פורום יקר

באמת, איפה נמצא הזוג הזה היום ?

כי הסרט של ארז הוא מלפני 4 שנים ונראה לי שהם היו רק בשליחות ויותר מאוחר חזרו לארץ. יוכול להיות שהם גרים כיום בישראל או לפחות אחד מהילדים שלהם. נראה לי שסיגל לא יודעת איפה הם היום וגם אין לה זמן לברר. רק צביקה ברנד אולי ידע איפה הם היום. מי שמצליח ליצור איתו קשר ולשאול אותו, יבורך.

Malka61

New member
יש להם 3 ילדים, יכול להיות שאחד מהם גר בארץ

אולי הילדה החמודה שבתמונות שהייתה מאוהבת במייק היה מעניין אם היא היתה מתראיינת או משהו

Malka61

New member
אני מסכימה איתך

אני גם לא אהבתי את האישה הזאת ותאמת די שנאתי אותה כשהיא סירבה לארח את מייק בביתה העיקר היא אמרה "אף אחד לא התייחס ברצינות למחלה שלו"

Kelin

New member
טוב רואים שהיא אהבה אותו וגם לה ולבעלה היה

אכפת ממייק. הםשמו לב שכל "חבריו" התעניינו רק בכספו כולל באומן והרופאים אמרו לכולם בפה מלא אם מייק יפסיק את הטיפול התרופתי הוא נידון למות, ומייק באמת הפסיק עם כל הקורטיזונים ויצא מהמרפאה שבא היה מאושפז וכשחשב שמצא מקום מפלט אמיתי בביתם של משפחת פורמן הוא בטוח התאכזב לקבל תשובה שלילית להמשך שהייתו בביתם אילו וללילה אחד. ומייק אמר שאם הוא לא נשאר אצלהם אז הוא חוזר לפריז ולא רוצה להישאר בז'נבה.

yonit107

New member
../images/Emo85.gif

לקלי החמודה גם אותי גברת אפרת מאוד הרגיזה היא יכלה לעזור למייק להיות לו לאוזן קשבת לתת לו חמימות של בית של משפחה שלא הייתה לו שם בפריז וכמובן שיכלה למנוע את פרידתו מן העולם אני במקומה הייתי משאירה את מייק אצלי מספר ימים שירגיש בטחון וחמימות של בית ואוזן קשבת ולאחר מכן הייתי משכנעת אותו ללכת לבית "ההבראה" ולקבל את הטיפול שהיה ראוי לקבל ולעשות הפסקה מהלחץ של ההופעות אני בטוחה שזה היה עוזר ומייק היה נשאר אתנו עד היום מייק סה"כ רצה אוזן קשבת והמון חמימות מה שהוא לא קיבל בכל השנים שהיה בצרפת בגדול מייק היה תמיד לבד למרות כל הנשים והאנשים שהיו סביבו אף אחד לא אהב את מייק אהבה אמיתית וכנה. ככה אני מרגישה וזה מאוד מציק לי כי יכלו למנוע את המוות המיותר הזה של מייק
שלנו . המשך יום נעים
מיונתוש

Malka61

New member
אז אנחנו באותה עמדה

שלום לכולם, אני גם חושבת שהיא יכלה לעזור יותר למייק והוא ממש ביקש את עזרתה והיא סירבה זה לא יפה אבל מצד שני היא גם מסכנה קרוב לודאי שהיו לה המון יסורי מצפון לאחר מותו של מייק רואים את זה על פניה בסרט שהיא מרגישה לא טוב עם זה בעלה היה עובד בלילה בבית חולים והיא נשארה לבד עם הילדים הפחד גבר עליה מה לעשות.

Kelin

New member
יונית'וש../images/Emo85.gif

צודקת קלי אבל יש בי מן כעס כזה שכולם רק דיברו אבל אף אחד לא עזר לו באמת, אי אפשר לדעת מה הם עשו באמת באותו הזמן כשמייק היה זקוק לעזרה, אולי הם הפנו לו גב ובראיון לסרט הם בילפו... שלחתי מסר לסיגל להעלות לנו תמונות של האישה הזאת אולי נמצא אותה ב"מדור לחיפוש קרובים" ונראיין אותה
המשך יום מהנה לכולם
קלי

M i k e s F a n

New member
חחחחחח קלי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חיפוש קרובים זה לא בפורומים... את התמונה הזאת חיפשת ?

mike 1970

New member
עקבתי אחרי כל מה שאמרתם

אני חייב להודות שהיה מעניין... אבל אי אפשר באמת לדעת מה קרה שם... הכל נמצא בסימן שאלה גדול... יכול להיות גם הפוך שאם הוא היה נשאר להתארח בז'נבה הוא היה מתאבד שם ופוגע בחיי המשפחה שם... בקיצור, אף פעם לא נדע... ???????????????

M i k e s F a n

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gifפתחתם פה דיון רציני

מעניין כמו שאומר אורי ורציני, כי העניין עם משפחת פורמן שגרים בז'נבה נתן לי הרגשה בסרט כאילו הולכים לספר לי עכשיו מה קרה באמת למייק אבל זה לא קרה.. אם הוא היה נשאר יכול להיות באמת שהוא היה פוגע במשפחה מבלי כוונה.. כולנו היינו רוצים שישאר לא משנה מה אני בטוחה.
הם נראים אנשים ישרים במיוחד האדון איזידור פורמן שהבהיר בפא מלא שמייק לא לקח סמים מעולם וביצעו לו בדיקות דם, מה שהרס אותו זה אי נטילת הכדורים התרופתיים.
ואפשר לראות שבשנה האחרונה לחייו של מייק הוא השמין בפנים וזה כנראה הפריע לו
אין מה לעשות. מייק מת ולנו נותר להנציח אותו, לדבר עליו, להנות ממנו ולהעביר את מורשתו הלאה לדורות הבאים ולזה אני דואגת
המשיכו כך
משוטטת ברשת..סיגל.

yonit107

New member
../images/Emo204.gif

סיגלוש מתוקה בוקר מצויין ומקסים שיהיה לך
הזמן
והתאריך מתקרבים ושניהיה כולנו עסוקים רק בדברים טובים ומשמחים שיהיה לך שבוע נהדר ומקסים עם הרבה הפתעות
מיוניתוש עם המון המון

Malka61

New member
הסיפור הזה פשוט כואב

בגלל זה אנחנו מחפשים אשמים כל הזמן מי אשם במותו של מייק בראנט. לדעתי האשם היחידי זה שמעון ואיינטרוב כמה שהוא אהב את מייק הוא הרס אותו עם ההשתלטות שלו עליו והדרישות הגבוהות ממנו .

Kelin

New member
זה הרס עצמי

מייק עבר הרס עצמי, הוא לא טופל כמו שצריך, לא היה מי שיתמוך בו מישהו שהוא חבר אמיתי, משפחה, סימון ויינטרוב רק דאג להגדלת הכיס וחשב שאם יכניס את מייק כשותף 50% בחברה שלו "ויפ ויינטרוב" ויקח עליו בלעדיות החברה שלו תתפתח ומייק בכלל לא ידע צרפתית ובכלל להתעסק במקצוע הזה, והחוזים שחתם עליהם בצרפתית... מה הייתי נותנת כדי להיות זבוב על הקיר שם באותו הרגע...

למעלה