פורום יקר שלי..

תרנגולת

New member
פורום יקר שלי..

אני כל כך הרבה זמן רוצה להגיד משהו ולא יודעת איך ולא בדיוק יודעת מה, לא יודעת איך לתאר את מה שאני מרגישה בבטן, ומה שיש לי להגיד לכל אחת מבנות הפורום ומחברינו כאן בפורום.. היה קשה לאחרונה, חשוב לי שתמשיכו לכתוב, למרות שקשה, בגלל שקשה.. חשוב שלא תגידו שזה שטויות מה שעובר עליכן, כי אלו החיים ביום יום, מה שאתן מרגישות, מה שעובר עליכן.. אני אחסוך את המכתבים, וההצפות ויכתוב לכולם כאן.. נראה לי שדווקא עכשיו חשוב לכתוב לכן.. ולכם.. לכולם. לירנוש- מתוקה.. אני כ``כ שמחה שפגשתי אותך בצ`אט, שאת כאן עכשיו.. הלוואי והיית מרגישה איזה בן אדם מקסים את.. את כזאת חמודה! :) אני יודעת שאת עוברת תקופה קשה עכשיו.. אני מקווה שתוכלי לכתוב לנו קצת מה עובר עליך.. את חשובה לנו כ``כ, את חשובה לי המון.. אולי זה יקל עליך לדבר קצת. הטלפון שלי מחכה לך אם רק תרצי.. רוצה לחבק אותך עכשיו.. בינתיים קחי חיבוק מלא באהבה מכאן. אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך.. אני יודעת שקשה לך, ושבכלל קשה לך בחיים. אולי את מרגישה לבד, אבל אני אהיה איתך כאן כשתצטרכי. תשמרי על עצמך ילדה.. בבקשה. את כל כך חשובה שאין לך מושג, את לא צריכה לגמור את עצמך ככה.. עכשיו כשקשה לך מאוד, אולי יהיה לך טוב לספר לנו, גם אם זה רק לדפוק על המקלדת ולשלוח. שתשתחררי קצת.. תפרקי קצת ממה שעל הלב שלך, זה אומנם לא יעשה לך פחות כואב ולא יעלים כלום, אבל אולי זה קצת יקל עליך. אל תעלמי כשאת כ``כ צריכה את התמיכה.. תנסי לשמור על עצמך, לא ליפול.. תנסי לא להשבר.. מתוקה.. אל תשכחי לתת לגוף שלך לחיות, מספיק קשה לו עכשיו- ואת במצב רע מאוד, את צריכה להתחזק.. יהיה לך מספיק זמן להתעלל בעצמך אח``כ.. בבקשה בבקשה, תטפלי בעצמך קצת.. אל תגמרי את עצמך.. זה לא מגיע לך ולא מגיע לגוף שלך לעבור את כל זה.. נראה לי שבתקופות קשות את ``נכנסת`` להפרעה בכוח כדי לשכוח מהכל, וכשיותר קל את כן מוכנה להודות שאת צריכה לטפל בעצמך.. אני לא אטיף לך עכשיו, רק מקווה כל כך שיהיה לך טוב יותר.. את כל כך מקסימה.. בבקשה תשמרי על עצמך. ותתני לעצמך קצת להשתחרר.. תבואי, תכתבי לנו מה עובר עליך.. את הכי רצויה שבעולם.. אני אוהבת אותך ילדה. חזירטוב- יקירה.. את לא יכולה לפגוע. נראה לי שמה שבא מהלב שלך, לא יפגע.. בכלל.. אני זוכרת לך את התגובות האלה לפני חודש בערך כשהרגשתי רע- חוץ מזה שתגובות תמיד עוזרות, חיממת לי מאוד את הלב.. תודה.. את מקסימה.. אני מבינה אם את לא רוצה לכתוב, אבל אני לא חושבת שאת צריכה לפחד שתכתבי משהו לא נכון.. כולן כאן מעריכות אותך מאוד, תנסי להעריך את עצמך גם.. מגיע לך. מקווה שאצלך יותר טוב לאחרונה, אולי יעזור לך לשתף.. מאיה מקסימה- .. אין לי מילים.. בעצם, יש לי כ``כ הרבה- שאני פשוט לא יודעת איך להגיד לך את הכל, או אפילו חלק.. את קסם, מלאה (הא!! לא פיזית!) בכל כך הרבה אהבה.. כל כך הרבה חוכמה, הרבה רגישות.. מאיה מתוקה, נורא