פורום יקר

yonit107

New member
../images/Emo140.gif

לכל חברי הפורום הנפלאים ואוהבי מייק ברנט סיגל ,
קלי ,
מאיה ,
שירן ,
דליה ,
מלכה ,
ורדית ,
מייק ,
דניאל שבת שלום ומבורך ,
שבת שקטה ושלווה והרבה אהבה ופינוק עם המשפחה ובתאבון
עם כל המטעמים המיוחדים לשבת ושיהיה הרבה מתוק
בלב וכמובן הרבה מאוד מייק ברנט האחד והיחיד שלנו
מיוניתוש עם הרבה

שלום לחברי הפורום

good shabes לחברי הפורום ושתהיה שבת נפלא עם הרבה שמחה ואושר וסיגל שבת שלום גם לך

M i k e s F a n

New member
שבת שלום פורום יקר שלי ../images/Emo24.gif

כולם כבר התיישבו לסעודת השבת?
אצלנו לא אוכלים
בשבת... יש אחלה "באחש"
ואורחים צדיקים
אני מאחלת שבת שלום לכל בית ישראל
אוהבת אותכם- סיגל

התמונה של מייק בסעודה עם הזוג מג'נבה ביחד עם

הבת שלה ( שבטח היום צריכה להיות בת 40 לערך ) ואחד האמרגנים התאומים. מייק התקבל יפה מאוד אצלהם לארוחה, וטוב שהיה רופא ישראלי אחד בצוות שטיפל בו. איך שאנשים מזדקנים, ראינו את אישתו בסרט של ארז כשהיא כבר שמנה ומבוגרת. התמונות באותה ארוחה שבו היא היתה צעירה, יפה ורזה. היא הרגישה שמייק הוא כמו עוד בן שלה, אבל, כשהגיע הלילה, והוא רצה להישאר, היא פחדה שהוא יקפוץ לה מהחלון. אני תוהה, אם מייק באמת היה הבן שלה, היא לא היתה נותנת לו ללכת. זו הסיבה שהיא אומרת שהוא היה " כמו " הבן הנוסף שלה, ולא " הבן " הנוסף שלה.

M i k e s F a n

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב עם אחלה שירשור מעניין ../images/Emo45.gif

עברה עלי יופי של שבת..
אני נכנסת לפורום וקרואת את הדיון המעניין שהעליתם כאן בנות הפורום היקרות..
הראיון עם הזוג מז'נבה היה אחד הקטעים המעניינים בסרט לדעתי,
סוף סוף זוג בעברית צחה אחרי כל הראיונות עם הצרפתים שאנחנו לא מכירים, ואת הגב' פורמן אני חושבת שאפשר להבין.. כאילו עם כל אהבתה למייק היא גם פחדה על ילדיה שלא יקבלו טראומה של האליל שלהם מתאבד בביתם..
אבל אני בכל זאת הייתי נותנת לו להישאר ללילה.. זה היה יכול להיות לילה גורלי ויכול להיות שהיום היינו יכולים לדעת מה עבר על נפשו של מייק..
הגברת גם אמרה שכשהם שוחחו על שהייתו של מייק בדירתם ללילה נוסף הוברט באומן לא פצה את פיו בכל השיחה..
לכו תדעו.. והגברת אמרה לו פשוט "לא" והפנתה אותו למלון בז'נבה ואמרה שלדעתה הוא לא צריך לחזור עדיין לפריז. בזאת היא צדקה. אבל מייק לא שמע לעצתה ונענה לדרישותיו של ויינטרוב..
קבלו תמונות....
שבוע טוב חברים יקרים
סיגל

