פורום יקר שלי

פורום יקר שלי

אני אוהב אותכם את כולכם מערבולת מטורפת מסביבי מאיימת לבלוע אותי בים של שתקנות סערה חולפת דרכים מסובבת אותי עד אובדן חושים לא רואה דרך עיני לא שומע דרך אוזני לא חש את גופי לא ישאר פה יותר מזכרון לעולם שהיה כאן פעם גופה שוכבת על רצפה קרה לא נותר בי אלא חמלה ופחד על כל מה שיהיה הווה והיה אש בוערת בתוכי מאכלת את כל מה שנשאר אני מרגיש את הקרקע נשמטת מתחת לרגלי ואני פה בין שמים וארץ מבין זה כל מה שנשאר

הבהרה

אין קשר בין הודעה זו לדיון שרץ פה בשעות האחרונות זה חד וחלק קריאה לעזרה לפני שאני מתמוטט פה

תומריקו אני אוהבת אותך

ואם אתה צריך אותי אני זמינה בשבילך. גם אם זה רק בשביל לעשות האמממ האמממ:) אל תתן לזה לשבור אותך. הצלחת להעביר לי הרגשה שאני מכירה. כזאת שכשהיא מגיעה אליי אני מעדיפה להתנתק קצת מהמציאות ולהעלים אותה עד שהיא תעבור. זו לא הרגשה שאני חושבת שצריך להתמודד איתה כי היא סתם דיכאון חולף שקורה לפעמים. לשקוע בתוכה כדי להבין אותה זו טעות לטעמי כי אז סתם שוקעים בה זה לא מוביל לכלום טוב. אז איך להתנתק מהמציאות? כל אחד עם הדרך שלו (כשלא לוקחים בחשבון סוגי כדורים צבעוניים ומחייכים). אני רוקדת או יוצאת לבלות, או הולכת לחברה טובה ומבקשת ממנה שנעשה ביחד רק דברים שטותיים וחסרי משמעות. אבל לא שוקעת בתוך זה.

רגע. קראתי שוב

אולי לא מדובר במה שחשבתי אלא דבר ספציפי שקרה. אם כך אז רק אהבה אני שולחת לך. השעה הזאת.....

תומר אהוב שלי

אין מיכל מספיק גדול שאני אוכל להכניס אליו את האהבה שלי אין שום כלי בעולם !!! ואם אתה לא עוד לא יודע שאני פה בשבילך 24/7 ,(זה עצוב!!!) אבל אני באמת כאן!!! בכל דבר אל תהסס!!! שולחת אלייך עכשיו את המלאך הכי גדול שאני אמצא!! תחזיק לי מעמד
מורי

תומאשי

מה זה אמור להביע? סובל בשקט? לא מספר? לא מתריע? לא נותן לעזור? שולחת אור ואהבה כמו תמיד תהיה חזק:)

תומר אני אוהבת אותך!!!! אל תעשה לי

את זה!!! אני קראתי את ההודעה שלך וכמעט בכיתי!!!! תפסיק לשקוע לתוך הדיכאון שלך!!! צא מזה! עכשיו!
נושי.

תומר יקר-

תומר,אתה כזה בנאדם טוב,תראה איך כולם אוהבים אותך,ולמה אתה מבואס?! בטוח שאין סיבה מספיק טובה. אתה כזה בנאדם טוב!!!!! תתעודד בובי!

dAfyAf

New member
היי תומר

למרות שאתה בטח לא רוצה לשמוע מה שאני אומרת אל תדאג בסופו של דבר גם אתה תהיה מאושר!!

למעלה