קשה לך עכשיו, אבל אני מאמינה שיהיה לך טוב יותר.. וגם אם את לא רואה את זה עכשיו.. תנסי להחזיק מעמד, לא להשבר.. כ``כ הרבה קשיים, ומכשולים יש בדרכך, אבל את תעברי אותם ותתגברי עליהם, את לא לבד אף פעם.. אנחנו כאן איתך תמיד תמיד.. בכל מצב.. תנסי להתחזק, אל תפלי.. תהיי ילדה טובה, בסיידר? B-) . את לא יודעת איזה חיוך על גדול נמרח לי על הפרצוף ביום רביעי (בעצם.. את יודעת. את ראית :) ).. התרגשתי מאוד לפגוש אותך.. את יודעת מה? הוא לא נמרח רק ביום רביעי, אלא גם אחרי.. אני אוהבת אותך המון המון.. תגלי- אמא וירטואלית שלי שאני כל כך אוהבת.. תחזיקי מעמד עכשיו.. תנסי לא להשבר. אני כאן תמיד כשתרצי, ואני מתחננת שתתקשרי כשאת צריכה.. תנסי לא להסתגר, אני יודעת שזה נורא קשה לדבר, קשה לך להגיד.. אבל תגלי, זה יכול לעזור לך, גם אם זה יהיה קשה, רק להוציא קצת, לספר.. הפורום הזה הוא גם בשבילך, כדי שאת תכתבי בו כשקשה לך, את הרי אחת מאיתנו.. תגל.. אני כ``כ אוהבת אותך.. כשאני חושבת מאיפה התגלגלנו שתינו, ביחד, בכלל- מאז שאני מכירה אותך. אני גאה בך על מי שאת, ועל מה שאת.. את מדהימה..אני זוכרת כשקראתי את ההודעות שלך.. וחשבתי עליך, על מי את, ומאז לאט לאט הכרנו יותר.. הכרתי ואני עדין מכירה מלאכית (ששיכת לפה!), בן אדם מקסים, מדהים.. ואף פעם לא- אף אחת.. לא בשבילי.. בשבילי את מקסימה.. והלוואי שגם בשבילך. מאמינה בך שתנצחי את זה, שתנצחי את השדים האלה.. מחכה לרגע שאראה אותך מאושרת באמת, ואני מאמינה שהוא יקרה, מאמינה בך. בבקשה תשמרי על עצמך. תנסי לא להשבר- אנחנו כאן איתך תמיד.. כולן אוהבות ומעריכות אותך כל כך. עוד תעברי ימים יותר שקטים.. בינתיים, תחזיקי מעמד. רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך.. נראה לי שאת יודעת. מתגעגעת אליך... למרות שלא הלכת לשום מקום.. לא יצא לי לשמוע מה קורה איתך, ולא יצא לי לדבר איתך.. אני אוהבת אותך המון המון.. מייק 48- מייק מייק מייק..:) ואי.. לך.. המון המון תודה.. תודה על יום רביעי (למרות שהערת אותי ב1, חוצפן..!) תודה על המכתב ההוא, שכתבת, זה שאני תגלי ומאיה כתבנו לך שאנחנו בוכות, אני זוכרת ואזכור אותו תמיד.. אין לך מושג כמה דמעות הורדת לי מהעיניים.. אתה מלאך אמיתי, וכל כך הרבה תודה שאתה כאן.. מעודד, תומך.. מביא שירים מקסימים..:) תודה שנתת לנו להכיר אותך קצת, ותודה שאתה תומך כל כך.. אתה מקסים מקסים מקסים.. תודה שאתה מנסה להבין כ``כ (גם אם זה קשה). ותודה שאתה איתנו כאן גם כשנורא נורא קשה.. ניבה - כל כך הרבה תודה שאת כאן איתנו.. תומכת ועוזרת, וחזקה בשבילנו בימים הקשים האלה.. תודה שאת תמיד כאן. את נהדרת כ``כ.. עינתי א-ח-ו-ת-י - כ``כ מקווה שתעברי ימים טובים יותר.. אולי תשתפי אותנו קצת.. אל תשארי לבד.. את לא חייבת להרגיש טוב כדי לכתוב כאן, אני מקווה שאת יודעת את זה.. מתוקה.. את חשובה.. חשוב שתרגישי טוב, ושיהיה לך לפחות מקום להגיד את מה שאת מרגישה.. את חשובה לכולם כאן.. ולי. ואני מקווה