פורום יקר שלום

odeliaabut1

New member
פורום יקר שלום

שבוע טוב לכל החברים היקרים שלי שנדע רק בריאות ואושר תשמרו על עצמכם אני מבקשת עזרה בתירגום של שיר של בעלי רמוס המדהים monos mou חלק אני מבינה חלק לא אני התאהבתי בשיר הזה רק בתקופה האחרונה תודה רבה למי שיעזור לי לתרגם אותו ושוב מאחלת לנו רק שבוע שק וטוב

GLGGM

New member
קבלי בהערכה

Μόνος μου Ρέμος Αντώνης Μες τα σκοτεινά σου μάτια, δεν μου λεν τα αστέρια ήσουν νύχτα και γυναίκα και μ' αγκάλιασες έπαιξα στον έρωτα σου με δεμένα χέρια κι όταν ήμουν πια δικός σου με κομμάτιασες Mόνος μου το πέρασα κι αυτό και στο τέλος με γονάτισε δεν υπάρχει λάθος και σωστό για τον άνδρα που αγάπησε μόνος μου το πέρασα κι αυτό με βαρύ τσιγάρο σέρτικο μόνος μες τη νύχτα ακροβατώ στης ζωής μου το ζεϊμπέκικο Μες τα σκοτεινά σου μάτια, χάθηκε ο χρόνος η αγάπη πάντα ελπίζει κι ονειρεύεται μόνος είχα ξεκινήσει, κι είμαι πάλι μόνος και η νύχτα μακριά σου δε παλεύετε לבדי בתוך עינייך החשוכות, והכוכבים אינם אומרים לי היית לילה ואישה וחיבקת אותי שיחקתי באהבתך עם ידיים קשורות וכשהייתי כבר שלך ריסקת אותי לחתיכות עברתי לבדי גם את זה שלבסוף הוריד אותי על ברכיי לא קיים נכון ולא נכון עבור הגבר שאהב עברתי לבדי גם זאת עם סיגריה כבדה מאוד לבדי בתוך הלילה מוביל על חבל דק את זיבקיקו של חיי בתוך עינייך החשוכות, הזמן אבד האהבה תמיד מקווה וחולמת לבדי יצאתי לדרכי, ושוב אני לבד קשה להיאבק בלילה כשאת רחוקה ממני

GLGGM, אנג'לו, כל הכבוד, על התרגום

השיר, והמהירות בה נעשה הדבר...תודה גם בשמי...

odeliaabut1

New member
תודה לך תודה

תודה רבה לך אנגלו וההערכה היא הדדית באמת מלכ הלב ושיהיה לך ומשפחתך הנעימה שראיתי דרך המסך שבוע טוב ורק אושר ואושר ומוזיקה טובה ואני מאזינה לך תמיד ולרדיו רק שלצט יש לי טיפה בעיה להיכנס

למעלה