פורום יקר שלי..

karen_karen

New member
תוגי

מקסימה שלי תודה. את כזו מתוקה הייתי רוצה לפגוש אותך ולראות מיהי המלאכית הוירטואלית... שלך בהמון אהבה קארן

A-naT

New member
משוגעת!!

....אבל נשמה טובה :) ..אוהבת אותך, מתה עלייך, גנובה לחלוטין עינת

sha

New member
יואו תודה

איזה חמודה, כבר חשבתי שכולם שכחו, כי בזמן שנעלמתי לי, הגיעו לכאן המון אנשים חדשים, אבל אני אחזור. עכשיו גם הנהלת הפורום השתנתה אז אולי בכל זאת יסכימו למחוק רק את ההודעות עם כל הפרטים, אני מקווה... ושוב תודה

בורה

New member
אל תדאגי! החדשות לא גזלו את מקומך.

בתור אחת ה``חדשות`` אני רוצה להודות לך על שאת היית בין אלה שהניחו את ה``יסודות`` לפורום. אל תדאגי לכולנו יש עברים (או לא עלינו הווה) אפלים ואולי דווקא כדאי לך לשמור את ההודעות עם הפרטים כדי שיום אחד כשתהי בריאה לחלוטין תוכלי לקרוא ולראות כמה התקדמת. לא שוכחים אותך כל כך מהר...

sha

New member
אז קודם כל...

נעים להכיר. קראתי את הביוגרפיה שלך וירד לי האסימון למה זה עלול להביא. אפשר לומר שמצבך היה גרוע בהרבה משלי, וכל הכבוד שיצאת מזה, אבל זה גם מביא אותי למסקנה שמקומי הוא לא פה, משום שמצבי לא עד כדי כך גרוע, לא אושפזתי מעולם, גם לא התעלפתי, הכל בגדר כמעט.(קרו לי גם הרבה דברים גרועים אחרים שקשורים לזה). אני יודעת שתכתבי לי שרע מאוד אם אני כן אהיה שם, נכון, אבל... זה גם יוצר קצת תחרות, לא יודעת למה. מן תחושה כזאת איך את הצלחת, ואחרות לא, למה את כן ואני לא.

feelin^lost

New member
תוגי יא מקסימה שכמותך...

אחות יקרה...תודה... אני מנסה לכתוב... כותבת ומוחקת ומתלבטת אם לשלוח... אוהבת אותך..מאודמאוד גיתית

נבחרת כהודעת היום H-)

תוגי שלי.. ראיתי את ההודעה כבר בבוקר והיא כל כך הדהימה, רגשה וגרמה לי לדמוע שפשוט לא ידעתי מה לכתוב.. גם אני לידך ובכלל מרגישה הרבה פעמים שמילים זה דבר כל כך שחוק.. שהפעם אני לא משתמשת בהם.. אז זהו, מבחינתי אפילו הודעת החודש.. מלאה באהבה אליך. אני

חזירע

New member
תודה תרנגוליתה מקסימה....

קודם כל גאה בך מאד על החודש הזה, של שהיית חזקה ונלחמת....כל הכבוד תוגית...מי כמונו יודע כמה כוחות נדרשים לכך...כמה עוצמה...כמה רצון ונחישות... רותם, תמשיכי כך, בדרך הנכונה....מאמינה בך מאוד ילדה.... חוץ מזה, רוצה להגיד תודה על הדברים הנפלאים שכתבת....הודעה פשוט מקסימה....תודה... ואני...אני אחזור לכתוב...ברגע שארגיש קצת יותר טוב...כרגע מעדיפה רק לקרוא...לא יודעת...משום מה יכולה לכתוב רק בימים טובים....סליחה... שולחת לך הרבה: }{....וגם כאלה: :).... שלך תמיד... חזירע...

תרנגולת

New member
אה..

מצטערת להעיר את השרשור הזה.. המכתב ההוא- על זה שאני חודש בסדר.. בא ברגע של מרירות והוא ציני. מצטערת כ``כ..

למעלה