פורום יקר שלי

pumiki25

New member
פורום יקר שלי ../images/Emo23.gif

כבר כמה ימים שאני מנסה למצוא את הניסוח הנכון ונכשלת. אני מניחה שפשוט אצטרך לזרום עם קו המחשבה הלא-מאוד מסודר שלי, כך שמתנצלת על כל חוסר-קוהרנטיות שהיא. לצערי, לא אוכל להמשיך לנהל את הפורום. עוברת עליי תקופה קשה, מבחינה פיזית ונפשית גם יחד. המחלה החמירה - הגעתי למצב של מוגבלות פיזית כמעט מלאה, ואני נאלצת "לבלות" את מרבית זמני במיטה. הקשיים הפיזיים הובילו גם להחמרה במצב הנפשי, וניכרת בי, בין השאר, התרחקות משמעותית מהזולת, וצורך לבודד עצמי (אנשיי המסנג'ר וודאי שמו לב לכך - כבר זמן רב שלא התחברתי). צורך שאני מקווה, בכל לבי, שאך זמני הוא. כבר כמה שבועות שאני מתלבטת ביני לבין עצמי, ולפני כמה ימים הבנתי שאין לי שום ברירה אחרת, אלא לפרוש מהנהלת הפורום. אני חייבת לסדר מחדש את סדר העדיפויות שלי, ולהעמיד את הטיפול בעצמי בראש מעייני. אני אוהבת את הפורום הזה כל כך, ואת גולשיו. הפכתם להרבה יותר מ"סתם" גולשים עבורי - כל אחד ואחת מכם הוא אדם קסום בפניי עצמו, עם כל הייחוד שבו
אני לא עוזבת את הפורום! לא תיפטרו ממני כל כך מהר
אני רוצה לשוב ולהיות משתתפת "מן המניין", ואכן, אמשיך לכתוב כאן - אני לא בטוחה באיזו תדירות, אבל אכתוב. אמשיך להיות "כחולה", בינתיים - אך לא אתפקד כמנהלת. בקרוב, יחליף/תחליף אותי מנהל/ת חדש/ה. כולי תקווה שאותו מנהל או מנהלת ימשיכו לנהל את הפורום המדהים הזה בצורה הטובה והאחראית ביותר שרק ניתן, ואני יודעת שכולנו נהיה כאן כדיי לעזור לו או לה
אני מתנצלת, מעומק לבי, על שלא יכולתי לתת יותר. אוהבת ומחבקת

מתור לשאול מה יש לך?../images/Emo24.gif

אני בעיקר קוראת סמויה,ומדי פעם כותבת הודעה. אני מאוד נהנית לקרוא את ההודעות שלך...לא ידעתי שאת חולה מקווה שאת בסדר. הרבה בריאות

pumiki25

New member
תודה, אם הבננות ../images/Emo140.gif

אני סובלת, בין השאר, מפיברומיאלגיה ו - CFS (תסמונת התשישות הכרונית, או כפי שידועה בכינוייה העממי - "מחלת היאפים"). המצב הוא מורכב בהרבה יותר, אבל הייתי מעדיפה שלא להיכנס לפרטים. יש לי תקופות טובות יותר, טובות פחות. וכרגע, לצערי, I'm with my face down. תודה, שוב - ומקווה לראות אותך כאן, יותר!

תרגישי טוב מיקי! ../images/Emo101.gif

בריאותך קודמת לכל, גם לפורום. אני מקווה שנזכה לראותך פה מתי שתוכלי. והיי להחליף מנהלים כל שני וחמישי זה לא עסק
.

nimix

New member
נכון מיקי

אני אכתוב לך הודעה בפרטי אבל בכל מקרה אני מקווה שתרגישי יותר טוב , כי באמת להחליף מנהל כל שני וחמישי זה לא עסק :) זה משחק מכור.. אה.. יצא לי חרוז תפוז..

pumiki25

New member
מאור, נמרוד, ../images/Emo51.gif! ../images/Emo24.gif

ו...נמרוד? (מכיוון שאתה כל כך אוהב לראות את השם שלך מודגש - מי אני שאמנע?
) אני עדיין מחפשת את החרוז - *אהממ*.

nimix

New member
היי ../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

תחזירי את ה
לאיפה שהיא הייתה .. אה כן ,
נשלח .