שעדין תקבלי אותי בתור אחותך (תראי אותי עכשיו.. אני על הרצפה מתחננת.. עם פרח @}->--) גיתיתוש- אחותי הכי הכי אחותית.. B-) שמחה קצת על התרחישים האחרונים, את יודעת מה.. מקווה שתכתבי קצת בפורום מה קורה איתך, לא כתבת המון זמן. אני יודעת שקשה לך עם החיים האלה כ``כ.. לא מגיע לך כל הסבל שעברת ואת עוברת.. לא מגיע לך להרוס את עצמך כך, את כ``כ מקסימה.. את לא יודעת כמה. מאמינה בך שתצליחי.. אולי תנסי לבקש גם קצת עזרה (בלי לציין על מה ולמה). כל כך גאה בך על ההחלטה להלחם.. את נהדרת. אוהבת אותך, אחותך הג-ד-ו-ל-ה-! (לרוחב B-) ) נעמה!- מזמן מזמן לא ראיתי אותך כאן.. מקווה שאת קוראת.. ככה נעלמים?! איך הולך עם האהבה? ובכלל עם החיים? מקווה שטוב לך.. תרנגולת עצבנית B-( רוצה לראות אותך כותבת מיד! לפחות סימן חיים אחד? בבקשה? <עושה פרצוף מתחנן>. מיטל- כל כך הרבה תודה.. את המלאך של הפורום.. את כל כך מקסימה, נותנת לכולן תקווה.. שאפשר לנצח את המחלה הזאת.. רק רוצה להגיד לך תודה תודה ותודה.. אני מניחה שאני יכולה להגיד לך את זה בשם כולן, כולן מעריכות אותך מאוד.. את באמת מדהימה.. קארן_קארן- יקירה.. שמחה שהגעת לפורום.. קשה לך כ``כ.. אבל אני באמת מאמינה שיכול להיות לך יותר טוב.. אל תתיאשי, אני שמחה שהחלטת להמשיך הלאה ולנסות לבנות לך חיים יותר טובים.. מאמינה בך שתצליחי. אל תתיאשי.. את באמת באמת מקסימה ויש לך כוח לחיות יותר טוב.. sha- יקירה.. אני יודעת שנעלמת בגלל שאנשים שאת מכירה נכנסו לכאן.. אני מקווה מאוד שאת קוראת את זה.. ואם את שומעת.. את יכולה פשוט לחזור בשם אחר, בגיל אחר.. חבל שלא יהיה לך מקום לכתוב על מה שעובר עליך. מקווה שעוברים עליך ימים טובים.. אולי תבואי לצ`אט קצת.. כשתוכלי. יללללדוווווננננתתתת שליייי!!- היפה שבילדות.. הכי יפה שלי.. ממ.. אני כ``כ גאה בך שאת נלחמת.. אוהבת אותך.. המון המון.. הקסמת אותי- מאותו מכתב הראשון שכתבת לי בפורום בIOL, ומאז שהתחלתי להכיר אותך יותר ויותר.. את באמת מדהימה. מקווה שתפתחי קצת יותר ולא תסגרי את כל הסבל הזה בתוכך, תני לנו גם לעזור לך לסחוב.. חולה עליך.. באמת באמת B-) בודהא מסתורית- רק רוצה להגיד תודה על שאת תומכת בכולם.. מקווה שאת מטפלת גם בעצמך.. ושטוב לך. רונה יקרה- יודעת שקשה, מקווה שהמצב ישתפר מהר.. אני באמת מאמינה בך שתצליחי.. אני ממליצה לך לעבור על השירים המקסימים שהבאת לנו לכאן ולקרוא כל אחד מהם ולהתחזק.. ולכוון אותם אליך. את מסוגלת לנצח את השומנים האלו, הן לא ימררו לך את החיים לעד.. ואת צריכה לזכור שאת בן אדם מקסים.. מקווה שתהיי יותר שמחה והימים הקרובים יהיו יותר טובים. יעלל- נעלמת. גם את.. תוהה לאן.. ככה יפה? מקווה שהכל בסיידר אצלך.. אשמח לשמוע מה קורה.. איב מתוקה.. את.. אני יודעת איפה את :) מתגעגעת אליך בדיוק כמו שאמרת לנו.. B-) תחזרי ותספרי חוויות.. רוני :) יקרה.. מקווה שיותר קל לך.. כרגע את לא קוראת, אולי אח``כ.. כשתחזרי.. ואל תשכחי לספר חוויות. מקווה שהיה לך הרבה כיף.

