פורום יקר, פורום נכבד!

פורום יקר, פורום נכבד!

עד שקם פורום לאביתר, אני לא מרגישה שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.. אז אני החלטתי לעשות משו בנידון, אם לא אכפת לכם :) וקודם כל אציג את עצמי: אז ככה, לי קוראים זוהר, הדיסק הראשון של אביתר זה הדיסק הראשון שקניתי בימי חיי וזה היה כשהייתי בכיתה ז'. עד היום הדיסק הזה מפתיע אותי מחדש. את "שיר טיול" היה לי מאוד קשה לקנות מפני שפחדתי שהמושלמות של האלבום הראשון לא תחזור על עצמה, והוא יאכזב, אז הוא לא אכזב, אבל המושלמות לא חזרה על עצמה :) עומד על נייר" מדהים, אני עכשיו מקשיבה לו אפילו בדיסקמן שלי אחרי שכל הקומפקטים והדיוידי'ם למיניהם שיש לי בבית החליטו להתקלקל.. בכל אופן הייתי רוצה לשאול אותכם - מה השיר הכי אהוב שלכם של אביתר?מכל הזמנים? ולמה? ואני אמשיך ואענה על עצמי: "תאטרון רוסי".... :) אנשים, השיר הזה זה השיר הכי מדהים, הכי בעל רגש, הכי גורם לי לבכות כל פעם שאני שומעת אותו, אני חושבת שהוא בכלל השיר הכי אהוב עלי ולא רק של אביתר. כמה פשוט -ככה גאוני "ולא היה לי טוב כשהיית איתי- את רחוקה מלהיות קצת שקט-בשבילי.."

A N I g M A

New member
אממ דווקא שאלתי את זה.

בשרשור נוכחות
נמ אין לי מושג, תני לי לישון על זה:p

Rain Dance7

New member
יש לי סיכוי

השיר הכי מדהים, שלו, ובכלל, וזה שבחיים לא יימאס לי לשמוע, וזה שיוציא ממני עוצמות רגש מטורפות לא משנה אם זו הפעם ה60 אלף בחודש שאני שומעת את זה..... אפילו עשיתי עליו ריקוד, עם דובי. השיר הזה עושה לי כלכך הרבה שאי אפשר לתאר אחח,אביתר...

זה גם השיר האהוב עלי...

כל כך הרבה רגש, גם בלחן, גם במילים ובעיקר בביצוע.

דיו

אח, השיר הזה. פשוט שלמות-המילים, הלחן, הקול של אביתר. ואני די לא מסכים איתך לגבי "שיר טיול", שלפי דעתי הוא יותר שלם מ"אביתר בנאי".

למעלה