תמונות כשברקע טפט על הקיר, זה היה מקובל

בשנות ה 70 שיש טפט על הקיר, גם לנו היה כזה כשהייתי ילדה קטנה, במשך שנים. היום הטפטים עברו מן העולם המערבי המודרני ואיתם נסגרו כל החנויות שמכרו אותם. אפרת פרומן עשתה כמיטב הבנתה באותו רגע. היא גם אמרה שאחרי שמייק ביקש להתארח " הראש שלי התחיל לעבוד ". יוכול להיות שאם בעלה היה באותו ערב ולילה בבית, אולי היא כן היתה מסכימה לארח אותו. בכל אופן, חשבתי, שלא יפה לחפש אחריהם ולהמשיך להציק להם היום. הם נתנו לארז לאופר את הראיון, אמרו מה שקרה, נתנו תמונות לסרט, דיברו, הוא דיבר על החלק שלו כרופא, היא דיברה על החלק שלה כמארחת, ומבחינתה, בזה נגמר הסיפור. ממזמן כבר אין מה לעשות, ואם ננסה לאתר אותם, זאת תהיה סתם הצקה.

Malka61

New member
התמונות איכותיות- מהיכן הם ?

זה מה שהראו בסרט לא להאמין סיגל את חייבת לגלות לי מאיפה כל כך הרבה תמונות

Kelin

New member
זו התמונה של משפחת פורמן מהסרט ?

אם כן איך הצלחת להשיג אותה סיג'וש ? ואם כבר מדברים על התמונה, כששמעתי את מה שסיפרה בסרט הגברת הזו ששמה אפרת מאוד התעצבנתי עליה כי היא יכלה למנוע את פרידתו של מייק מן העולם, היא יכלה לארח אותו כבקשתו לשמוע את שעל ליבו ואולי לעזור כפי שהוא ציפה והתאכזב ממנה, עוד מישהו חושב כמוני ?

הוא לא היה הבן שלה, אלא רק אורח, לכן היא לא

היתה חיבת לארח אותו. היא פחדה שבזמן שהיא וילדיה ילכו לישון ובעלה לא נמצא בבית, הוא יחליט לקפוץ מחלון הקומה השישית בבית הדירות בו גרה. זה לגיטימי מצידה. היא חשבה על ילדיה, על זה שהיא לוקחת אחריות לגבי גבר שניסה להתאבד פעם אחת ושיש לו בעיה נפשית מסוימת, אחרי זה, אם ינסה לקפוץ, ישאלו אותה מדוע בכלל אירחה אותו כשידעה איזה בעיות יש לו. העיצה שיעצה לו היתה טובה מאוד, שעליו לחזור לבית המלון ולא לחזור לפאריס. אני רק חושבת, שאם היה הבן שלה, זה שילדה ועברה איתו את ילדותו, נערותו ובגרותו, היא כן היתה נותנת לו להישאר. אבל, מכייוון שהכירה אותו מעט, היא לא היתה חייבת לארח אותו לכל הלילה. אם רצה לספר משהו, יכל לפנות למשטרה, לפסיכולוג בית החולים או למישהו אחר.

Kelin

New member
לא היינו שם, אבל לפי הסרט אפשר לראות שהם דאגו

לו וסיפרו עליו כמה אהבו אותו ודאגו לו באמת יותר מכל שאר חבריו,הרופא הזה איזידור סיפר שעשו בדיקות למייק ולא נתגלו שום סמים בגופו כמו שאחרים חשבו וזאת היתה ההוכחה לכל אלה שפיקפקו בהתאבדותו וראו את הסרט. היא יכלה למנוע את התאבדותו, לדבר איתו באותו הלילה, לאמץ אותו לליבה כמו שהיא אמרה, כאילו הוא הילד השלישי שלה... אז "אם היה הבן שלה" כפי שהיא אמרה היא לא היתה נוטשת אותו ללכלת למלון בז'נבה ואו לחזור לפריז אפילו אם היו לה ילדים בבית הוא לא היה עושה דבר כזה ליד הילדים, לדתעי הוא רצה לדבר עם מישהו שהוא בוטח בו ולא ה"באומן" הזה, מייק רצה להרגיש חמימות של בית ! קלי

Kelin

New member
הנה תמונה שלהם עם מייק

באדיבותה של סיגל
לך יקירה

Malka61

New member
אתם חושבות שהזוג הזה גר בארץ או בז'נבה ?

מעניין היחה לדבר איתם בלי מצלמות ולשמוע אולי קטעים שנחתכו מהסרט :-\

למעלה