תרנגולת

New member
רגע רגע.. לא גמרתי ! B-)

דודי החייל המקסים- מקווה שקצת יותר קל לך, ושאתה מרגיש טוב. כאן לא שוכחים אותך ומתגעגעים המון המון.. G99 יקרה שלא כותבת כ``כ מה קורה איתה.. מקווה שהכל בסיידר.. ואת מוזמנת לכתוב לפעמים :) מלאה שהלכה לאיבוד- מקווה לשמוע מה קורה איתך, נעלמת מהפורום.. אני דואגת B-( תכתבי קצת מה קורה איתך, אם את קוראת. עופרי- ממ.. מקווה כ``כ שיעברו עליך ימים טובים.. אולי יעזור לך לשתף קצת לפעמים.. גם אם את שונאת את עצמך, את מקסימה בעיני.. כל כך תודה לך על הכל.. מקווה שתעזרי לעצמך כמו שאת עוזרת לי ולבנות אחרות כאן.. אוהבתתתת הרבה. יעליייי (פלומנה)- ה-הכי הכי מקסימה.. אין לך מושג כמה אני גאה בך!! את מדהימה.. אני מאמינה שיש בך את הכוח להפסיק עם ההתעללויות האלה בעצמך.. וכן.. תכניסי לעצמך לראש שאת מקסימה.. גם אם יהיה קשה לפעמים, אל תתיאשי.. את מסוגלת. לא מגיע לך ולגוף שלך את כל הסבל הזה.. עשית צעד ענק בהחלטה שלך להפסיק עם ההרס העצמי הזה. ובהצלחה בבגרויות.. אוהבת אותך המון המון.. בלו לאב, אייל, הולדן, יעל לא רוקדת כשעצוב (את בטח לא קוראת, אבל אם במקרה.. וחוץ מזה.. מרגישה צורך)- המון תודה לכם.. תומר- איפה הבדיחות?! ככה לברוח? לא יפה.. B-) תחזור לכאן מהר..! בורה ודפנה היקרות- ברוכות הבאות.. B-) מקווה שתשארו כאן. דפנה- מקווה שתוכלי לכתוב כאן גם כשאת במצבים יותר קשים.. בורה יקרה- שמחה שאת כאן.. זה המקום לשפוך את כל מה שעל הלב שלך.. ברוכה הבאה בשנית.. את מותק. וי.. אנחנו משפחה ב-ר-ו-כ-ת ילדים.. B-) טוב- די.. מצטערת שהייתם צריכים לקרוא עכשיו מגילה שלמה, אני מבטיחה להיות טובה אם תשכחו לי אותה (-; . בסיידר? מקווה שכל אחת ואחד מאיתנו יעבור תקופות יותר קלות ושקטות.. ועכשיו תורי להקדיש לכם שיר שאני אוהבת גם (מה לעשות.. גם אני רוצה לפעמים :) ).. אומנם פיזמתי אותו לחלקכם בקולי הוירטואלי הערב, אבל רק לחלק..: ימים לבנים/לאה גולדברג ימים לבנים ארוכים כמו בקיץ קרני החמה שלוות בדידות גדולה על מרחב הנהר חלונות פתוחים לרווחה אל תכלת דממה ישרים וגבוהים הגשרים בין אתמול ומחר כל כך קל לשאת שתיקתכם ימים לבנים וריקים הן עיני למדו לחייך (???) וחדלו משכבר לזרז על לוח שעון את מרוץ הדקים גשרים ישרים וגבוהים בין אתמול ומחר לבבי התרגל אל עצמו ומונה במתינות דפיקותיו ולמתק הקצב הרך נרגע מתפייס, מוותר כתינוק מזמר שיר ערשו טרם סגור את עיניו עת האם הלאה, פסקה מזמר נרדמה. --- לילה טוב. שלכן (ושלכם), תרנגולת. (ואל תכעסו עלי.. בבקשה)

felomena

New member
תוגי:)

גרמת לי להסמיק ולבכות יחדיו.... תודה לך מתוקה, על הכל , על העידוד והתמיכה והעזרה הבלתי פוסקת שאת מעניקה לכולם..ובמיוחד לי...אני באמת מעריכה ומכבדת אותך על זה שאת תמיד פה בשבילי(במחשבה שנייה - אולי תשני קצת???) תמיד שאני צריכה אותה אני יודעת שאת-פה! אז באמת אם יש מישהו שצריך להודות למישהו זה אני לך..כי אני כל כך אוהבת אותך...ולמרות שאת יותר קטנה ממני..את שומרת עליי כאילו אני הבת הקטנה שלך:) ואני באמת באמת באמת מודה לך על זה...כי את כל כך מקסימה את בעצמך, עם קסם אישי כל כך מיוחד..אני פשוט מקווה שגם את תצאי מזה, כי גם לך יש את הכוח הנחוץ.. אין לך מושג אחותי הוירטואלית, כמה אני אוהבת אותך:) באמת...תודה לך. חג שמח! יעל...

