם את הדרך חיים שלי, על הצדדיה הטובים,והפחות טובים. חלק מדרכי זה אהבה אינסופית לטבע ולחיות, העבודה שלי ביומיום זה במרפאה וטרינרית, לאחר שנטשתי (בשמחה) את עולם ההייטק (ומשכורת מפוצצת). יש לי (או יותר נכון היה לי...) שתי כלבות ושני חתולים.... כל אחד מהם הוא חלק בלתי נפרד מעבודתי השאמנית (נקרא לזה ככה...) וכפי שאתם מבינים יש לי ארבע חיות כך שכל אחד תפס את מיקומו באיכויות הצדדים (הם חלק בלתי נפרד מהטקסים שלי המתקיימים בבית :) הכלבה הבוגרת שלי = אהבת חיי, שמה זואי = חיים ביוונית. באם אתם זוכרים ארדן ציין פה את הניתוח של זואי לפני כמה חודשים (שהיה השני במספר) ב- 15/05 היה הניתוח השלישי של זואי שסבלה מאוד מבעיות אגן קשות. ב- 16/05 בשעה 10:22 זואי מתה בבית מתסחיף (מקביל לאוטם בלב) היא מתה בשנתה וללא כאבים... אבל השאירה את אמא שלה מאוד כואבת ובוכייה. חוויתי הרבה בחיי וגם ראיתי לא מעט...אך עם אובדנה של זואי פשוט לא ידעתי אך להתמודד. כרגע אני בארה"ב אצל אחותי, כי הרגשתי שאני חייבת להתרחק ולנסות להבין מה קרה. אני בתהליך של החלמה ושיחרור ונסיון להמיר את הכאב העז בזיכרון מתוק. זואי היתה כלבה מיוחדת במינה וחלק ענק מנשמתי. אני בטוחה שאפגוש אותה שוב בדרך זו או אחרת, אך עד אז אני מאחלת לה שקט ושלווה, ושולחת לה את אהבתי ואת ליבי, אני בטוחה שהמדריכים שלי הנעימו את המעבר שלה וחיכו לבואה. לקח בערך שעה וחצי לרשום את מה שרשמתי כי כל רגע עשיתי הפסקת קינוח אף וניגוב עיניים.
שמחה לשתף אחרים בסיפור שלי (מה שלרוב אני לא נוהגת לעשות) מאגיה היא אנרגיה...אנרגיה היא כלי בידי היוצר...

RainBird

New member
חיזקי ואימצי יקירה! האור עוד ישוב, המחזור הגדול יחזיר לך אהבה, וזואי תחכה לך ותתקיים בליבך לנצח! המוות הרגוע והרחום שלה היה סימן לאהבה שלך. ארדן

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo39.gif

אני חושב שהיא ברת מזל שיש לה אותך כאמא, בחייה ובמותה. מאוד ברת מזל. תודה על הסיבות לאהבתך לה ועל הזיכרון המתוק שאת חולקת איתנו.

Swicca

New member
מאוד שמח :)

שאת משתפת הכוונה. ^_^ הייתה קריאה מעניינת. 3: בקשר לכלבה.. אני מבין, זה לא אותו דבר אבל הייתה לי איגואנה בשם נילס והאהבתי אותה מאוד ויום אחד באתי לקחת אותה והייתה לי גוויה ביד. זה בהחלט לא נעים. במיוחד לא יצור שאוהבים כל כך. :)

MetalSinagouge

New member
../images/Emo201.gif

קשה למצוא מה להגיד במקרה כזה, כיוון שאף פעם לא הייתי במצב הזה, אבל כנראה שהזמן יבצע את זממו הליניארי וגם אני אוכל להזדהות. אני בטוח שהענקת לה את ההזדמנות לחיות באושר הכי מירבי שיצור חי יכול לחיות בו.

למעלה