ים כחול

New member
../images/Emo10.gif מיקי שלחתי לך מסר ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

לא להיעלם לי הא ?????
תחלימי מהר ושובי אלינו
מחכה למסר, טלפון , מה שתוכלי !! נשיקות דאגה
יפעתי

python 4

New member
תרגישי טוב!../images/Emo140.gif

יש לי הרגשה שפעם הבאה שאני אכנס לפורום ישמע פתאום קול מאיים מהרמקולים שלי: "עקב מחלה, התפקיד של מנהלת הפורום יאוייש מעכשיו על ידי בנטיטו מוסליני" (איך קראו לה??) מיקי, תחלימי במהרה ותחזרי לגילום תפקידך המוצלח כמנהלת הפורום!

splashy

New member
מיקי יקרה ../images/Emo24.gif

אין לך מה להצטער, הבריאות שלך קודמת לכל. מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב

The Abbott Girl

New member
מיקי יקרה שלי ../images/Emo140.gif../images/Emo72.gif

חבל
עד שהשתלטת על כל חוקי תפוז ואיך משרשרים והם עושים...
העיקר שתרגישי טוב, ותטפלי בעצמך - אין יותר חשוב מזה!!! ונו תנו רמז מי המנהל הבא? אני חושבת שהגיע זמן הצהוב לשלטון
ולסיום כן אני לא פה בכלל, לא יוצא לי לראות צעירים כל השבוע מנסה להשלים פרקים בסופ"ש ככה שאני ממש לא מעודכנת וחבל. אבל כמו תמיד תמיד משתדלת לעקוב אחרי הפורום הנפלא הזה.

nimix

New member
כן מיקי... הרי למעשה...

it IS a self taken care of - forum! או בעברית - פורום שמטפל בעצמו ? .. טוב באנגלית יותר נחמד וגם יוצא חרוז אז תנוחי וכשתנהלי אז תנהלי..

יפה שאת חושבת עליי ../images/Emo25.gif

אבל אין לי זמן... אני מאוד עסוק עם כל הלימודים (שנה שנייה, מערכת עמוסה) ובמעט הזמן שיש לי לא אוכל לפקח על הפורום כראוי....

מיקי ../images/Emo4.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שתחלימי, הכי חשוב שלא תתני לאירועים האלה לשבור אותך, ותישארי חזקה. אנחנו כאן בכל מקרה לתמיכה... שיהיה רק טוב!

pumiki25

New member
תודה לכולם! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

ו...לא לדאוג! I'm a tough cookie
פייטי - תשמע, זה לא הולך ככה! אני דורשת נוכחות גבוהה יותר כאן - מי עוד מצחיק אותי כמוך?! אתה נכס, אתה - נכס!
אדר - מה ישבור אותי? נדמה לך שאתן למשהו לשבור אותי? No friggin' way, dude
יפית'וש - וכל ההיסטריה הזו, לשווא...או אולי לא לגמרי? לפחות ייצא לי להעביר הלאה את הידע שעזרת לי לצבור עד עתה!
גל'וש - תודה, יקירתי - אני מקווה שהכול בסדר איתך, ושאת מרגישה טוב. אכתוב לך בקרוב, מבטיחה
נימי-נים ויפעת'וש - מסרים לשנייכם, ASAP! יפעתי שלי - אני כאן, stickin' to my guns (לא-לא, שום אקדחים!
) - איתך תמיד, ואין סיבה לדאוג, יקירתי
אשלח
בקרוב - אוהבת המונים!
ונימי-נים - אתה חמוד, אתה
הצחקת אותי נורא עם המסר שלך - אכתוב ואסביר. ואני מבטיחה - הפעם, זו לא תהיה מגילה
באשר למנהל החדש - אם איני טועה ואני אכן יודעת במי מדובר - אוכל להרגיע את כולם ולספר שאין לנו שום, שום סיבה לדאוג

למעלה