תרנגולת

New member
אוף איתי.. פרח.

איך אני משמיטה את הדברים הכי חשובים.. פרח מקסימה- כל כך שמחה שנפגשנו בצ`אט כאן, ושהגעת לתפוז גם.. מקווה שתכתבי יותר ושיהיה לך טוב.. קצת תשתפי ותתני לעצמך להוציא את מה שעל הלב שלך.. את מקסימה..ומדהימה.. צריך הרבה כוחות בשביל להצליח כמוך... }{ אוהבת אותך המון.

בורה

New member
תרנגולת, אפשר לאמץ אותך?

מתוקה, תודה לך... איך את חושבת על כולם? אני מקווה שזה לא גורם לך לחשוב פחות על עצמך ועל הטיפול בעצמך. בקשר לשינוי השם שהצעת: ביננו גם החיה על שמה את קוראת לעצמך לא מקובלת בחברה כל כך. נכון, את נותנת לשם תרנגולת משמעות חדשה (תרנגולת= חמה, מגוננת, המלאך הטוב של האפרוחים...) אבל אני לא חושבת ש השם שלך מצביע על הרבה בטחון עצמי כלכך. בכל מקרה ``קשוט עצמך ואח``כ קשוט אחרים`` או תסבירי לי את המשמעויות החיוביות עמוסות הסמליות והמשמעות של שמך... ביי לך, ושוב תודה

תרנגולת

New member
מממ..

הא. הא.. אבל השם שלי.. עתיק יומין.. איני יכולה לשנותו אחרי כמעט חצי שאני שאני משתמשת בו, הלא כן? את.. עוד יש לך זמן לשנות את העניין כשהניק צעיר.. רוצה שאספר לך על משמעויתיו הטובות? אני מבטיחה להשתדל.. ואני לא המלאך הטוב של האפרוחים, בבקשה.. אני אפרוחית בעצמי..! :) מה, את לא רואה?

תרנגולת

New member
אה. בטח אפשר. סליחה,

תגידי.. ישנת הלילה? קודם היית בשעות הקטנות, עכשיו בבוקר.. ממ.. לא טוב :) קבלי נזיפה . B-) מה שלומנו הבוקר?

בורה

New member
הלילה קראתי

למה זה לא טוב שלא הייתי בלילה? אל דאגה השלמתי את החומר וקראתי מה היה... זה קצת מוזר לי לקרוא הודעות שלא נוגעות אלי ישירות. יש כזה דבר ביהדות שנקרא חרם דרבנו גרשום שאומר שאסור לקרוא מכתבים של אחרים (+ אסור לשאת 2 נשים).

karen_karen

New member
תוגי

אני שלא כמו האחרים .. רואה בך נשמה מתוקה.. לא מעניין אותי איך את נראית כי מה שחשוב הוא הבפנים.. ואת פשוט מדהימה.. הלוואי וכולם היו קצת פחות שטחיים.. אולי אז העולם היה מושלם.. אוהבת קארן אני בצ`אט

תרנגולת

New member
אני לא חושבת..

שהבעיה היא באיך שאחרים מסתכלים עלי ועל החיצוניות שלי.. אלא באיך שאני מסתכלת על עצמי.. לי זה אכפת יותר מדי אם אני שמנה או לא.. אני מפחדת לפגוש אנשים בגלל האנונימיות, ובגלל שאם אני אראה בנות רזות ממני בהרבה- זה עלול להיות לא בריא, ובגלל שאני לא כ``כ רוצה שיראו את השומנים הנשפכככיםםם שלי, ואת הכיעור.

karen_karen

New member
אין לי ספק שאותי לא!!!

אני טיפוס שנותן הרגשת ביטחון לכולם אני בטוחה שלא תהיה כל בעיה לפחות מצידי וחשוב שגם לא מצידך את צריכה כנראה ללמוד לאהוב את עצמך יותר!!! אולי אוכל לעזור בכך.. מנסיון.. מקווה :) קארן

למעלה