פורום יקר

~*~gaL

New member
פורום יקר ../images/Emo24.gif

(אותה כותרת בשני הפורומים בניהולי... אני עצלנית ;)) אני יוצאת לטיול של יומיים, תשמרו על הפורום... תשרשרו
אני אתגעגע
ואני אבדוק מה קורה עם הפורום ישר כשאני אחזור... אז יומטוב שיהיה!

פIלי

New member
ביי ביי ../images/Emo7.gif

נתגעגע. ואני ינסה לרסן את מתן
.

kfm

New member
מר פולי היקר!!

אפשר לדעת למה בדיוק התכוונת כשאמרת "לרסן את מתן"?? אתה רומז פה למשהו?? שאני מסוכנת לציבור, אולי? הא? לזה אתה מתכוון? נ.ב (((((חשבתי שהסכמנו לא לדבר על העבר הפלילי שלי....)))))) חיחיחיחי

פIלי

New member
אני? רומז?

לא... לא רמז גס בכל אופן... אולי משהו כמו, שאת... לומדת בעין כרם?
(מאיפה המשפט הזה מוכר לי?)

kfm

New member
אוי פולי פולי....

תמיד היה לך תכישרון הזה לרמוז בעדינות, ככה שלא ידעו בדיוק למה אתה מתכוון...תה יודע כזה בלי להגיד במפורש....

פIלי

New member
כן, אני כזה...

לא סתם החברים שלי מכנים אותי "זה-שרומז-רמזים-דקים-ככה-שלא-יודעים-בדיוק-למה-הוא-מתכוון".

kfm

New member
פששש...חחחח מקורי מקורי....

החברים שלך האלה- משהו משהו.תגיד להם שהם מקוריים....יום אחד כשיהיו לי ילדים אני אבוא לחברים שלך כדי לקבל ייעוץ לגבי איך לקרוא לילדים שלי..
..

פIלי

New member
עזבי, קחי הצעות מראש

קרמבו, כובע, ו... דאמנ-למה-ביזבזתי-את-החיים-בעין-כרם-ועכשיו-אני-מובטלת. אולי זה קצת ארוך, אבל זה שם יפה! אהה... מקורי!

kfm

New member
מובטלת?! אני?! איך אתה מעז...

מנקת ארובות זה מקצוע נחשב!!

פIלי

New member
אני לא אמרתי שאת מובטלת !

אני רק הצעתי שמות לילדים... לא להאשים את השליח! (או משהו כזה)

Yuvalenko

New member
חבר'ה!! מסיבה!! אמא הלכה!!! ../images/Emo6.gif

יאללה, בואו נעשה בלגאן! בוא נזרוק כריות! (אפשר גם לנשוך קצת..) בואו נזמין אנשים נביא אוכל וכיבוד! ויהיה שתיה והכל! ונרקוד סלואו עם הבת הכי יפה של הכיתה! ::::))))) עזבו, השתגעתי לגמרי..

פIלי

New member
פלאשבקים מלפני 40 שנה? ../images/Emo6.gif

למרות שלזכותך ייאמר שההודעה שלך הייתה משעשעת...

kfm

New member
../images/Emo8.gif מכל רגע.....

בא לך להצטרף? נקים חבורה....נעשה סטנדאפ בכל הארץ...אני כבר רואה את זה...נרוויח מיליונים....(0.35 אגורות לשעה אבל ...פרט שולי קטן
)

למעלה